GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 http://www. youtube .com/ watch?v=wjL2WcK3JYU üf garbıça açacaktım neyse=) said: kids, you tried your best and you failed miserably. the lesson is, never try bu quote hangi bölümde geçito bilyomusunuz? biliyosanız paylaşım plxXx! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 geçen aylarda seyrettim herhalde ama hangi bölüm hatırlayamıyorum. :) yalnız dünkü bölüm müthişti, flanders'a duff birasını açmaya çalışan homer'ı göstererek avukat soruyor "bu adamla maymun arasında bir akrabalık olduğunu inkar edebilir misiniz?" diye, flanders pes ediyor lol ben yıllardır evrimi aynı şekilde desteklemişimdir ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Evrimle ilgili bir tartışmaya girdinizmi karşınızdakine Jack London'ın "Ademden Önce" kitabını okutun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bu adam paul gilbertmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 use the fork! vardı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 use the fork homer! use the fooork! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 güzel olmuş baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 GwindonSurion said: said: kids, you tried your best and you failed miserably. the lesson is, never try bu quote hangi bölümde geçito bilyomusunuz? biliyosanız paylaşım plxXx! http://www.tv.com/the-simpsons/burns-heir/episode/1384/summary.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar