azman_izmir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 arkadaşlar izmirde ikamet etmekteyim izmirde 3 tane suplement firması işletiyorum ve tüm mağazalara ben dağıtıyorum ankarada olmak üzere.eğer ihtiyacı olan varsa ,ciddi bir indirim şeklinde orjinal ,geliş fiyatına ,istediğiniz marka,neredeyse yarı fiyatına protein tozu aminoasit vs.satıyorum sürüm hesabı dağıtıyorum.ihtiyacı olan varsa burdan yazsın bana.telefonumda 0554 862 50 28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azman_izmir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yazmayı unuttum ayrıyetten 17 senedir bu spor ile uğraşıyorum.müsabık sporcuyum.bilmek istediniz bir şey olursa cevaplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ultimate nutrition whey protein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Twinlab whey protein nasıl önerir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ben kullanıyorum ama daha yeni başladım sayılır. şuan için iyi gibi, tadıda fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 whey protein=whey protein konsantre izole falan filan arasında küçük farklar var bitek. en ucuzunu/tadı güzel olanı alın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 olm gözlerim yaşarıyo lan orçun. niye diye bi sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Hızlı cevaplar için sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 trollemeden ve trolletmeden yorum yaptığın tek bölüm burası galiba lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kilo almak için bu zımbırtılar işe yarar mı ya? spor yapmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ben anlamıyomda kilo almak için vitamin denesene hacı. bunlar vicut yapmak için galiba. hem alıcan hem spor yapıcan yani. öylemi orçun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vitamin kilo aldırmaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 aldırmıyomu ? ben zayıfken vitamin al derlerdi bana ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fsdf yok abi öle vitaminsizlik filan gibi sorunlarımda yok. yeterli besleniyorum. ki össye hazırlanırken annemin ısrarı yüzünden pahalı bi vitaminden kullanmıştım bi yıl hiç etkisi olmadı vücuduma. hasta filanda olmam pek, yılda bi kere soğuk algınlığı anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ben anlamıyom zaten. kilo nasıl alınacağını bilsem 65 klilo olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 barnacle said: kilo almak için bu zımbırtılar işe yarar mı ya? spor yapmadan? Bu zımbırtılar kilo almak için değil, protein almak için. Proteinin de kalorisi çok değil. Weight gainer vb kalori bombası shake'ler var. Ben oldum olası kilo vermeye çalışan biri olduğum için ne kadar işe yarar bilmiyorum. Ama spor yapmadan kilo alınca zaten büyük bir kesimi yağ olacak. Kötü duracak. Bu sefer aldığın kiloları vermek isteyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Optimum'un yeni bir ürünü var platinuim mı ne. baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ARKADASLAR BUNLARIN HEPSI BOSUNAYMIS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 YAPMA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bodybüildüng.com dan optimum %100 whey 1 kilo ve amino 2222 300 softgel alıyorum. 70 dolara geliyor ikisi shipping dahil. Tracking de var. hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ulaşınca tekrar yazarsan sevinirim. Buarada neden netrition.com dan almadın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 elime ulaştı ürünler sorunsuz bir şekilde 7 günde. Optimum %100 whey gold 2 lbs ve amino 2222 300 softgel. extreme milk chocolate , nesquik ile aynı tatda. Tavsiye ederim hafif bir çikolota tadı isteyenler için. Netrition.com daha dandik gözüktü. Shipping onlarda ne kadar bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Kargoya ne kadar verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 netiritiondan ısmarlarsan 3 gunde elinde oluyor. arkadaslar yurt dısından protein tozu gibi fazla agırlıgı olan seyler ısmarlamak mantıklı degil. onun yerine pre -post workout, amino vs gibi seyler ısmarlamak daha mantıklı. cunku 5lbs uzeri ve kargo ucreti haric 100 euro ustu seyler gumruge takılabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar