Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 shutdownX arkandayız kardeşim helal ezdirme bunlara kendini helal xunn'un nickinden karakter tahlili yaptım çok iksun bi adam zaten salla sen kardeşim boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Xunn'u googleladığında doğumdaki bir kadının fotoğrafı çıkıyordu. Hoş olmayan tepkiler almıştım. Pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 eğlenceli :) ben de 3 gün uyumadım ama uykusuzluk çekmedim. tenim de gayet yumuşaktı, grileşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Salak lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 xun insanın çocuğunun ölmesi sendromudur edit: sHutDownNX KhaRdesS$ihm ArkIhndaYizszssSz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Salamlı Soğuk-Sıcak Sandviç Malzemeler -Salam -Marul -Ketçap -Mayonez -Rus Salatası -Turşu -Uno sandviç ekmeği Yapılışı Sandviç ekmeğini ikiye bölün içine önce salam ve daha sonra diğer malzemeleri koyun. Bu kadar basit işte ama eğer isterseniz ekmeği önce tost makinasında ısıtarak sıcak sandviç de yapabilirsiniz. Afiyet Olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aga kim uğraşçak onla bakkal hakkı amcaya git sana bi salam ekmek arası yapsın bide gazoz çak yanına, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 uykusuzluk yaramıyomuş demek ki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 final dönemi sanrıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar