Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itiraz dilekçesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
itiraz dilekçesi yazmayı düşünüyorum bana yardım edebilir misiniz tercih listem geçen sene dolmayan kontenjan ile dolu bilgi üniversitesi sosyoloji ilk sıra da mesela geçen sene bomboş kalmış yeditepe sosyoloji maltepe sosyoloji felsefe gibi yerleri yazdım geçen sene o kadar dolulukta nasıl boş kalıyorda bu kadar bomboş senede doluyor bunu anlamış değilim hiç biyere yerleşmedim bir arkadaş bana abilik yapsa? işleri halletsek yazsak dilekçeyi gitsek ösymye falan üsküdarda
Mesaj tarihi:
Madcat said:
geçen sene dolmamış bu sene niye doldu mu diceksin?

mantıklı değil mi ama? geçen o kadar çok daha fazla kişi girdi dolmadı bu sene nispeten daha az kişi girdi oralar mı oldu?
Mesaj tarihi:
Senden yüksek puan alanlar kontenjanları doldurmuş işte sana yer kalmamış, açıkça kabullen bunu. İtiraz dilekçesi yazmakla falan olacak birşey yok. Dert etme seneye girersin sorun değil ki.
Ek kontenjanlar açılır zaten daha.
Mesaj tarihi:
sandino said:
tatildeler şu anda uzaktan anca bu kadar yönlendirebiliyorlar

-baba napıcam!!!

-oğul, internet aleminde paticik.com diye bir site var, onlar sana ol gösterir.

-tamam baba.

-patinin turuncusu, yolunu aydınsaltın.
Mesaj tarihi:
evet, mantık çok saçma yani.

geçen sene 10 milyon, bu sene 200 kişi girmiş olsun istersen ; ilk 100 kişi x bölümünü seçer, sen 101. olup giremezsin işte, doğal bir durum.
Mesaj tarihi:
dilekçeni şu şekilde yazabilirsin:

Sayın Hoca:
Çok çalıştım ama giremedim...valla bak. Bi yardımcı olun lütfen neyse parası veririz.

şeklinde yazman daha mantıklı arkadaşım o kadar diim sana
Mesaj tarihi:
kontenjanı azalttılar belki boş kalıyor diye? ya da hemen üstündeki dilimde giren bir üniversite kontenjanı azalttı ona giremeyenler falan... hiçbir şey iddia edemezsin.
  • Yeni Oluştur...