Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Makinayı formatladıktan sonra mldonkey low id almaya başladı neden olaabilir ? 4661 port açık sanırım ..[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Eger winXP uzerinde kullanıyorsan winxp nin firewallunu kapatmamış olabilirsin. Eğer linux üzerinde kullanıyorsan Şarkiye sorcaksın ben anlamam.
sharky Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 mldonkey dinamik bazi portlar aciyor sana baglanabilmeleri icin. Belirli bir port araligini acmak gerekiyor galiba, gercekten ben de tam incelemedim, hic oyle bir problemim olmadi :) Kapali olan tum portlari bir ac bakalim, neler olacak.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 evet xp de xpnin firewall kapanmamışsa öyle oluyodu galiba,e-donkey in sitesinde nası kapatılıyo yazıyodu
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 WinXP firewallunu kaldırmak için: Control Panel Network Connections Local Area Connection (Sag tık) Properties Advanced sayfasına gir ve ordaki tiki kaldır.
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ya ben win i üstüne yüklemiştim , bizim kro win de firewallu açmış ben update ler olurken bari blaster a yakalanmayalım dediydim win in firewallunu bilerek açık bıraktım , ama ne göreyim ona ramen geldi worm , hahah gülme tuttu tabi beni windowsun acizliği karşısında , Yani yeni bir Xp kullanıcısı bilgisayarını update yapmadan kullanamaz halde şu anda , acınacak bir durum . Sonra kerio yu açmışım Kerio + Win xp firewall açık olunca internete çıkmak bir mucize olmuş heheh genede teşekkürler.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Öne çıkan mesajlar