Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

protein ve amino asit hap tavsiye..

rApbOyZ

Öne çıkan mesajlar

Kimse tam olarak bilmiyor aradaki farkı. İçindekilere bakıp "aa bunda 2 mg daha fazla zutt amino asiti varmış" diyerek ya da tadına bakarak yorum yapılıyor genelde. ON daha fazla kullanılıyor. Bir çok yerde whey wheydir, en ucuzu hangisiyse onu al deniyor. Tabi onun yerine uzun süredir kullanılıp kalitesi denenmiş ürünleri almak daha güvenilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage doğru diyor. Üç aşağı beş yukarı hepsinin oranları aynı zaten. Genelde sindirim, tat ve shake yaparken karışması etki ediyor.

Ben şuana kadar en çok ON kullandım en çokta ondan memnun kaldım. Tavsiye ederim kesinlikle.

Onun haricinde GNC Whey kullandım. Sevmedim. Hem pahalı hemde diğerleri gibi etkisini göremedim. Muscletech kullandım, her yönden iyi ama pahalı hiç gerek yok. O paraya iki kutu ON alınır nerdeyse. Dymatize kullanıyorum şuan sindirimi çok iyi ama karışmasını çok sevmedim.

ON'e geri dönücem elimdeki bitince yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Tadından dolayı BSN bence. Son bir kaç aydır BSN Syntha-6 dışında protein tozlarına bakmıyorum bile. Günde 2 porsiyon içmeye başladım.

Çilekli 2,5 kiloluk paketi bitirdim. Çileği hiç bıkmadan yıllarca içebilirdim sanırım ama yine de değişiklik olsun diye yeni paketi vanilla ice cream ısmarladım. Yarın ilk defa içicem heycanlıyım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Twinlab whey protein alacaktım mağaza tadilata girdiği için mecburen başka bir yerden proline msn whey protein aldım,rus markası ama amerika sun-pac'de en yüksek biyolojik değerler kullanılarak üretlimiştir filan yazıyor. inş merdiven altında çingeneler doldurmamıştır :D

bir dahakine internetten optimum sipariş etcem.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bugün vanilyalıdan iki kere içtim. Tadı çook iyi yine. Çilekliden iyi diyemem ama yarışır yani.

İşin güzel tarafı vanilyalı olduğu için karıştırma olanakları sonsuz. İkinci seferde içine yarım muz kattım tadı olağanüstü oldu. Bir dahakine donuk çilek, ahududu karışımından atcam. Fıstık ezmesi + bal, muz + çikolata, yulaf + tarçın, hindistan cevizi, antep fıstığı gibi alternatifler de sırada bekliyor. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarda bahsettiğim BSN Syntha-6'i suyla içiyorum. Suyla yapılan BSN Syntha-6'in kalorisi sütle yapılan ON standard whey'le aşağı yukarı aynı, ama tadı kat kat daha güzel bence.

Edik: ON (double chocolate) standard whey'i suyla yapınca tadı mide bulandırıcı oluyordu bence. O yüzden onu süt ya da meyve suyuyla yapıyordum mecbur. Syntha-6'i sadece suyla yapıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@ Mirage

Nie ya gayet de hoş oluyo serin serin. Ben daha önce ultimate nutrition iso sensation 93 chocolate kullanıyodum onun tadı inanılmazdı o da çok güzeldi, on whey vanilya da çok güzel valla ben demekki fazla takmıyorum bu tat muhabbetlerini, herşeyin kendine has bir tadı var onları o şekilde kabul edip sevebiliyorum :) yemek falan da ayırmam mesela yemeklerin de hepsini yerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...