karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Gelmiş geçmiş en tatak sunucuda başladım tamam hata benim. Onca vanq silah golemler mustangler ostardlar skiller setler 40 tane hazine sandığı 6 tane rare boya benim diyen tamerın giremeyeceği yerlerin markları hepsi gitti laaaan Xeria bi kere adında hayır yok ne diye gidip kastım orada sanki . . . UO'ya küstürdüler. http://www.xeria.gen.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 iişte uo da en kotu olay da bu zaten gecmiş olsun demekten baska care yok ben yine baslıcam biyerlere amma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sen hala uo mu oynuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 boşuna denmiyo yarın öbürgün nolcağı meçhul sunuculardan hayır gelmez diye. Focus UO hatırlıorum bitane ne dalga geçmiştik AGA FOKUS SUPER AGA! ajadfsha sunucunun reklamını burda yapmıştı sanırsam, "sunucunun kapanma ihtimali YOK! denecek kadar azdır." yazmıştı eleman ölmüştüm :D sizin fokusunuz varmıdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Masteis said: sen hala uo mu oynuyorsun nerdeyse butun internet uzzerinden oynanan oyunları oynadım(age of conan hariç :D ) ama uo daki zevki hiç birisinde bulamadım ben yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar