Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üç tane kedicik yuva arıyor

hippy_tarkan

Öne çıkan mesajlar

iki akşamdır arka bahçemde miyavlama sesleri duyuyorum,bakıyordum ama bir şey göremiyordum.annem-babam bir şeyler konuşuyorlardı ama kendileriyle aram açık olduğu için soramadım.bu gün sabah gittim baktım üç tane yavru minnacık kedi tahtanın dibine pusmuşlar titriyorlar.hemen aldım veterinere götürdüm iç-dış ilaçlamalar yapıldı,pire spreyleri vs. sıkıldı gözlerinde sorun vardı onlara ilaç damlatıldı bende kolumun altına kumumu,damlaları,yemeklerini ve yuvaları olan kutuyu alıp geldim.ayrıca param olmadığı için veterinere borç yazdırdım ve bu gittikçe artıyor ve durumum müsait olmadığı için zorluyorum şu anda.yaklaşık bir iki hafta sonra lay lay lom oynayacak duruma gelecekler ve o zamanlarda bir yuva ihtiyacı olacak kardeşiminde allerjisi olduğu için.ilgilenen arkadaşlar mesaj atsınlar kedicikler ankarada.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada üstlerinde hala üç beş pire geziyor yakalayıp öldürdüm bir kaçını.veterineri aradım bişşey olmaaz dedi cidden olmazmı odamda üç metre ötede kutu içindeler oynayıp zıplıyolar göz damlalarınıda damlattım.

karşı zaten bizimkiler bide evi pire basarsa kedilerle beraber kapı önü gogo olur.
Sosyal ağlarda paylaş

eveet yeni gelişmelerle tekrar buradayım.

bulduğumda o halsiz/aç kedicikler yerine bu sabah yemeklerini yedikten sonra aklını kaybetmişçesine oyun oynayan tiplere rastladım.hatta odaya bıraktıktan sonra koşturdular bişeyler yaptılar yani sağlıklarını tekrardan geri kazandılar.hatta siyah olanın gözü yarı kapalıydı bu gün cengaver gibi olmuş!
Sosyal ağlarda paylaş

akşama doğru fotolarını çekip koyacağım.hınzırlar bir dakika durmuyorlar ben yoruldum ayaklara tırmanmalar,koşup koşup taklalar,masaya tırmanıp birbirlerini masadan aşağı atmalar falan epeydir gülmemiştim böyle.üçüde çok sağlıklı bugün öğlen vet kontrolünden geçtik bir tanesinin üst solunumunda sorun vardı bugün baktık ciğerler inmiş pırıl pırıl!!

eğer kedi sahibi olmaya niyetliyseniz ve ileride sıkılmayacağınızı düşünüyorsanız çok şirin ve akıllılar.ben öğretmeden kumlarına gidip işlerini hallediyorlar,bağırıp çağırmıyorlar sadece ayağınızın dibine gelip bazen kucağına al beni miyavlaması oluyor gözler koca koca olup onun dışında çokta uyumlular.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...