shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 http://www.addictinggames.com/clearvision3.html dehşet bi oyun lan valla sevdim görev yapıyosun para kazanıyosun silah alıyosun silaha dürbün alıyosun falan iyi sniper kullananlar zevk alacak fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 oo süper filmdi o adam kendine pet şişeden çakma susturucu yapıyodu filan peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mc Gyver tuvalet kağıdından bazuka yapıyodu peheey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 çöldeki bölümü geçemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 kolay bölümlerden paraları kap sonra kanas al dürbünüde al sağdaki iki adamı dürbünsz indir ortakine dürbünle çak soldakinide dürbünsüz indir hızlı olucaksın yani en sonda en soldaki yatan adamı indir bende o otobüs duragını geçemdim hepsi bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 otobüs durağı adamın sağ tarafındaki direğin tepesindeki kabloyu vurup kopar, kablo düşüp çarpıyo büyücüyü^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ShadowFury said: otobüs durağı adamın sağ tarafındaki direğin tepesindeki kabloyu vurup kopar, kablo düşüp çarpıyo büyücüyü^^ tam olarak nereye ateş edicem :S adama göre sağ bana göre sol taraf olduguna göre tek direk var ordada ateş edince bişi düşmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 adamla büyük reklam panosunun arasındaki işte. hemen adamın dibinde duran direk. tepesinde kablonun bağlantı yaptığı biryer var, tam oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ehehe tamm oldu +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bitirdim güzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hey adamım 19" inç widescreen ekranda ne kadar güzel sniper olunuyo biliyo musun? çekiliyon gerilere, tüm savaş alanı önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar