Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 gormemisim eheuh. Listeye bakarak acikcasi icimden hic birsey soylemeyen birine yuklenmek geliyor, tunca da fazlasiyla dikkat cekici consla birlikte ama cidden Asterothun ne amacla kendisine oy verdigini WOT'u okumama ragmen kavrayamadim. Bize dikkatli olmayi ve yazmayanlara yuklenmemizi soylemis sonra da kendisine oy atarak ters piskolojiye gitmis. Acikcasi kendisinin bu hareketine hic anlam veremedigim icin oyumu ona karsi verecegim, eger masum cikarsa da hemen oy verenlerin de amaci ortaya cikmis olacaktir ve daha rahat tespit edebilecegiz. o yuzden VOTE: ASTEROTH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 merhaba. kafam keskinlikle iyi değil ve çko ciddiyim. LİNÇOYU:ASTEROTH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 azmonun niyetini gormek amaciyla linc oyu: asteroth eger emrem masumsa seni astirman icin ugrasicam azmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 editlmek yasak ondan LİNÇ OYU : ASTEROTH noldu peach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Dory, linc etmemin sebebi cok acik, kendisine bile oy vermis adam, masum cikarsa sayet cok fena koyacak bana, ama kendisini de bu yonde feda etmeyi goze almis ve eminim oyunu polisler olarak kazandigimizda o da mutlu olacaktir. Ama eger katillerden biriyse.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 sadece 2 tane dusmanimiz var her sekilde, ve bu yuzden de masum cikma olasiligi yuksek, ama en azindan aleyhine oy verenlerden bir kaniya varmamiz mumkun olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ciddi degildir ki degildir demi degilsin demi emre manyak misin olm baba seytan doldurur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 valla kendisine oy vermis bir adami ben fedakar olarak algilarim. Kendisine oy veren insanlari analiz ederek suclulari bulacagimizdan eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 O sabah polisler işe geldiğinde binaya sessizlik hakimdi. Kimsenin içinden konuşmak gelmiyordu tabii ama katili ortaya çıkartmak için yapacak başka bir şey yoktu. Sakin başlayan tartışma yerini kavga, gürültüye bıraktı. Yıllardır Miami'nin güvenliği için emek vermiş polis memuru Asteroth fikirlerini söylerken birçok arkadaşına ters geldiğini farketmedi bile ama artık çok geçti. O kaos ortamı içinde insanları kontrol etmek imkansızdı. Aldığı cop ve yumruk darbeleriyle yığılıp kalan bedeni inceleyen polisler hiçbir delil bulamadılar. Asteroth dürüst bir polis memurundan başka bir şey değildi. O gece evlere dönülürken, kaybolan sessizlik geri gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 adam kesin suçlu bu seferk endisine oy werip taktik yapıo. ya da azmo kesin suçlu bu aksiyonuı kullanıo. eğer azmo suçlku we bunu kullanıosa ya çok acemi ya çok güvenio şansına. tecrübeliyim ondan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ok that's it! linc oyu: azmodai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 gece su an kiro dori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Gün 1 - Gece Gün 2 başlayana kadar mesaj atmak yasak. Gece rolü olan arkadaşların özel mesajlarını bekliyorum. Pro-mafia takımı şimdi kendi arasında konuşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Ertesi gün ekip toplandığında bir kişinin eksik olduğunu farkettiler. Azmodai yoktu ortalıkta. Böylesi günlerde işe geç gelmek pek mantıklı sayılmazdı. Hemen evine 3 kişilik bir ekip gitti ama çaldıkları kapı bir türlü açılmıyordu. Son çare kapıyı kırdıklarında Azmodai'nin yerde yatan cesedi onları karşıladı. Katil çıkmasını umarak evi incelemeye başladılar. Çekmecesinden çıkan 3 farklı pasaport, yüksek gizlilik dereceli dökümanlar ve birkaç ay öncesine ait NY - Miami arası uçak bileti daha fazlasına gerek olmadığını gösterdi. Azmodai bir FBI ajanıydı ve soruşturmanın bedelini canıyla ödemişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Gün 2 - Gündüz Hayattaki oyuncu sayısı: 7 Linç için gereken oy: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 beter olun hain serrefsizler. katiller ortaya ciksin, bidaha oyunlarimda nah oynarsiniz. vazgectim, hic biriniz bidaha oynamicaksiniz. BEDEL COK AGIR OLACAK!!!111. hadi gg :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ölmeden önce tuncadan şüphelenmişti, adam işin eğitimini almış linc oyu: Tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bana dory şüpheli gözüktü, pek bi kanıtım yok ama 6. hissime güveniyorum. ayrıca ben polisim beni öldürmeyin pişman olursunuz =/ LINÇ OYU:DORY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 oha tunca ak ben naptim lan! linc oyu tunca cunku herif deli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bişey yapmadın hislerime güveniyorum sadece =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hislerinde bogmaliyim seni. son hissettiginde ikimizi de ipe goturdun nalçak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 evet baya fail oldum şu ana kadar hislerime güvenerek o yüzden artık haklı çıkmamın vakti geldi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ahaha her yonden failsin tunca. tutuncak dalin yok KATİLSİN (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bak ben açık açık söylüyorum, değilim, pişman olursunuz =( gerçekten lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 git ya, tuncasin işte. durduk yere beni sucluyosun neymiş hisleriymis DE GET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar