Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 MC= Quater pounder Sanpi= Kavurmalı kaşarlı pide Pizza Max= Mr. Ton Şampiyon= Bol acılı yarım+ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HHC Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 arby's-beaf and chedaarrrrrrrrrrrrr büük boy extra chedaar oss barbekü sos... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HHC Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 arby's-beaf and chedaarrrrrrrrrrrrr büük boy extra chedaar oss barbekü sos... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ayı menüsü: Big King XXL menü (en büyük) + 6'lı tenders + mega pattes Gezegen menüsü: 6-pack menü (en büyük) + 2x12'li chicken fries + 6'lı tenders + mega pattes Gezegen menüsünden 2 günlük yemek çıkıyo. İnsan menüsü: Tendercrisp spicy cheese menü (en büyük) + 6'lı tenders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Emaleth said: burger king: whopper with cheese menu + onion rings (+ patatese mayonez, o.rings'e ketçap) mc donalds: quarter pounder menu + onion rings (+ patatese mayonez, o.rings'e ketçap) domino's: neywork pizza (ama mutlaka cheddar dublex) + kola + çikolata sufle kfc: yeteri kadar parça tavuk + patates püresi + coleslaw + biscuit saygı sevgi. dominos'ta newyork pizza yerine "american hot(dublex denemedim bilmiyorum bu nası oluyo) üzerine o pizza baharatından" da çok güzel oluyo ps: yanlış anlaşılmasın diğerlerini bilmediğimden sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 öz urfalı patlıcanlı kebap + XXL ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 çizburgerim geliyo mcten yolda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Chicken royale chese büyük seçim + sarımsaklı mayonez+barbekü sosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar