Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF Süper Kupa: Galatasaray - Kayserispor

Rikkie

Öne çıkan mesajlar

Lincoln fena değil bence, üstündeki ölü toprağını atmış gibi. Gerçi geçen sezon başında da esmişti bi sonrası malum ama inşallah bu sezon daha istikrarlı gider.

Galatasaray kendisi adına son yıllardaki en iyi transfer sezonunu geçirdi. Yazık olur şampiyonlar ligine katılamazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Lincoln'den nedense ümitliyim ben hala. Adam ne kadar kötü olursa olsun mutlaka bir şeyler yapıyo çünkü. Tekniği çok yüksek. Dün de arada verdiği paslar ve attığı fakeler güzeldi gayet. Ha ama hem onun çok alışması lazım daha oyuna hem de takımın Lincoln'lü oyuna alışması lazım. Hala adam napacek nereye gidecek nereye pas atacak bilmiyolar.

Kewell müthişti umarım böyle devam eder. Hem çok hızlı hem de teknik.

Nonda'yı Mumu fazla sert eleştirmiş bence. Öyle çok ahım şahım bir forvet değil ama şu anda gayet iyi. Yanına bir adam daha gelse süper olacak.

Hasan Şaş her sezon başı böyle coşuyor sonra ya sönüyo ya da sakatlanıyo. Ama son birkaç sezondur hasan hep çok iyiydi. geçen seneden önceki şampiyonlukta adam tek başına 3 kişilik oynamıştı geçen sene de sakatlanana kadar iyiydi sakatlıktan sonra da adam tüm takımı motive etti. Bu takımda iyi bir H.Şaş her zaman yer bulur bence.

Defansımız birbirini tanımıyor. Alışması lazım. Sağ ve sol bekler çok aksıyor. Hele sağ bek mutlak şart.

Kaleci sorunu sürüyor. Dünkü birkaç iyi kurtarış kimsenin gözünü boyamasın. Aykut hala yetersiz. Umarım De Sanctis iyi çıkar.

Kayseri dün çok eksikti. Hep tek adam üzerinden oynamaya kalktılar. Hoş tek adam da yetiyodu bize nerdeyse. Golünü de attı. bi tane de direğe takıldı falan.

Şu Aghohawa dediğiniz FM yıldızını çok beğenmedim ben. Tamam daha konuşmak için erken. Hem daha hazırlıklar tamamlanmadı hem de adam daha yeni adaptasyon evresinde falan ama yine de bekleidğimden kötüydü. Evet CM'de ben de takımıma alırdım da gerçekte de öyle olacak diye bir şey yok illa. Valla çok fazla bir şeyini görmedim ben sürekli koşması dışında. Açıkçası Cangele denen adam bundan daha iyidir daha kalitelidir bence. Tabii belli de olmaz kötü günündedir falan dün...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Lincoln'e teklif varsa postalasınlar, kötü oynadığından değil yukarıdada bir arkadaş söylemiş diğer oyuncular ile anlaşamıyor, lincoln über paslar atabilir, oyun zekası da müthiştir ancak geri kalan 10 adam ile uyum içersiinde oynamadıktan sonra neye yarar ? dün akşamda gördük fevkaladenin fevkisnde falan paslar attı ama ne nonda ne hasan şaş yakalayamadılar topları, hasanında raconu ancak türkiyede geçer, ibrahim üzülmezden bir farkı yok bence, sağ çek sola çek geri koş dur kalk, orta yap. akşam allahtan kewell vardı orada şansada gol oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

maçın sadece ikinci yarısını izledim. en güzel hareket kayserili erenin şutunun hakan tarafından çıkarılmasıydı. ilk yarıyı bilmiyorum ama gs kayseriden daha iyi idi. kewel için bu maçlık söylenecek bir şey yok, klasını konuşturdu. gs nin sanırım bu sezon ki tek falso transferi skibe. elindeki kadroyu daha iyi kullanabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...