Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

protein ve amino asit hap tavsiye..

rApbOyZ

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar izmirde ikamet etmekteyim izmirde 3 tane suplement firması işletiyorum ve tüm mağazalara ben dağıtıyorum ankarada olmak üzere.eğer ihtiyacı olan varsa ,ciddi bir indirim şeklinde orjinal ,geliş fiyatına ,istediğiniz marka,neredeyse yarı fiyatına protein tozu aminoasit vs.satıyorum sürüm hesabı dağıtıyorum.ihtiyacı olan varsa burdan yazsın bana.telefonumda 0554 862 50 28
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
fsdf yok abi öle vitaminsizlik filan gibi sorunlarımda yok. yeterli besleniyorum. ki össye hazırlanırken annemin ısrarı yüzünden pahalı bi vitaminden kullanmıştım bi yıl hiç etkisi olmadı vücuduma. hasta filanda olmam pek, yılda bi kere soğuk algınlığı anca.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

kilo almak için bu zımbırtılar işe yarar mı ya? spor yapmadan?

Bu zımbırtılar kilo almak için değil, protein almak için. Proteinin de kalorisi çok değil. Weight gainer vb kalori bombası shake'ler var. Ben oldum olası kilo vermeye çalışan biri olduğum için ne kadar işe yarar bilmiyorum.

Ama spor yapmadan kilo alınca zaten büyük bir kesimi yağ olacak. Kötü duracak. Bu sefer aldığın kiloları vermek isteyeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
elime ulaştı ürünler sorunsuz bir şekilde 7 günde. Optimum %100 whey gold 2 lbs ve amino 2222 300 softgel.

extreme milk chocolate , nesquik ile aynı tatda. Tavsiye ederim hafif bir çikolota tadı isteyenler için.

Netrition.com daha dandik gözüktü. Shipping onlarda ne kadar bilmiyorum tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

netiritiondan ısmarlarsan 3 gunde elinde oluyor.

arkadaslar yurt dısından protein tozu gibi fazla agırlıgı olan seyler ısmarlamak mantıklı degil.

onun yerine pre -post workout, amino vs gibi seyler ısmarlamak daha mantıklı.

cunku 5lbs uzeri ve kargo ucreti haric 100 euro ustu seyler gumruge takılabiliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...