Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage ( Meyç ) Kasmak


Pakize

Öne çıkan mesajlar

10-14 level arası 5/5 Improved Frostbolt
15-19 level arası 5/5 Ice Shards
20-22 level arası 3/3 Frostbite
23-24 level arası 2/2 Improved Frost Nova
25-29 level arası 5/5 Shatter
30-31 level arası 2/2 Arctic Reach
32-34 level arası 3/3 Frost Channeling
35-37 level arası 3/3 Piercing Ice
38level 1/1 Icy Veins
39level 1/1 Cold Snap
40level 1/1 Ice Barrier
41-45 level arası 5/5 Arctic Winds
46-49 level arası 5/5 Empowered Frostbolt
50 level 1/1 Summon Water Elemental
51 level 5/5 Empowered Frostbolt
52-54 level arası 3/3 Elemental Precision
55-57 level arası 3/3 Permafrost
58-59 level arası 2/2 Ice Floes
60-63 level arası 3/3 Improved Cone of Cold

Bu leveldan sonra frostta ağım şahım birşey kalmadığı için arcaneden
2/2 Arcane Subtlety
3/5 Arcane Focus
3/5 Arcane Concentration
Alınıp 70 olunur.

Bu sırayı ilk 50 level bozmada sonrasında kafana göre sıra değişebilir. Arcane Concentration'a çok daha çabuk gidilip mana kullanımı iyice azaltılabilir. 50'den sonrası zaten herşey oturuyor gerisi zevk meselesi.

Aly'e geçip shaman kasınca yanına bir mage olmaz diye mage kasıyorum arada sırada daha anca 25 oldu direk frost gidiyorum pek sıkıntısını görmedim. Ama genede genel inanış henüz talentler oturmamışken 28-29a kadar fire gitmektir. Shater gelene kadar fire fena değildir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

süpersiniz ya.. sana tavsiyem önce fire başla kasmaya sonra frost dene veya tam tersinden başla (vv), aradaki farkı gör senin en çok hoşuna gideni seç. istersen fire istersen frost veya elemental ol artık hangisi senin daha çok hoşuna gidiyorsa o şekilde kas. ama mutlaka hepsini dene. mage kasan arkadaşlarıma da hep bu tavsiyeyi verdim. benim tercihim fire oldu hep, emin ol 2mobda 4mobda falan da manası bitmiyor. 2mobda manasını bitirenler heralde 10% a geldiğinde sheep spamlayıp fulleyip bir daha kesmeye başlıyorlar.. ha bu arada çinli gibi aynı mobu bin kere kesmiyorsanız, questle level atlarım diyorsanız pek problem değil mana derdi. fire la daha hızlı yol alırsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
aa evet zaten biz hiç mage nedir, ne değildir, nası oynanır bilmiyoruz.

Bizi geçtim zaten EJ'dekiler de bilmiyor.

Fire ile arka arkaya 8 mob kesiyorsun, bakıyorsun mana daha %70'de.

LOL

he ya 2 mobda mana break fire magele senin dediğin gibi, biz de oynamadık mage.. dediğim gibi mutlaka ikisini de dene, yok downtime yok daha hızlı mob kesersin falan filan hikaye. en çok sana hitap eden neyse onunla level atla.. frostun da fire in da avantajları olduğunu görüceksin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu ana kadar frost gittim lvl 17 yim

denerken bi fire a geçip deniyim bakalım

zaten rotasyon firebolt firebolt frost bolt nova scorch (veya neyse işte adı instant fire dmg vs si scorch sanıorum aynı ikonun lock adıydı euhe) die gidio bende

rotasyon da verin bana huuu

hatta verim siz kasın 65 de fln bırakın bende char ı accık ögrenim :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fire kasacaksan araya frost bolt niye soktun anlamadım. Ya baştan at o frostboltu yada hiç atma çık 41 yarddan başla combata ve frostboltuda unut kafadan.

Frost kasıcaksan rotasyon falan yok full frostbolt spam, fireblast bile atma mana kaybı. Hatta ilk 40 level frostnowada atma bence sadece frostbolt, 36 yarddan başla saydırmaya adam sana vurmayada başlasa frostnowa falan atma. zaten en fazla 1-2 tane vurur ölür, genelde hiç vuramadan ölür. 2 kişilerse frostbolt 1 hedefe - sheep 2. hedefe, sonra full frostbolt 1. hedefe devam, geri çekil frostbolt spam 2. hedefe.

@Devilmanta
Bişey olmaz merak etme, kesin kararlıyım leveling için fire-frost tartışması yapmıyacam artık. Çünkü fire spec harbiden adamların aşık oldukları bir spec, FB-GZ tartışması gibi anlamsız olmaya başlıyor bunu tartışmak. Ben eskiden yazdıklarım okunuyor sanıyordum ama artık okunmadığına eminim o sebeple gerek yok bu konuda yazı yazmaya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fireblast da.. araya frostbolt sıkıştırdığını görünce içim cız etti. sen bi fire'i da dene sonra ' arkadaş ben frostla daha huzurluyum veya firela daha mutluyum' diye karar ver. aralarında pek hız farkı da olmaz yani. ama bazen saçmalayıp 3-4 mob cektiginde frostla çanağı kırmazsın ama firela release spirit yapma ihtimalin var. frostun da en büyük artısı bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...