Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tuvalet scripti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bi tuvalet dizayn ettim kapinin ismi tak tak tak :) bitane kutu var 2 tiklayinca 500gp ni aliyor kapi aciliyor sonra ceri girince Ohhhh be rahatladim verdigim paraya degdi diyor. sonra disari atiyor. Bir tanede tabela koydum adi Umimi Hela

Cok guzel oldu hemde tertemiz beyazdan yaptim :)

.extract ile şey yapiyoduk dimi
yani ben deed yapmak istiyorum onu 2 tiklayinca onlar cikcak

komut dogrumu?!
Mesaj tarihi:
onu yaptim butun o yazilar cikti ama nasil bir deed in icinde koycam yani deede 2 tikladiginda ev gibi yer belirlicen oraya kurcak mesela.

Nasil olcak?

hatta al gosteriyim

////////////////////////////////////////////////

!!!!!!!!!!!!!!
pardon hallettim cok uzun diye sildim :)
///////////////////////////////////////////////////////

[Bu mesaj Ucan_Tekme tarafından 02 Nisan 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
birde azimle ugrastiktan sonraki basari zevki vardirki aaaaaah ah...

neyse ben son bombayi patlatiyim cikiyorum sonra

bugun okula Suleyman Yalın geldi (zalim / ellerine saglik )

st. michele :)

neyse hade yakşamlar...
Mesaj tarihi:
az once abimi 5-3 ve 3-2 yendim winningde nıahhahahahah

neyse bua rada yeni dizaynlar yapıp scripting bolumune koycam tuvaleti yakinda gelistircem sonra pavyon bar otel fln yapcam...
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 02 Nisan 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
500gp mi? Oha be! Maxim'in tuvaletimi bu be!

bu tuvaleti sadece lordlar kullanabiliyo o yuzden alla alla benim serverimda 50 k ile başlıyon kardeşim 500gpnin lafımı olur gel sana 50000000000000000000m veriyim
Mesaj tarihi:
.extract tuvalet.txt 1 yaz.
alanı seç.
sonra Multi Operations Utility ile boş bir aralığa patchle.
Scriptini yaz.
Speech ver. Mesala adam iceri girince buyuk yazsin 500 gp alip buyuk tuvaletini yapsin soora disari atsin src.move -1 falan :) hatta olayi abart. vERY veya Avatar patch ile tiledatasını yap. klozet gibi bişi.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki:
ilginç.
Mesaj tarihi:
said:
Faust, 03 Nisan 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
.extract tuvalet.txt 1 yaz.
alanı seç.
sonra Multi Operations Utility ile boş bir aralığa patchle.
Scriptini yaz.
Speech ver. Mesala adam iceri girince buyuk yazsin 500 gp alip buyuk tuvaletini yapsin soora disari atsin src.move -1 falan :) hatta olayi abart. vERY veya Avatar patch ile tiledatasını yap. klozet gibi bişi.

abi biz abarttık ama sen bırak öldürmeyi hem öldürmüşsün morga gonderdin morgdan mezara yolladın be abi :)
Mesaj tarihi:
Faust nedemek istediğini anlamdım
Ayrıca saldırı yapıyorsanda vaz geç eline bişey geçmez oradan yazmakla ne beni küçültürsün neden kendini yüceltirsin.Ayrıca sen sphere ne bilmezken biz hobi olarak kullanıyorduk.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Mesaj tarihi:
said:
Larethian, 03 Nisan 2004 05:06 tarihinde demiş ki:Ayrıca sen sphere ne bilmezken biz hobi olarak kullanıyorduk.

hmm sanırım ben sphere'i bilmezken sen mircde geyik falan yapıyordun.
bak gerçekten bilgisizsin. bari itiraz etme.
yaptığın yazışlar canıma tak etti artık.
arqas'taki üstün bilginide görüyorduk.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki:
ilginç.
Mesaj tarihi:
tamam ya kavgayı bırakın lerathian bilmediği konuda yazı yazmış bunu tatlı dilden sölesen faust daha ii olurdu bak adam yanlışını kabullenmek yerine hobilerine geçti neyse faust arkadaşımızın dediği gibi olucak yani başka bi topicdede belirtmiş lerathianın dediği işe yaramaz
Mesaj tarihi:
Bence bu kavgalarin topic ile yakindan uzaktan alakasi yok bi tuvalet dizayn ettim siz kavga ediyosunuz tamam size indirim yapiyorum 100gp den girebilirsiniz tuvaletim alla alla :) birakin kavgayi canim...
  • Yeni Oluştur...