Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Yarın oynıycak PSNde. Ne zaman düşer torrenti bilemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Kaede instant replying service? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Cep telefonuma mesaj geliyor buraya cevap atılınca yani o derece pro lurkerım >: Fabulous - Bounen no Xamdou - 13 720p Fabulous - Bounen no Xamdou - 14 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 of bekledigime deydi 14ü cok güzel bi bölümdü.Hikaye birden farklı bi yöne döndü.Ama bi sezona sıgdırırlarsa cok hızlı olur gibi geliyo.2 sezon olmalı bu anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 15 -> http://www.demonoid.com/files/details/1697025/16714320/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 İzlicek anime bulamıyorum bitmiş, dayanamıcam başlıcam buna , kaç bölüm olacak toplamda bilen var mı? Sonra her hafta beklemesi çok bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 8 DVD. 24-25-26 civarı birşey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Unutmuşum söylemeyi, Demonoid'dekiler artık 720p. Bu son iki bölümle öykü çok daha farklı bir hal aldı, ilk bölümlerinde bir rahat hava vardı, herşey tatlıya bağlanacak diyordu insan, şu anda ise ne diyeceğimi bilmiyorum. Öyle etkilendim ki öykünün kalitesinden tüylerim diken diken oldu bittiğinde 15. bölüm. Sanki önceki herşey sadece bir prelude, sanki önceki herşey sadece bir nar torbası şimdi yere düşüp içindekilerinin kabuklarının kırıldığı. Her zaman yolculuk, özellikle eve dönüş, öykülerinden etkilenmişimdir. Bu ister Nostoi olsun ister Odysseus gibi tarihin başından beri insanları büyüleyen öyküler ister Xam'd gibi olabildiğince modern bir eser. Anlatımda eve dönüş fikrinde çok ilkel bir tabandan bizi etkileyen birşeyler var. Anime'den ya da Japon kültüründen pek anlamayabilirim ama Xam'd bunu mükemmel bir şekilde işliyor, ne olursa olsun izlemelisiniz. Eğer sırtınızı dçnerseniz çok şey kaçırmış olursunuz. Öykünün bundan sonra nereye gideceğini bilmiyorum ama pek hoş bir yer olmadığını hissedebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 16 -> HD , SD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Şimdi izledim. Güzel bir bölümdü ve en önemlisi artık adam gibi bir quest var dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Onu geçtimde 17 çıksın artık be Gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Fabulous - Bounen no Xamdou - 15 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Çarşambaları çıkıyor, bekle biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Fabulous - Bounen no Xamdou - 16 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 [GGR] Xam'd: Lost Memories - Episode 17 (720p HD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Bir üstekinin megaupload'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Bu anime her bölünü ile içimi burkuyor resmen. Bu bölümde ciddi bir şey olmadı pek ama gerçekten havasıyla herşiyle içim burkuluyor nedense =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Herşeyden önce Bounen no Xamdou bir yolculuk hikayesi. Yolculuk hikayesi dediğin zaten arayış, yolda bulunan ve yolda kaybedilen şeyler üstüne kurulu olur. Dizi sonuna kadar ben birkaç tane daha kayıp bekliyorum. Bizim üçlünün hepsinin de hikayenin sonunu getirebileceklerine pek inanmıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Ciddi birşey olmadığına katılmıyorum. Önemli bir bölümdü. Zaten bu serinin her bölümü öemli ve gerekli, çıkarılamaz. Ama bu daha bir önemli idi diğerlerine göre. 15'in tamamlayıcısı gibi birşey. Bölümde Nakiame yolculuğunun sonuna geldi, evine döndü, ama bu demek değildir ki tekrar yola çıkamaz; Haru kendi yolculuğuna çıkıyor ve Furuichi'ninkinden çok daha tehlikeli bir karanlığa gömülmüş durumda. Akiyuki kayıp, sirenlerin çağrısına kapılmış gibi. Benimle gel, ya da taşa dön. Evinden ayrılıp kendini bulmalısın. Karanlığın içine fazla bakma! Evet, aşırı klişe bir seri, içindeki her konsept rahatça açıklanabilir ve analiz edilebilir, ama bu kesinlikle kötü olduğunu göstermez. İzlediğim neredeyse her animeden farklı, resmen özel olarak Avrupa pazarı için yapılmış gibi. Bu klişeler anime klişeleri değil çünkü, Antik Yunan'dan beri kullanılan anlatım yöntemleri. Sanki bir anime değilde, Antik Yunan tiyatrosu izliyoruz. Bu tarz, batılı, başka animeler varsa izlemek isterim. Ayrıca Japonya'da nasıl bir tepki aldığını da çok merak ediyorum. Not: Haru'nun kahkahalar attığı sahneyi unutabileceğimi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Fabulous - Bounen no Xamdou - 17 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Fabulous - Bounen no Xamdou - 18 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Fabulous - Bounen no Xamdou - 19 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 http://sharebee.com/9dd8627a Downfall, and it all falls down I fall from grace I got your taste Turn off your mind, unwind and see how high the cloudy sky Run away Run away Leave your lemon drop Soak it up Soak it up Won't you crush on me Run away Run away Leave your lemon drop Soak it up Soak it up Won't you crush on me Running free Running free Driving me insane Shut it down Shut it down It's about to explode Run away, Run away, Run away, Run away... I think I'm raw so I draw Just press that button It's all so good Now my heart bursts like a bottle of wine You lose, you bite your lip Let it down, Let it down keep it in your heart Bring it up, Bring it up Savor my world Let it down, Let it down keep it in your heart Bring it up, Bring it up Savor my world Let it out, Let it out I make it burn Bottle up, Bottle up Count it all joy Let it down, Let it down, Let it down, Let it down.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Son bölüm bayağa action doluydu.2-3 haftadır yavaş giden bir seri için ilaç gibi geldi ama şöyle bir sorun varki,Ben hala tam olarak neden savaştıklarını anlamış değilim.Sonra bu sannova-sama(teshik kadın varya vadide emin değilim adından)pedo olmasının dışında ne özelliği var,necidir hiç anlayabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Sıcak sıcak Fabulous - Bounen no Xamdou - 20 720p Fabulous - Bounen no Xamdou - 21 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar