Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yeter artık, nerden gidipte aldım dell notebook. xps m1330 aldım, 2 defa yenisiyle değiştirildi ve 3. cihaz henüz 6. gününde iken durup dururken harddiski patladı. nedir senden cektiğim dell! ne dandik parçalar kullanıyorsan artık yeter.. bu sefer iade edemessem geçen seferki gibi üşenmeyip yemin ediyorum dava açacam, bıktım artık..
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Denk gelmiş, etrafımdakilerin bilgisayarlarında bir sorun yok.
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 abi nasıl bir denk bu, 3 tane bilgisayar dile kolay hepsi çöp oldu. diagnotics test yapıyorum 4 hata aldım, hdd direkt failed yedi zaten.
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Senin şansızlığın. Dell kullanan arkadaşlarım var çok ta memnunlar. Birkeresinde bir televizyonu 5 kere değiştirmiştik. Her gelende bir görüntü sorunu vardı. Ara sıra olur böyl vakalar. Sıkma canını. Elbet çalışan bir tane bulursun :)-D
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 [allah belalarını versin] aralık ayından beri dell ve koyuncuyu abartmıyorum 200 defa aradım heralde. hizmetleride o kadar kötüki birşey istiyorsunuz geri dönücez diyip bir daha arayıp soran yok. son gelen cihazda şüphelerim vardı zaten, sıfır kutu olmasına rağmen içinden çıkan cihazın üstünde ne bir jelatin vardı nede bir koruma adına ufak sünger. artı olarak vidalarına baktığımda tornavida izi vardı. kutudan çıkan cdlerin zarflarında ise açma bölümleri selabant ile yapıştırılmış. bunların hiçbirisi ilk aldığım cihazda ve bundan önceki cihazda yoktu, mutlaka arızası giderilmiş ve iade edilmiş bilgisayarı bana gönderdiler. [/allah belalarını versin]
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ya hani alır almaz bozuk çıkan pcleri değiştiriyolar ya yenisini veriyolar alana, o pcleri tamir edip senin gibi durumu olanlara veriyolar işte.
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ya anladımki bu konuda en iyi firma türkiyede hp ve toshiba. direkt kendilerinin servisleri ve müşteri hizmetleri mevcut, dell firmasının türkiyede asıl servisi olmayan koyuncu gibi şirketlere kaldınız mı benim gibi işiniz zor. aman sizde benim gibi bu hatayı yapmayın.
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 valla dell alcaktım son anda hp aldım. iyi olmuş dfgdf
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hp aldıysan mutlaka bozulur fakat hiç dert etme servisi mükemmel, arızayı giderilemiyorsada direkt iade hakkın var. fatura tutarın ödeniyor, isterse garantinin bitmesine 1 gün kala ver yinede iade alıyorlar.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mayhem said: hp aldıysan mutlaka bozulur Yok artık :)
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 2 tane HP 1 tane Compaq laptop kullanıyoruz evde. 3 senedir daha 1 kere sorun çıkarmadılar.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 dell eski bi markadır ama saglamdır sana dandiği gelmiştir veya sen bozmuşsndr sfd
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 abi delli babanızın markası gibi savunuyorsunuz, ben niye bozayım manyakmıyım. hiçbirşey yapmadıgım halde durup dururken çöp oluyor alet. ki laptop bu cihaz heryere taşınabilir, ben bir kez bile olsun ev dışına çıkarmıyorum cihazımı. aynı modelden toplam 3 bilgisayar geçti elimden buda 4. fakat yok abi işte dandik.
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 sen dandik seriye rastgelmişin babu$.
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 pazartesi arıcam bakalım, çok iyi küfürler hazırladım koyuncuya.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 mayhem abi senden hic beklenmicek hareketler ole acik cdli felan aleti lip monte etmen laizm ki akillancaklar direk git yeni kutu actir gerekirse dukkani dagit bagir cagir cirkinles
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ocağhktan adam topla öyle git hatta.
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 abi herifler son kullanıcıya hizmet vermiyor böyle saçma birşey yok 30 iş gününü aşmıştı ilk gönderdiğim cihaz ve kanuna göre iade hakkım vardı fatura tutarıda bana ödenmesi gerekliydi, bu herifler gidin aldığınız yere iade edin dedi. mallık yapıp üşendim dava açmadım, yenisiyle değişim istedim yaptılar.
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Normalde bir bilgisayarın servis tarafından değiştirilmesi için gereken öncelikli şart "aynı hatayı 3 kere vermiş olması" dır. Bu işi yaptığım için biliyorum. Sana -farklı sebeplerden mi onu da bilmiyorum ama- 2 tane değişim hakkı vermiş olmaları bile çok ilginç.
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ilk değişim hatalı seri denk geldiği için oldu, direkt değiştirdiler. 2. değişim 30 iş gününü aştı, hakkım olduğu halde iade hakkımı kullanmak istedim kabul etmediler sonra yenisiyle değişim oldu tekrar. işte 3. cihaz geldi yine problem yine problem değişen birşey yok..
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aha buda bir tüketici olarak koyuncuda sözde haklarınız said: Garanti Belgesi Uygulama Esaslarına Dair Yönetmeliğinn 14. maddesi gereğince; a) Belirlenen garanti süresi içerinde kalmak kaydıyla, 1 yıl içerisinde; aynı arızanın ikiden fazla tekrarlanması veya farklı arızaların dörtten fazla meydana gelmesi veya belirlenen garanti süresi içerisinde farklı arızaların toplamının altıdan fazla olması unsurlarının yanı sıra, bu arızaların maldan yararlanamamayı sürekli kılması, b) Tamir için azami sürenin aşılması, c) Arızanın tamirinin mümkün olmaması, durumlarında, tüketici malın ücretsiz değiştirilmesini, bedel iadesi veya ayıp oranında bedel indirimini talep edebilir.
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Bende de dell inspiron 1520 var onunda dvd combo su bozuldu yalnız bu çok normal çünkü medya konulan yerde lensi var direk bende cd leri dvd leri dikkatsiz koyduğum için olmuş olabilir neyse gitti 100 ytl ahah
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Hehe aynı benim hepsiburada'da ki flashdisk olayına dönmüş. Ciddi anlamda 11 kere bozup gönderdim 11 kere yenisini gönderdiler. En son bildiniz a4 kağıda büyük fontlarla kullanım kılavuzu işe birlikte gönderdiler.
balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mayhem said: ya anladımki bu konuda en iyi firma türkiyede hp ve toshiba. fail .
Öne çıkan mesajlar