sandino Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 itiraz dilekçesi yazmayı düşünüyorum bana yardım edebilir misiniz tercih listem geçen sene dolmayan kontenjan ile dolu bilgi üniversitesi sosyoloji ilk sıra da mesela geçen sene bomboş kalmış yeditepe sosyoloji maltepe sosyoloji felsefe gibi yerleri yazdım geçen sene o kadar dolulukta nasıl boş kalıyorda bu kadar bomboş senede doluyor bunu anlamış değilim hiç biyere yerleşmedim bir arkadaş bana abilik yapsa? işleri halletsek yazsak dilekçeyi gitsek ösymye falan üsküdarda
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Noktalama isaretleri cumleler gibi seyleri ogrenmekle baslayabilirsin insanlarin seni ciddiye almalarini istiyorsan.
sandino Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 aceleme verin. şimdi stresten ne yazacağımı bilemedim.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 anne? baba? ya da herhangi bi akraba ?
sandino Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 tatildeler şu anda uzaktan anca bu kadar yönlendirebiliyorlar
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 geçen sene dolmamış bu sene niye doldu mu diceksin?
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hicbisey anlamadim. osymyi ara istersen.
sandino Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Madcat said: geçen sene dolmamış bu sene niye doldu mu diceksin? mantıklı değil mi ama? geçen o kadar çok daha fazla kişi girdi dolmadı bu sene nispeten daha az kişi girdi oralar mı oldu?
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 iyide senin gibi 5 bin kişi daha olsa geçen sene bomboşmuş girelim diyen, al sana doldu?
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yazarsan böyle bir şey ösym sadece güler :)
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sandino said: mantıklı değil mi ama? Yok.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ahaha adam çıldırmış. sandino@ Bu dediğin şey, 'Geçen sene benimle aynı puanı yapan arkadaşım girdi ben bu sene giremedim itiraz ediyorum.' demekle aynı şey. Üzülme o kadar, ikinci tercihlerde şansını denersin.
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Senden yüksek puan alanlar kontenjanları doldurmuş işte sana yer kalmamış, açıkça kabullen bunu. İtiraz dilekçesi yazmakla falan olacak birşey yok. Dert etme seneye girersin sorun değil ki. Ek kontenjanlar açılır zaten daha.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sandino said: tatildeler şu anda uzaktan anca bu kadar yönlendirebiliyorlar -baba napıcam!!! -oğul, internet aleminde paticik.com diye bir site var, onlar sana ol gösterir. -tamam baba. -patinin turuncusu, yolunu aydınsaltın.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Milletin canı oraya girmek istemiştir bu sene. Bilgi'ye girecek durumun varken daha çok yer yazsaydın keşke..
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bak bende 15. tercihime yerleştirildim diyormuyum neden ilk 10 değil diye dilekçe yazayım? e abi oram kaşındı dilekçe yaz kolum ağrıyor dilekçe yaz? sen bu kafadaysan yurt başvurusu falan yapma sakın :D
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 evet, mantık çok saçma yani. geçen sene 10 milyon, bu sene 200 kişi girmiş olsun istersen ; ilk 100 kişi x bölümünü seçer, sen 101. olup giremezsin işte, doğal bir durum.
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 dilekçeni şu şekilde yazabilirsin: Sayın Hoca: Çok çalıştım ama giremedim...valla bak. Bi yardımcı olun lütfen neyse parası veririz. şeklinde yazman daha mantıklı arkadaşım o kadar diim sana
funq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 kontenjanı azalttılar belki boş kalıyor diye? ya da hemen üstündeki dilimde giren bir üniversite kontenjanı azalttı ona giremeyenler falan... hiçbir şey iddia edemezsin.
Öne çıkan mesajlar