Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ben 1.6.1 kullanıyorum halen. :D Tüm ısrarlarına rağmen yükseltmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 1.8'de torrent uploadı düşürünce download hızı düşüyor. 1.7de böle deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 utorrentı satılınca niye kullanmıyorsunkı ben hala utorrent kullanıyom hiçbir sorunda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 utorrent 1.8 var hala gayet güzel sömürüyorum torrenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 1.8 baya bi trackerdan yasaklı benım bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 utorrent i cunku mpaa aldi yane amerikan copyrght firmasi o nedenle kullanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 eminmisin mpaa aldigindan bone ? wiki'den alinti On December 7, 2006, µTorrent was purchased by BitTorrent, Inc., as it was announced on their official forum.[2] µTorrent will continue to have its own website and community for now, and the µTorrent code base will remain closed source. Ludvig Strigeus, the writer of µTorrent, will serve as a technical consultant, but BitTorrent, Inc. will do the majority of the development work.[9] On September 18, 2007, BitTorrent 6.0 was released, which is a re-branded version of µTorrent. As a result, BitTorrent 6 is closed-source (unlike BitTorrent 5.x and before, which were open source software); and is currently only available for Windows. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bittorrent'in is ortaklari arasinda medya devleri de var. is ortagi = partner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ee sonuc nedr freeware duzgun ara yuzlu patlamicak en azindan utorrent gibi dl baslarken dosya sectiren basit bi program ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 utorrent çalışmıyor bende 2 gündür. değişik versiyonlar da denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 abi bitcomet .68 sürümü. gayet ii. yenisi banlandı bilmemne oldu falan muhabbetleri vardı, bi de bi ara sponsor falan olayı çıkardı daemon tools gibi, hiç bulaşmadım. www.oldversion.com a gidip indiriyorum kuruyorum. bulduğum torrentte kaynak düzgünse bw'nin tamamını kullanarak dl yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 azureus vuze indirdim. gayet güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 utorrent babalar gibi indiriyor problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar