bravecik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ya bu konsere kesin gitmem lazım war mı ya kapıdaki adamları filan tanıyan kimse yada 18 yaşında olmadan içeri girebilme ihtimali war mı kaçırısam çok üzülürüm 10' unda da Ezginin Günlüğü warmışh o da süper ama nası gitcemmm :(( Tanıdıgı filan olan war mı ya içeri sokjabilecek bizi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yok mu ya girme şansımız[signature][hline]Kurt Cobain' in Ölüm Raporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 şu sert albümlerini güzel bence[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ama albüm güzel mi güzel[signature][hline]Kurt Cobain' in Ölüm Raporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 giden var mi? tek basima gidip sap sap dolanmak istiyorum.. ha arkadaslarinizla da gidicekseniz beni yine cagirin.. "ebele hübele ben arkadaslarimla gitmistim" bir mazeret degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ben gıdecem inş ama yas 17 beah sorun olmas umarım album cok gzl denıs abının sacları da :))[signature][hline]AcIyI dA DeRdİ De sEvEriM Ben!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 YAw Bu Konya da sosyal bi yasam yoq yaw ne bole sizin toplanilarinisi fln okuuyorum icim qidiiyor saten konyadan bi ben varim galiba isallah yakinda ankar ya tasincas kurtulmak istiyorum su sehirden yaaa[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar