zarekd Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 http://www.teknokultur.net 'den erişebilirsiniz. yorumlarınız, önerileriniz benim için önemli. neler yapılabilir ? nasıl geliştirilebilir ? nasıl tanıtılabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Selam, Onceki elestirilerimin hepsi bunun icin de gecerli =) Ozellikle linkler ve yazilarin renkleri. Ve yine hersey cok ic ice, dip dibe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 başlığı telekontur diye okudum.girdim mesajı okudum yine aynı.linki editleyip düzelttim gene aynı.sayfayı açtım bu tarz bi konsept için kötü bir isim dedim.cevap yazacakken gördüm. bu hazır bir tasarım sanırsam.daha önce de bizim bu oyunsitesi projesinde önerilmişti..kötü bir arayüz. ahahha.yazan zarekmiş zaten,bize öneren de oydu =) kusra bakma çok dağınık dikkatim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 tasarım hazır değil. eleştiriler için teşekkürler dikkate alacağım. oyun sitesi projesine gelince benim aklımda zaten bi portal projesi vardı, oturup kodları düzenleyince, bir de tasarım yapınca, projede bi ilerleme olmayınca başka bir şeye yöneldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sitenin tasarimi ve kullanilabilirligini pek begenemedim aslina bakilacak olursa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Basit kaçmış bana göre de. font seçimi falan zateN (N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 tasarımın degısmesı lazım web2.0dan sonra bu sekılde tasarımlar anca 2-3 sene oncesının calısmalarını yansıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar