Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 edit. yanlış konu şaftım kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 süpanke Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: any gay friend here? You: süpnake Stranger: dinimiz amin You: süpaneke You: dümdüm teke Stranger: sümsüm teke o Stranger: :D You: aaa Stranger: yanlis biliyosun You: ben yanlıs yazom la ozaman :d You: aynen You: gerısını bılıonmu :d Stranger: anam keci babam teke Stranger: :D You: ahahahah You: tmm saol :d Stranger: bütün dualari ezbere biliom Stranger: eşeden köşeden yallah You: vay amk neler varmıs :d Stranger: kafir Stranger: öğren bunlari You: allam kek ver allam kek var :D Stranger: ole diil Stranger: ya allah bismillah allahim kek ver You: olm ezan bu You: allam kek ver You: :d Stranger: :D You: hayal etseneeee You: :d Stranger: sana bi ateist fikrasi annatem mi You: annat You: :D Stranger: şimci tanri peygamberlere ktap vericekmis Stranger: cagirmis hepsini Stranger: valla demis size kitap vercem ama Stranger: sizde bana verceniz Stranger: :D Stranger: olur mu olur You: ahah Stranger: neysem musa gelmis tanri buna bi kaymis Stranger: vermiş tevrati eline Stranger: yallah Stranger: isa gelmiş tanri buna da kaymis Stranger: almis incili yallah Stranger: muhammed gelmis demis ki Stranger: ya sen bize kaycan haksızlık var Stranger: ben de sana kaycam Stranger: hemde önce ben kayarim sonra sen Stranger: tanri bakmis basa cikilmaz bunla olur demiş Stranger: bi domalmis Stranger: bi kaymis muhammed Stranger: sonrada kurani kaptigi gibi kacmis Stranger: tanri bagirmis arkasindan You: atsfdjgkajsgd Stranger: ulan sana öyle bir din ve öyle bir ümmet vericem ki bana günde 5 kere domalacaksiniz Stranger: :D You: asajlshdajhsdkjahskjdahsd You: akhsgdhajksd You: offf amk You: :D:D:Dd You: super la :D:D:D Stranger: hehe You: nerdensın la sen sıte? Stranger: eşki gibi Stranger: :D Stranger: çaylak yazar You: patimi :d Stranger: :D You: haa You: :d Stranger: hehe Stranger: pati ne be Stranger: :D You: ne bunu soledıkten sonra tmmdır D:D:d You: ıyı fıkradı saol :d Stranger: reca ederim Stranger: sevişelim mi :D Stranger: hehe Stranger: önce sen Stranger: :O You: augsdhakjsld Stranger: sA:DSA:Dsajdlşais You: ajksdlşasd You have disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bunların alayı giriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 aquila said: yalniz cehenneme gideceklerin basini da steve irwini olduren stingray ceker. utun gun cehennemde timsahlarla güreşsice, her seferinde yuzgecını kaptırasıca hayvan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 of fıkra çok iyi ya aahahahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Cons said: Cennete girecek olan hayvanlar şunlardır: 1- Salih aleyhisselamın devesi, 2- İbrahim aleyhisselamın danası, 3 - İsmail aleyhisselamın koçu, 4- Musa aleyhisselamın sığırı, 5 - Yunus aleyhisselamın Yunus ismi verilen balığı, 6- Üzeyr aleyhisselamın merkebi, 7 - Süleyman aleyhisselamın karıncası, 8- Belkıs'a gönderilen hüdhüd, 9- Eshab-ı Kehfin Kıtmir isimli köpeği, 10- Muhammed aleyhisselamın devesi. Bu hayvanların, cennete koç şeklinde gireceği bildirilmiştir... alıntıdır.dostum kaynak göstermemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kaynak benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ulann bu short liste de giremedim. neyse. kismet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kaşınan lemür de girecekmiş çok güzel kaşındığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Cons said: kaynak benimkaynak senin de niye göstermiyosun dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellnar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yoksa allah consmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar