Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Triple whopper(sadece ketçap lı extra 12 peynirli) Jumbo kola Jumbo patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ohannes burger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 12 peynirli derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ne olursa olsun yanında soğan halkası olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Big King XXL King Seçim yanında 18412tane sarımsaklı mayonez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 abi böyle kahrolsun amerika insanı falan değilim, benim saf gerçeğim şudur ki, iskender+kola+tatlı menüsü benim favorimdir. diğerlerini de severek yiyorum ama, seçme şansım olunca direkt iskender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ardeth said: 12 peynirli derken? peynir peynir peynir et peynir peynir peynir et peynir peynir peynir et peynir peynir peynir böle =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 köfteburger vardı mcde, burgerda da köftegen. ikisi de kaldırdılar, allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ballad said: peynir peynir peynir et peynir peynir peynir et peynir peynir peynir et peynir peynir peynir böle =] kaç kilosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 thelegbra said: köfteburger vardı mcde, burgerda da köftegen. ikisi de kaldırdılar, allah belalarını versin. köfteburger duruyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 92 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mumu said: thelegbra said: köfteburger vardı mcde, burgerda da köftegen. ikisi de kaldırdılar, allah belalarını versin. köfteburger duruyor gayet. bölgelerden bölgelere değişiyo mu? bursada yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 olmaz öyle, boyu da söyleyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 192 cm boy da =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 taam iyi bişey olmaz. ben de mi yesem lan? 187 ye 70im ben. ama çok peynir yersem kusarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 half orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 double whopper king boy + chicken fries bi de extravaganza mı ne var ya dominos'da, o da çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 favorim olursa beleşe dominosdan 2 adet büyük boy extravaganza [ya da herneyse işte extragonzo mu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Eternalus said: taam iyi bişey olmaz. ben de mi yesem lan? 187 ye 70im ben. ama çok peynir yersem kusarım et o kadar fazlaki peynir hissedilmio = ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 cheeseburger!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dominos pizza, yanda 1(2 kişi 3 dilim pizza bırakmıştık kolasız) yada 2 arkadaş, en büyük boy pizza italliano ve american hot(bir alana ikincisi 4 milyon kampanyası, yada yemeksepeti'nden eve serviste 1 alana ikincisi beleş kampanyası) kola, pizza baharatı, para boksa bide cheese&roll edit: hmm extravaganzza da güzel göründü gözüme onu da bi denemek lazım biara. ama pizzada soğanı sevemiyorum ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Burger King Big king XXL, büyük seçim. Soğan Halkası veya Wings (duruma göre ikiside söylenebilir) Acı, Barbekü ve Bufalo sos Hardal, Sarmısaklı Mayonez. tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 big king xxl + chicken fries + bol miktarda acı sos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 triple whooper+barbekü sosu megamac+barbekü sosu barbeküsosu+barbeküsosu (seri dil darbeleriyle yerim) barbekü sosu allahın bir lütfu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Big Mac Menu + Cheesburger x 2 + 6lı McNuggets + Acı Hardal + Barbeq edit: pattesi hiç bi zaman bitiremem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar