Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Makinayı formatladıktan sonra mldonkey low id almaya başladı neden olaabilir ? 4661 port açık sanırım ..[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Eger winXP uzerinde kullanıyorsan winxp nin firewallunu kapatmamış olabilirsin. Eğer linux üzerinde kullanıyorsan Şarkiye sorcaksın ben anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 mldonkey dinamik bazi portlar aciyor sana baglanabilmeleri icin. Belirli bir port araligini acmak gerekiyor galiba, gercekten ben de tam incelemedim, hic oyle bir problemim olmadi :) Kapali olan tum portlari bir ac bakalim, neler olacak.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 evet xp de xpnin firewall kapanmamışsa öyle oluyodu galiba,e-donkey in sitesinde nası kapatılıyo yazıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 WinXP firewallunu kaldırmak için: Control Panel Network Connections Local Area Connection (Sag tık) Properties Advanced sayfasına gir ve ordaki tiki kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ya ben win i üstüne yüklemiştim , bizim kro win de firewallu açmış ben update ler olurken bari blaster a yakalanmayalım dediydim win in firewallunu bilerek açık bıraktım , ama ne göreyim ona ramen geldi worm , hahah gülme tuttu tabi beni windowsun acizliği karşısında , Yani yeni bir Xp kullanıcısı bilgisayarını update yapmadan kullanamaz halde şu anda , acınacak bir durum . Sonra kerio yu açmışım Kerio + Win xp firewall açık olunca internete çıkmak bir mucize olmuş heheh genede teşekkürler.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar