Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 imba hero gamblerdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Puck vardı. Ama eskiden, ilk çıktığındaki hali. Nerf yemeden. Hani şu level başına 543513216 int aldığı hali :D Spectre ilk çıktığında da baya güzeldi ama kimse sevmezdi nedense. Halbuki cillop gibiydi hero. Saat: 04:12 Oyun pauselanır... "Bi sn kapı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Host ck var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 @masticore imba oyuncu değilim ; ama lycan imba hero. imba olmamama rağmen imba işler yapıyorum sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 lycan bazı turnuvalarda yasaklandı suan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kitana said: @masticore imba oyuncu değilim ; ama lycan imba hero. imba olmamama rağmen imba işler yapıyorum sağolun. Arkadaşım konuşturtma beni heh.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 konuş bence herkes bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Phyx'in efsanevi lafı: "Beyler elektrikler kesildi çıkıyorum." bi de: -mele/range al aQ -abi bd. -YA NE BD Sİ AQ KREP VAR AQ *küfürler* KREP AÇMQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ups vardır belki? hayır bende var bende aynı cumleyi kullanıyorum öyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 İşte o olayın Phyx'teki yokluğunu bildiğimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 noob herosu olması imba herosu olduğu gerçeğini değiştirmez Tilthas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Arma said: Hatta zeus ultiiiiiiiiiiiiii bunu tripte oynarken biri bagırmıstı. 3 farklı oyundan ulti geldi ve bildigin insanlar agladı (:D bende karambole yatmıstım bagıranın oyunda olmamama ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kitana said: noob herosu olması imba herosu olduğu gerçeğini değiştirmez Tilthas. Cümleyi bi tekrar oku istersen.Hata var biyerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 oyunda nup var rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ya da oyun dışı şahıslardan bi cümle: tıkırtıkır beynimizi s.ktin bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar