Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula Script

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar...
Benim Kendime Ait Bir Düşüncem Ama Bilmiorum Ne Kadar Dogru Dusunursunuz...
Arkadaşlar bRonx Arkadaşımız Kendi Yayınladıgı Scriptleri Yayınladı Bence Helal Olsun Ama Paticik Scriptlerine Her Bakısımda Nebula Scriptlerinin Ufak Bir Bolumu Bile Deistirilemeden Yayınlanıor...
Bence Sacma Bir Sey O Zmn Script Sharing 9999999 Larla dolar herkesin Yayınladıgı Sey Aynı Olursa.

Bence Script Sharing Bolumunde Kendinize Ait Yeni Fikirlerle Butunleşen Scriptleri Yayınlarsanız Daha Mantıklı ve Seviyeli Bir Sharing Olur

Benim Fikrim Ama Sizin Fikrinizi Bilmiyorum...[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Mesaj tarihi:
Bence Bronx arkada$imizi yaptigi olay cok yanli$ o $criptleri o yazdi tamam ama onlar nebulaya ait $onucta yazdiy$a da bir $eylerden fedakarlik yapma$i gerekir diye du$unuyorum,

Hem o yayinladi birden $erver li$t cogaldi $uan 100 lerde $erver var bunların %80'i nebula $criptlerini kullanmakta.

E ozaman ayni $cript millet gider nebulada oynar ne anlamı kaldıki ?[signature][hline]Limbscomp UO Shard | Admin Ehann
Mesaj tarihi:
said:
Taina, 02 Nisan 2004 18:03 tarihinde demiş ki:
Merhabalar...
Benim Kendime Ait Bir Düşüncem Ama Bilmiorum Ne Kadar Dogru Dusunursunuz...
Arkadaşlar bRonx Arkadaşımız Kendi Yayınladıgı Scriptleri Yayınladı Bence Helal Olsun Ama Paticik Scriptlerine Her Bakısımda Nebula Scriptlerinin Ufak Bir Bolumu Bile Deistirilemeden Yayınlanıor...
Bence Sacma Bir Sey O Zmn Script Sharing 9999999 Larla dolar herkesin Yayınladıgı Sey Aynı Olursa.

Bence Script Sharing Bolumunde Kendinize Ait Yeni Fikirlerle Butunleşen Scriptleri Yayınlarsanız Daha Mantıklı ve Seviyeli Bir Sharing Olur

Benim Fikrim Ama Sizin Fikrinizi Bilmiyorum...

aynisini bende dusunuodum nasisa yazarim diye gecistiordum cok hakslisin bide paradarbe koymuslar bence bu sticky forum olmali[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r
silinmiş charin davasi olmaz
Mesaj tarihi:
said:
Ehann, 02 Nisan 2004 18:22 tarihinde demiş ki:
Bence Bronx arkada$imizi yaptigi olay cok yanli$ o $criptleri o yazdi tamam ama onlar nebulaya ait $onucta yazdiy$a da bir $eylerden fedakarlik yapma$i gerekir diye du$unuyorum,

Hem o yayinladi birden $erver li$t cogaldi $uan 100 lerde $erver var bunların %80'i nebula $criptlerini kullanmakta.

E ozaman ayni $cript millet gider nebulada oynar ne anlamı kaldıki ?

doğru...Türkiyenin 5 tane shardı olsun ama adam gibi olsun önemli olan bu.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari
Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Mesaj tarihi:
said:
aynisini bende dusunuodum nasisa yazarim diye gecistiordum cok hakslisin bide paradarbe koymuslar bence bu sticky forum olmali

Paradarbeden sonra adam ph ı acmısh vede koymush bu ne demek oluor
Bronx ın isi bronx a kalsın derim bu bir birde exile scriptleri bir ara yayınlanmıshtı sonra coder bastan assa deistirmeye basladı sciptlerini ama nebula gerek bile duymadı nedense bilmem vede karışamam...
Yukarda Belirtiğim gibi lutfen sharing nebula olmasın...[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
Mesaj tarihi:
said:

Kesinlikle katılmıyorum ,kötümü oldu script bilmeyenler yada az buçuk bilenler onun scp leri sayesin neyin ne oldugunu öğrendiler yayınlanması egitim bakımından kesinlikle amacına ulaştı bence , zaten bu scp ler sayesinde diger aranan scp ler türedi, ancak bi kötü etkisi oldu ,bi anda server ve serverlar koloni gibi sürü oldular :D[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır...

Amentes Old Developer

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 02 Nisan 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
DIEMASTER, 02 Nisan 2004 19:08 tarihinde demiş ki:
said:

Kesinlikle katılmıyorum ,kötümü oldu script bilmeyenler yada az buçuk bilenler onun scp leri sayesin neyin ne oldugunu öğrendiler yayınlanması egitim bakımından kesinlikle amacına ulaştı bence , zaten bu scp ler sayesinde diger aranan scp ler türedi, ancak bi kötü etkisi oldu ,bi anda server ve serverlar koloni gibi sürü oldular :D

UO ve $cripting camia$ında ve paticik bünye$inde ki in$anlari yüzde olarak dü$ünürsek emin olarak %30 bu $cript ar$ivinden yararlandi diyebilirim.Geri kalan %70 bu fır$atı degerlendirip bir $erver acti ya nebula $criptlerini direk kullanarak yada e$ki developer oldugun $hard gibi editleyerek,tran$paranla$tirarak.[signature][hline]Limbscomp UO Shard | Admin Ehann
Mesaj tarihi:
Nebula scriptlerinin dagitilmasina ben de karsiyim. Hem yer gok editli Nebula scriptleriyle acilan serverlarla doldu, hem de etik olarak atildiktan sonra eski isyerinin bilgilerini disari sizdirmak pek hos bir is degil. Zaten Bronx'un da bunu babamizin hayrina yapmadigini biliyoruz, tek amaci Nebula'ya karsi boyle bir hareket yapmakti.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
herneyse, ben sadece kendi dusuncemi soledim zaten, cunku sole bisi var, ornek olarak ben admini oldugum Quaxis'i biraksamda, atilsamda o scriptleri Quaxis'e zarar vermek amacli release etmem, sadece insanlar yararlansin diye yaparim, ancak bunlar derin mevzu. uzatmaya gerek yok tabi ki, haklisin.[signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx
Mesaj tarihi:
said:
hurafe, 02 Nisan 2004 19:53 tarihinde demiş ki:
bornx scriptlerini nerde yayınladı bide biz görsek ya
bilenler özelden ulaşsınlar bana plz

Demek böyleleride var ha ohh bea nebula scp lerini kullanmayan var haa ohh derim baska bir sey demem arkadasa yardımcı olmak icin diorum paticigin scripts bolumune bakmanı tavsiye ederim...[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
  • Yeni Oluştur...