Rahan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Oyun oynarken bağrışmalarımın periyodunu izleyen kardeşim ttnete ettiğim laflarla, uçakların geçme frekansının aynı olduğunu keşfetti. kısacası uçak geçerken (eskiden dial-up şimdi adsl) internet bağlantım yerin dibine giriyo var mıdır benden başka bunu yaşayan? yoksa evin içinde uçaklara bağrışan tek ben miyim??[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 vovv; komplo teorisi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 yok değil valla 5 aydır dikkatle dinliyorum telefon telleri bazı uçaklarla rezonansa giriyor sanırım[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 araştıralım bakalım .. :)[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ohoh süper ya[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hayal gucunuze hayran kaldim.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Hani desen Atatürk havalimanında kulede oturuyorum.. O zaman belki dicem ama onun dışında hayal gücünü taktir ediyorum :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ehehe Bizim evin yakınından da Metro geçiyor.Acaba oda yavaşlatıyor olabilirmi inceleyelim bakalım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bizim binadada kanalizasyon var her binada oldugu gibi, ben her sifonu cektigimde lag oluyor desem komik olmazmiydi? :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 valla onu bunu bilmiyorum da bu cep telefonu monitörde rezonans yapıyor nedendir?:D[signature][hline]Bir ağacım ormanda dallı budaklı Baharı bekler dururum gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan denize döndü Şiirler yazdım sana okurmusun söyle [i]My Website,My playlist, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 A1018 mi o :)[signature][hline]May the Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hayır Motorola E365;)[signature][hline]Bir ağacım ormanda dallı budaklı Baharı bekler dururum gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan denize döndü Şiirler yazdım sana okurmusun söyle [i]My Website,My playlist, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 heh. o zaman hangisi hayal gücü lag mı uçak sesi mi? hey allam 10larca defa dikkat ettim diyorum yaptıkları yoruma bak mantıklı bi açıklama olsa canım sıkılmıycak[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 abi şööle bi olay warmış ben onu dieceksin sandım ben de bi yerden duydum sanırım pcnet te yazıodu istanbulda gökdelenlerin çatılarından lazer ile internet ağı kuracaklarmış bilmiom ne kdr dooru bu ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 rahan çok ii keşfetmişsin bence mümkün olabilir. uçaklar çok yüksek frekansta ses fln çıkartıolarsa bu tel kablolarını etkileyip rezonansa neden oluo olabilir[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Hani Uydu ile internete bağlansan filan belki olabilirdi de bu çok düşük bir ihtimal gibi geliyor bana ama olur mu olur.....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: Bivrip, 02 Nisan 2004 23:31 tarihinde demiş ki: abi şööle bi olay warmış ben onu dieceksin sandım ben de bi yerden duydum sanırım pcnet te yazıodu istanbulda gökdelenlerin çatılarından lazer ile internet ağı kuracaklarmış bilmiom ne kdr dooru bu ama.. Yapacaklar değil yaptılar gazeteye bile çıktı ama biraz kullanışsız (gerçi acaip hızlı) lazerle iletişim kuruluyo... yani eskiden gemilerde kullanılan mors alfabesi fenerlerinin 1/0 yapan yenisi eheh[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar