fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Oynadığınız, bildiğiniz hl2 modlarını bu başlık altında paylaşalım. Böylelikle yeni konu açılmaz daha derli toplu olur. Aynı zamanda merakımı gidermiş olurum :)
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 eski bi konu vardı source modlarıyla ilgili ama bulamadım silinmiş galiba. Pirates, Vikings and Knights II ve Insurgency'i denemelisin.
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bunlari nereden cekebiliyoruz aceba ve steam uzerinden oyniyabiliyormuyuz?
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Zombili olan bi mod vardi insurgencymiydi o?
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Zombili Zombie Panic Source var benim bildiğim.
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 zombie panic source'u sevdim ben bayagı... bu arada bildiginiz guzel bi sp modu var mı ?
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben cekiyorum simdi zombie panic bakayim nasilmis
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Zombie Panic i denedimde pek hoşuma gitmedi diğerine bakayım..
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 valla farklı gelebilecek pirates, vikings and knights var. bir süre götürüyo. insurgency bana göre gayet vasat. başka da yok zaten oynanan.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hidden ilk release olduğunda oynuyodum bakayım ne durumda. onun fikri güzel olmasına ragmen çok ilgi çekmedi
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hidden'a son update aylar önce gelmiş, serverlar da boşmuş anlaşılan. age of chivalry, fistful of frags ve zombie panic neymiş onları çekiyorum. bi de insurgency özen gösterilmiş olmasına rağmen çabuk sıktı beni.
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 age of chiv. yerine pvkii indir derim. ben yanılıyor olabilirim de aoc kadar kötü bir mod görmedim hayatımda henüz.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 pvkii yüklü zaten de onda da bi oyuncu sayısı düştü sanki. fistful of frags nasılmış bakalım.
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Bu modda çok güzel bir deneyin WWII atmosferi Brothers in Arms'ı anımsattı bana.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 dod: source bende hayal kırıklığı yaratmıştı. source motoru gibi gelmiyodu, hala eski dod. bi de buna bakayim. fistful of frags de oynadım fena deil de uzun uzun gitmez. silahlar falan dengesiz. dmg dengesiz
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Burda bahsi geçmeyen Empires var bir commander var RTS oyunu gibi çeşitli binalar kurarak takımı güçlendiriyor ama commander biraz beceriksiz olunca kendini RTS oyunlarındaki küçük askerler gibi hissediyorsun,(En büyük hayalim :P) karşı takımda tanklarla rush yapıyor. Edit : Silphatos'un açtığı konu: http://forum.paticik.com/read.php?40,1616391,1616402
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hay o insurgency i tavsiye eden eller kırıla ben ömrümde bu kadar kötü ve zevksiz oyun oynamadım arkadaş
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 resistance & liberation'da çok eğlendim. oyuna alışamadım ilk başta. öldürüp öldürmediğimi anlayamadım skorboard falan farklı işliyor. önceleri ally olup şehirlere saldırdık. atmosfer gayet güzeldi. tankın arasında 6-7 kişi çömeldik ortada commander siz ikiniz sağdan, sen smoke at ve covering fire aç falan dedi, acayip gaza geldik ama alamadık pointi. bi o mapte çok eğlendim kazanmaya çalışan insan olunca güzel oluyo. bi tanesinde de alman tarafında evlerin birini geziyodum amerikan var mı diye. arkamdan bi eleman bağırıyo "hey alman, evin içindeki alman arkana bak ateş etme". döndüm bi baktım iki amerikan ahah. vurma vurma teslim oluyoruz diyo bi de. herşeyi anlatıcaz noolur güvenli yere götür falan dedi hakkaten yaşlar geldi gülmekten. sanırım mikrofon olayı eğer yakındaysa karşı takım da duyuyo.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 insurgency bence yapilmis en basarili source modu, nasil sevmediniz anlamadim.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Oyun gibi diil ki bildiğin simülasyon, adam nerden vurdu göremeden yapışıyosun yere.
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 İlk versiyonundan sonraki patchlerle hariç run&gun oldu diyorlar.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Insurgency'yi cekeyim dedim dun, gamershell'den mi ne basladim, yarida pause yapip tekrar resume edince "filesize has changed" diip devam etmedi download'a. Kufuru bastim ve cekmeyi biraktim.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 resistane & liberation (tu) favorim bu ara
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 insurgency gayet saglam cok iyi yansitilmis savas neyse o hic bisi gormeden geberebiliyosun gerilla savasi gibi bisi
Öne çıkan mesajlar