Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 evet arkadaşlar exp için meyç kasıyorum fakat lvl atlarken Fire mı yoksa Frost mu daha rahat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Shatter a kadar fire sonra frost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Outland e gecene kadar fire. Frostla da lvl kasabilirsin ancak "neden az damage veriyorum" diye agladiginda Freemoon a dert yanarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Full fire kas sen, baya ölme tecrübesi edinirsin. zaten mage dediğin bol bol cesedine koşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Marveloth said: Outland e gecene kadar fire. Frostla da lvl kasabilirsin ancak "neden az damage veriyorum" diye agladiginda Freemoon a dert yanarsin. 2 mobda bir oturup, mana break verdiğinde de Marveloth'a yanarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mobu daha hızlı kesince daha hızlı kastığını zanneden adamlar var çok iyi. En fazla o vuruyo diye pyroblast spamlersin raidde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bana frost kas dediler :( bi frost talent yapablicek olan burdan bakıp öyle talent tree yapim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben 60 a kadar fire kasmıstım 60-70 arasını pom-pyro arcane kastım gayet de rahattım hatta 70 de arcane missiles specle karazhan yapıyodum gayet de 1. oluyodum dmg meterda gtfo simdi specde aynen soyleydi http://www.wowhead.com/?talent=oixV00fzxIuioVg0zZ0b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Valla genelde önerilen, Full Shatter alabilecek talent puanı toplayana kadar Fire gidip, 29 civarı Frost'a geçmek. Imp Frostbolt Frostbite Imp Frozen Nova Icy Veins Elemental Precision 1 puan Ice Shards Shatter 4 puan Ice Shards Piercing Ice Arctic Reach Cold Snap Winter's Chill Frost Channeling falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 10-14 level arası 5/5 Improved Frostbolt 15-19 level arası 5/5 Ice Shards 20-22 level arası 3/3 Frostbite 23-24 level arası 2/2 Improved Frost Nova 25-29 level arası 5/5 Shatter 30-31 level arası 2/2 Arctic Reach 32-34 level arası 3/3 Frost Channeling 35-37 level arası 3/3 Piercing Ice 38level 1/1 Icy Veins 39level 1/1 Cold Snap 40level 1/1 Ice Barrier 41-45 level arası 5/5 Arctic Winds 46-49 level arası 5/5 Empowered Frostbolt 50 level 1/1 Summon Water Elemental 51 level 5/5 Empowered Frostbolt 52-54 level arası 3/3 Elemental Precision 55-57 level arası 3/3 Permafrost 58-59 level arası 2/2 Ice Floes 60-63 level arası 3/3 Improved Cone of Cold Bu leveldan sonra frostta ağım şahım birşey kalmadığı için arcaneden 2/2 Arcane Subtlety 3/5 Arcane Focus 3/5 Arcane Concentration Alınıp 70 olunur. Bu sırayı ilk 50 level bozmada sonrasında kafana göre sıra değişebilir. Arcane Concentration'a çok daha çabuk gidilip mana kullanımı iyice azaltılabilir. 50'den sonrası zaten herşey oturuyor gerisi zevk meselesi. Aly'e geçip shaman kasınca yanına bir mage olmaz diye mage kasıyorum arada sırada daha anca 25 oldu direk frost gidiyorum pek sıkıntısını görmedim. Ama genede genel inanış henüz talentler oturmamışken 28-29a kadar fire gitmektir. Shater gelene kadar fire fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 süpersiniz ya.. sana tavsiyem önce fire başla kasmaya sonra frost dene veya tam tersinden başla (vv), aradaki farkı gör senin en çok hoşuna gideni seç. istersen fire istersen frost veya elemental ol artık hangisi senin daha çok hoşuna gidiyorsa o şekilde kas. ama mutlaka hepsini dene. mage kasan arkadaşlarıma da hep bu tavsiyeyi verdim. benim tercihim fire oldu hep, emin ol 2mobda 4mobda falan da manası bitmiyor. 2mobda manasını bitirenler heralde 10% a geldiğinde sheep spamlayıp fulleyip bir daha kesmeye başlıyorlar.. ha bu arada çinli gibi aynı mobu bin kere kesmiyorsanız, questle level atlarım diyorsanız pek problem değil mana derdi. fire la daha hızlı yol alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 aa evet zaten biz hiç mage nedir, ne değildir, nası oynanır bilmiyoruz. Bizi geçtim zaten EJ'dekiler de bilmiyor. Fire ile arka arkaya 8 mob kesiyorsun, bakıyorsun mana daha %70'de. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 o ye :D tenk you so maç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Gangren said: aa evet zaten biz hiç mage nedir, ne değildir, nası oynanır bilmiyoruz. Bizi geçtim zaten EJ'dekiler de bilmiyor. Fire ile arka arkaya 8 mob kesiyorsun, bakıyorsun mana daha %70'de. LOL he ya 2 mobda mana break fire magele senin dediğin gibi, biz de oynamadık mage.. dediğim gibi mutlaka ikisini de dene, yok downtime yok daha hızlı mob kesersin falan filan hikaye. en çok sana hitap eden neyse onunla level atla.. frostun da fire in da avantajları olduğunu görüceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 şu ana kadar frost gittim lvl 17 yim denerken bi fire a geçip deniyim bakalım zaten rotasyon firebolt firebolt frost bolt nova scorch (veya neyse işte adı instant fire dmg vs si scorch sanıorum aynı ikonun lock adıydı euhe) die gidio bende rotasyon da verin bana huuu hatta verim siz kasın 65 de fln bırakın bende char ı accık ögrenim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yine başladık artık birbirine sövmeye kadar gider bu post bütün mage postları öyle olmuştur frostçular ve firecılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Fire kasacaksan araya frost bolt niye soktun anlamadım. Ya baştan at o frostboltu yada hiç atma çık 41 yarddan başla combata ve frostboltuda unut kafadan. Frost kasıcaksan rotasyon falan yok full frostbolt spam, fireblast bile atma mana kaybı. Hatta ilk 40 level frostnowada atma bence sadece frostbolt, 36 yarddan başla saydırmaya adam sana vurmayada başlasa frostnowa falan atma. zaten en fazla 1-2 tane vurur ölür, genelde hiç vuramadan ölür. 2 kişilerse frostbolt 1 hedefe - sheep 2. hedefe, sonra full frostbolt 1. hedefe devam, geri çekil frostbolt spam 2. hedefe. @Devilmanta Bişey olmaz merak etme, kesin kararlıyım leveling için fire-frost tartışması yapmıyacam artık. Çünkü fire spec harbiden adamların aşık oldukları bir spec, FB-GZ tartışması gibi anlamsız olmaya başlıyor bunu tartışmak. Ben eskiden yazdıklarım okunuyor sanıyordum ama artık okunmadığına eminim o sebeple gerek yok bu konuda yazı yazmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 fireblast da.. araya frostbolt sıkıştırdığını görünce içim cız etti. sen bi fire'i da dene sonra ' arkadaş ben frostla daha huzurluyum veya firela daha mutluyum' diye karar ver. aralarında pek hız farkı da olmaz yani. ama bazen saçmalayıp 3-4 mob cektiginde frostla çanağı kırmazsın ama firela release spirit yapma ihtimalin var. frostun da en büyük artısı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ice barrier açılana kadar fire git, ice barrier açabilecek levela gelince frost'a respecle. ben böyle yapmıştım çok rahat olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Haa birde önemli bir konu, eğer fire kasıcaksan kesinlikle bol bol bandage bulundur ve kullan. Moblar sana bol bol vuracak sakın mana yarımken yemeğe falan oturma ciddi zaman kaybersin. Çünkü frostta genelde tek bandage atmadan 70 olursunda insan unutuyor bandage diye birşey olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 valla bence frost kas . p.s : sevdiğin tree ile kasmak daha mantıklı mesela ben shamanımı elemental kastım lvl 10 dan 70 e kadar millet delimisin demişti ama cok rahat lvl atlıyordun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 1- mana 2- ice barrier bu ikisi olmadan level kasmaz iskence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Lifesteal olmadan kasılır mı peki? pardon end game içindi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ahahhaa :D 1 milyon kere söyledim fayır kasın mana>dmg migitationu daha iyi (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Sen kasma bana ver acc i pwr lvling yapalım cuzi bi rakama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar