Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 süpanke Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: any gay friend here? You: süpnake Stranger: dinimiz amin You: süpaneke You: dümdüm teke Stranger: sümsüm teke o Stranger: :D You: aaa Stranger: yanlis biliyosun You: ben yanlıs yazom la ozaman :d You: aynen You: gerısını bılıonmu :d Stranger: anam keci babam teke Stranger: :D You: ahahahah You: tmm saol :d Stranger: bütün dualari ezbere biliom Stranger: eşeden köşeden yallah You: vay amk neler varmıs :d Stranger: kafir Stranger: öğren bunlari You: allam kek ver allam kek var :D Stranger: ole diil Stranger: ya allah bismillah allahim kek ver You: olm ezan bu You: allam kek ver You: :d Stranger: :D You: hayal etseneeee You: :d Stranger: sana bi ateist fikrasi annatem mi You: annat You: :D Stranger: şimci tanri peygamberlere ktap vericekmis Stranger: cagirmis hepsini Stranger: valla demis size kitap vercem ama Stranger: sizde bana verceniz Stranger: :D Stranger: olur mu olur You: ahah Stranger: neysem musa gelmis tanri buna bi kaymis Stranger: vermiş tevrati eline Stranger: yallah Stranger: isa gelmiş tanri buna da kaymis Stranger: almis incili yallah Stranger: muhammed gelmis demis ki Stranger: ya sen bize kaycan haksızlık var Stranger: ben de sana kaycam Stranger: hemde önce ben kayarim sonra sen Stranger: tanri bakmis basa cikilmaz bunla olur demiş Stranger: bi domalmis Stranger: bi kaymis muhammed Stranger: sonrada kurani kaptigi gibi kacmis Stranger: tanri bagirmis arkasindan You: atsfdjgkajsgd Stranger: ulan sana öyle bir din ve öyle bir ümmet vericem ki bana günde 5 kere domalacaksiniz Stranger: :D You: asajlshdajhsdkjahskjdahsd You: akhsgdhajksd You: offf amk You: :D:D:Dd You: super la :D:D:D Stranger: hehe You: nerdensın la sen sıte? Stranger: eşki gibi Stranger: :D Stranger: çaylak yazar You: patimi :d Stranger: :D You: haa You: :d Stranger: hehe Stranger: pati ne be Stranger: :D You: ne bunu soledıkten sonra tmmdır D:D:d You: ıyı fıkradı saol :d Stranger: reca ederim Stranger: sevişelim mi :D Stranger: hehe Stranger: önce sen Stranger: :O You: augsdhakjsld Stranger: sA:DSA:Dsajdlşais You: ajksdlşasd You have disconnected.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 aquila said: yalniz cehenneme gideceklerin basini da steve irwini olduren stingray ceker. utun gun cehennemde timsahlarla güreşsice, her seferinde yuzgecını kaptırasıca hayvan!
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Cons said: Cennete girecek olan hayvanlar şunlardır: 1- Salih aleyhisselamın devesi, 2- İbrahim aleyhisselamın danası, 3 - İsmail aleyhisselamın koçu, 4- Musa aleyhisselamın sığırı, 5 - Yunus aleyhisselamın Yunus ismi verilen balığı, 6- Üzeyr aleyhisselamın merkebi, 7 - Süleyman aleyhisselamın karıncası, 8- Belkıs'a gönderilen hüdhüd, 9- Eshab-ı Kehfin Kıtmir isimli köpeği, 10- Muhammed aleyhisselamın devesi. Bu hayvanların, cennete koç şeklinde gireceği bildirilmiştir... alıntıdır.dostum kaynak göstermemişsin
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ulann bu short liste de giremedim. neyse. kismet.
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kaşınan lemür de girecekmiş çok güzel kaşındığı için.
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Cons said: kaynak benimkaynak senin de niye göstermiyosun dostum
Öne çıkan mesajlar