_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Arkadaşlar ben part time bir işe girmek istiyorum hazır üniversite de tekrar başlamadan.O zaman da hafta sonları çalışırım sanırım.Neler önerebilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 cafeler veya otelde resepsiyon bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 İş konusunda deneyimli olduğun alanlar var mı ? Ya da belli konularda deneyiminin bilginin olduğu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Hayır herhangi bir iş tecrübem olmadı.Aslında şu an için dublaj kursuna gidiyorum belki ileride ondan bir şey çıkabilir ama ben şimdiden bir şeyler yapmak istiyorum.Hele Üniversitenin bitimine 4 sene var daha 1 yıl hazırlık okudum.Bu arada İstanbul'dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 birde şöyle aramayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ajanslara falan başvur. host, runner, kapı görevlisi vs. olarak organizasyonlarda çalışabilirsin. en üniversite öğrencisi işi budur bence. runner olup electronica fest, global gath. gibi partilerde çalışırım diyorsan da pm atabilirsin bana. arkadaşım adam arıyor sanırım hala.. (tabii "beleş parti lan" moduna girceksen hiç arama =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ben de pm atabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bende atsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 atın pm tabii. ben arkadaşla konuşuyum son durum nedir diye. sonra dönebilirim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar