Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 shutdownX arkandayız kardeşim helal ezdirme bunlara kendini helal xunn'un nickinden karakter tahlili yaptım çok iksun bi adam zaten salla sen kardeşim boşver
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Xunn'u googleladığında doğumdaki bir kadının fotoğrafı çıkıyordu. Hoş olmayan tepkiler almıştım. Pişman değilim.
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 eğlenceli :) ben de 3 gün uyumadım ama uykusuzluk çekmedim. tenim de gayet yumuşaktı, grileşmedi.
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 xun insanın çocuğunun ölmesi sendromudur edit: sHutDownNX KhaRdesS$ihm ArkIhndaYizszssSz
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Salamlı Soğuk-Sıcak Sandviç Malzemeler -Salam -Marul -Ketçap -Mayonez -Rus Salatası -Turşu -Uno sandviç ekmeği Yapılışı Sandviç ekmeğini ikiye bölün içine önce salam ve daha sonra diğer malzemeleri koyun. Bu kadar basit işte ama eğer isterseniz ekmeği önce tost makinasında ısıtarak sıcak sandviç de yapabilirsiniz. Afiyet Olsun!
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aga kim uğraşçak onla bakkal hakkı amcaya git sana bi salam ekmek arası yapsın bide gazoz çak yanına, oh mis.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 uykusuzluk yaramıyomuş demek ki lol
Öne çıkan mesajlar