Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bi de fare tarafından üfleye üfleye yenmiş kulak resmi koyabilir misiniz acaba?
JD Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ya yok artık be bi yılan ısırdı die komple kolu mu açıolar alala garip
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 küçükken hep hayal ederdim bir örümcek ısırsada spiderman olsam diye. hayat bana güzelmiş demek eheh :]
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ALLAHÜ TEALANIN YARATTIĞI DOĞADA OKADAR KAPLAN ASLAN PANTER VARKEN GELİP Bİ TAHTA KURUSU BENİ ISIRMIŞTI.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 JD said: ya yok artık be bi yılan ısırdı die komple kolu mu açıolar alala garip açmak zorundalar çünkü zehir deride direk hücre yıkımı etkisi yapıyor, ordaki derileri falan temizliyorlar.
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 deri nakli kusursuz yanıklarda da çok fena , tüm ölü deriyi hiç tereddüt etmeden çatır çatır kesiyorlar. izlemiştim , ameliyat video larında.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 knoxville said: ALLAHÜ TEALANIN YARATTIĞI DOĞADA OKADAR KAPLAN ASLAN PANTER VARKEN GELİP Bİ TAHTA KURUSU BENİ ISIRMIŞTI. ahaha bu nedir be :D hem sen plate giyen adamsın böcek ısırıgı sana koymaz lol
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 http://i83.photobucket.com/albums/j292/Illinoisboy/A-1.jpg
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 su resimleri koyup durmayın yada spoiler içine alın agır giricem birine yoksa
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 knoxville said: ALLAHÜ TEALANIN YARATTIĞI DOĞADA OKADAR KAPLAN ASLAN PANTER VARKEN GELİP Bİ TAHTA KURUSU BENİ ISIRMIŞTI. TAHTA KURUSU ADAM
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 psikopat yaratık değiller aslında; "As indicated by its name, this spider is not aggressive and usually bites only when pressed against the skin, such as when tangled up within clothes, bath towels, or in bedding." akrep flm da durup duruken adam sokmuyo, böyle bi ölümcül özellikler bizde olsa şimdiye soyumuz tükenmişti. insandan korkmak daha mantıklı.
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 keşiş örümceği ısırdı diye okuyorum ya hahahah
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Yalnız yumurtalarını bırakması değil dert, orası yazış olmuş biraz. O şekilde yumurta bırakmaz örümcek zaten. Böyle "zehirli" örümceklerin ısırığında bolca toksik madde ve sindirim enzimi karışımı var. Böyle bi karışım olduğu için zaten tedavisi kolay olmuyo, ayrıca da içeriğinde sindirim enzimi olduğu için yeteri kadar zerk etmişse bu sıvıyı, içten sindirilmeye başlanıyor ısırılan yer. Kan dolaşımına girebilirse alakasız yerlerde de bu sindirim oluşabiliyor. Sonuçta örümcek normalde böcekle besleniyor, beslenme şekli de böceklerin üzerindeki kitin tabakasını direkt atlatarak gerisini sindirme şeklinde. Bildiğiniz gibi kitin asitten falan etkilenmiyor kolay kolay, bu elemanlar da gidip direkt bu tabakayı deliyor, içeri sindirim enzimini atıyor, sonra da kokteyl shaker'ı gibi olmuş böceğin içindekini içiyor. Bu tür şeylerden uzak durmak istiyosanız özellikle Avustralya'ya gitmeyin :D oradaki türler uzun süre dünyanın geri kalanından izole yaşadığı için çok farklı zehirlere sahip canlılar var.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 toplu halde yeni zelandaya taşınalım.. tek zehirli hayvan ısırdığında alerjik reaksiyonu olanların elini kolunu hafifçe şişiren bir örümcek.. sheep shagger oluruz işte swh
_Purgatory_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 böceklerin hepsnden iğrenirim ama en çok örümceklerden.. bu nasl bi örmcek ya midem kalktı!! köküne kibrit suyu !! düşünemiyorum yüzümü ısırdığını...:S
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 oha lan kusucaktım o derece ıyyk
Öne çıkan mesajlar