hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 iki akşamdır arka bahçemde miyavlama sesleri duyuyorum,bakıyordum ama bir şey göremiyordum.annem-babam bir şeyler konuşuyorlardı ama kendileriyle aram açık olduğu için soramadım.bu gün sabah gittim baktım üç tane yavru minnacık kedi tahtanın dibine pusmuşlar titriyorlar.hemen aldım veterinere götürdüm iç-dış ilaçlamalar yapıldı,pire spreyleri vs. sıkıldı gözlerinde sorun vardı onlara ilaç damlatıldı bende kolumun altına kumumu,damlaları,yemeklerini ve yuvaları olan kutuyu alıp geldim.ayrıca param olmadığı için veterinere borç yazdırdım ve bu gittikçe artıyor ve durumum müsait olmadığı için zorluyorum şu anda.yaklaşık bir iki hafta sonra lay lay lom oynayacak duruma gelecekler ve o zamanlarda bir yuva ihtiyacı olacak kardeşiminde allerjisi olduğu için.ilgilenen arkadaşlar mesaj atsınlar kedicikler ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bu arada üstlerinde hala üç beş pire geziyor yakalayıp öldürdüm bir kaçını.veterineri aradım bişşey olmaaz dedi cidden olmazmı odamda üç metre ötede kutu içindeler oynayıp zıplıyolar göz damlalarınıda damlattım. karşı zaten bizimkiler bide evi pire basarsa kedilerle beraber kapı önü gogo olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 git veterinerden bi pire damlası al enselerine damlat koy küvete biraz bekle pireler kaçısır zaten sonra çıkarır kedileri suyu açarsın gider ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 pire spreyini/damlasını yaptı zaten veteriner.24 saate arınacak ama ptesine kadar yıkama dedi kedileri.ben gördüğüm pireyi parça pinçik ediyorum ama gece yatarken yatağıma rush yaparlarsa o fena olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ya yanlış mı anladım?!!! Kedileri yıkamayı düşünmüyorsun değil mi? Aman diyim!!! Pireler yok olur ilaç damlatıldıysa, korkma sana ve etrafa hiçbir zarar gelmez pirelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kedilere bişey olmaz yıkanırsa da. zararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kediler ölünce sizi yiyorlar, pis onlar. sevmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ahah bi kitapta vardı kediler daha cesedin sıcakken yer köpekler sogumasını bekler IMBA! benim baykus da canlı canlı yiyicek beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 eveet yeni gelişmelerle tekrar buradayım. bulduğumda o halsiz/aç kedicikler yerine bu sabah yemeklerini yedikten sonra aklını kaybetmişçesine oyun oynayan tiplere rastladım.hatta odaya bıraktıktan sonra koşturdular bişeyler yaptılar yani sağlıklarını tekrardan geri kazandılar.hatta siyah olanın gözü yarı kapalıydı bu gün cengaver gibi olmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 umariz en kisa surede birer yuva bulurlar.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 umarım patiden çıkar bu miniklerin sahipleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 kardeşim kedi düşmanı olmasa ve ayrı evlerde yaşasak direk alırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Resim yok mu yav? Buluruz belki birilerini mütemadiyen birileri geliyor bana kedi istiyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 akşama doğru fotolarını çekip koyacağım.hınzırlar bir dakika durmuyorlar ben yoruldum ayaklara tırmanmalar,koşup koşup taklalar,masaya tırmanıp birbirlerini masadan aşağı atmalar falan epeydir gülmemiştim böyle.üçüde çok sağlıklı bugün öğlen vet kontrolünden geçtik bir tanesinin üst solunumunda sorun vardı bugün baktık ciğerler inmiş pırıl pırıl!! eğer kedi sahibi olmaya niyetliyseniz ve ileride sıkılmayacağınızı düşünüyorsanız çok şirin ve akıllılar.ben öğretmeden kumlarına gidip işlerini hallediyorlar,bağırıp çağırmıyorlar sadece ayağınızın dibine gelip bazen kucağına al beni miyavlaması oluyor gözler koca koca olup onun dışında çokta uyumlular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathematised Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Eğer İzmirde olsaydın düşünmeden gelir alırdım (: Kaç gündür kedi arıyorum bende ne güzel olur evimde ufacık sevimli bi kedi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 iki tanesi anne buldular ama bir tanesi bana kalmıştı.veterinerin fazla doz vitamin vermesi sebebiyle bu sabah ishal olup melek oldu yavrucuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 oy=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ='( ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar