rune_xander Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 oncelıkle herkeze merhaba, elimde kendi yaptigim guzel bi server var . aslında topladıgım desem daha iyi olur cunku hepsi bana ayit degil ve nebula scriptleri yok.... ama tek bi sorunum var sponsor yok ve bulamadım eger bu konuda yardım eden arkadaslar olursa cok sevınırım.. nasıl desem yane YOK MU SPONSOR YA gibi bisi demem lazim veya evinde guzel bi sistemi olan arkadaslardan yardim bekliyorum.... simdiden cevap yazana veya yardımcı olan herkese Eyvallah.... [Bu mesaj rune_xander tarafından 30 Mart 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Kronos Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 cok yannısh yerde arıyorsun. ayrıca nbl scpleri yok demişsin eğer hepsini kendin yazdıysan gel bizim sharda developer ol ?!?!? Turkiedeki butun scplerin alt yapısında nbl scpleri var beah nerdeyse.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Counter-Strike Serverimiz Devrededir
Khazab Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Ardhath, 30 Mart 2004 21:38 tarihinde demiş ki: said: Kronosh, 30 Mart 2004 21:35 tarihinde demiş ki: cok yannısh yerde arıyorsun. ayrıca nbl scpleri yok demişsin eğer hepsini kendin yazdıysan gel bizim sharda developer ol ?!?!? Turkiedeki butun scplerin alt yapısında nbl scpleri var beah nerdeyse. Alt yapısında değil de, scripting bilgisinde desek daha doğru olur. [signature][hline] Nette yavaş ama bugun bendede bi gariplik var.Bu iki oldu.Neyse yine herkezden özür diliyorum. [Bu mesaj Ardhath tarafından 30 Mart 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
rune_xander Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 napayım nebulayı hıc bı scrıptını kopyalamadım ama baska serverlardan kullandım ornegın exıle dan aldım ama nebula yok ... bıde herkez nebulayı kullanacak dıye bısı yok ben bu scrıptlere aylar harcadım... (yazdıklarıma) sonra tek basıma kastı ve bı ıkı seyı exıldan aldım...[signature][hline]RaMpada gEçMe benİ, Düz yoLda DÜzERİM SeNİ... Türkiye Kamyoncular Odasi
rune_xander Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 +up (hayatta yapmama bu up olayını ama ıste emekler bosa gıtmesın bırı sayesınde olsa bıle ıse yarsın dıye :D )[signature][hline]RaMpada gEçMe benİ, Düz yoLda DÜzERİM SeNİ... Türkiye Kamyoncular Odasi
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Kronosh, 30 Mart 2004 21:35 tarihinde demiş ki: cok yannısh yerde arıyorsun. ayrıca nbl scpleri yok demişsin eğer hepsini kendin yazdıysan gel bizim sharda developer ol ?!?!? Turkiedeki butun scplerin alt yapısında nbl scpleri var beah nerdeyse. Yoooo bizde yok. Scp'leri ben yazıyorum. Sıfırdan... :P[signature][hline]-:: Etheria Owner ::- -------------------------------------------- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Larethian Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Arkadaşım nebula da da başka shardların scriptleri yada sphereserver.com dan alınan scriptler var ne olacak yani varsa var . Biz şimdi oturduk baştan kendi scriptlerimizi yazıyoruz kaybettiğimiz zamanı düşün bi istersen hazırı var iken ama biz yinede 0 dan yazıyorum 1.0 a geçiş için gerekli alt yapıyı öğrenmek en azından 1.0 da adam gibi bişeyler yapmak için bunları yapıyoruz. Ama yinede zaman kazanma açısından düşünülürse nebula arqas yada hedere gibi shardların scriptlerini kullanmalarında bence sakınca yok.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Sorj Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Kronosh, 30 Mart 2004 21:35 tarihinde demiş ki: cok yannısh yerde arıyorsun. ayrıca nbl scpleri yok demişsin eğer hepsini kendin yazdıysan gel bizim sharda developer ol ?!?!? Turkiedeki butun scplerin alt yapısında nbl scpleri var beah nerdeyse. benim yazdığım hiçbir scriptte nebula ile ilgili bişey yok saten nebula scripti kullanan serverlarıda sevmem[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Bir dunya server oldu :)[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ
daniska Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Erutan, 31 Mart 2004 15:57 tarihinde demiş ki: said: Kronosh, 30 Mart 2004 21:35 tarihinde demiş ki: cok yannısh yerde arıyorsun. ayrıca nbl scpleri yok demişsin eğer hepsini kendin yazdıysan gel bizim sharda developer ol ?!?!? Turkiedeki butun scplerin alt yapısında nbl scpleri var beah nerdeyse. benim yazdığım hiçbir scriptte nebula ile ilgili bişey yok saten nebula scripti kullanan serverlarıda sevmem nebula kullanan server de seni sevmiyor zaten (:[signature][hline]http://www.uodeveloper.tk/
RRa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Valla adamin teki zamaninda gitmiş yabanci sitelerdeki scriptleri almiş türkçeleştirmiş... Türkiyenin en iyi scriptiriyim diye çikmiş.. Sonra başka birileri gelmiş dialoglari değişdirmiş.Farkli bir kaç script kullanmiş.Bizvar ya biz tr nin en iyi scripterinin scp lerini kullanmadan böle shard açariz demiş... Sene 2004 daha yeni yeni 0 dan birşeyler yapmak için çalişiyoruz. Larethian keşke daha evel uraşmaya başlasaydin...Yinede çok taktir etdim varmi başka böle 0 dan yapmaya çalişan.. Varsa duymak isterim bunlar güzel şeyler...[signature][hline] Unlive Admin - Ra
rune_xander Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 abi olay ne biliyor musun ole bir iki kisi yapamaz bu olayi cikicam 10-20 kisi adam gibi bole scripten anlayan cok iyi bir grup calismasiyla hic biyerden bakmadan kopyalamadan saf bi turk scriptleri yazacak iste o zaman olur yoksa suanda daha kimse ben yardım almadan yaptım dıyemez.. tabi bu benim gorusum... ama bide cok server oldu diyen biri var onada su cevabi vermak istiyorum ; sevgili arkadasim etrafina bak sunuculari say adlarini not al ve 3 gun sonra tekrar bak kac tanesi ayni??? biz kalici bisiler yapmak istiyoruz ki sponsor ariyoruz yoksa aciim ben evden ezik bilgisayarimdan gel oyna yarina kaparim ama kiminin velisi izin vermez sabahlara kada racik kalmasina kiminin isi olur download yapar yavaslar falana yani bi serve tkurmak istiyosan Sponsor Sart........[signature][hline]RaMpada gEçMe benİ, Düz yoLda DÜzERİM SeNİ... Türkiye Kamyoncular Odasi
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 c# bilen arkadaşlar bnmle bi irtibata geçebilir mi süfer bi runuo serverı projem war da baya ilerledim daa da ilerlemek istiorum
Faust Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 larethian gene kendini çok kasmışsın. version 1.0.8545.0.5.45 falan hatta arqasın haritasınıda sen yaptın dimi? www.tdsuo.com hatta bunlarda size yardım etti dimi?[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
Öne çıkan mesajlar