kalima Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 arkadaşlar bi pve raid yapsak nereye gitmek istersiniz? Lynn Barfog Dartmoor Lyoness Darkness Falls yada sizin aklınızda daha farklı bi yer varsa neresi şimdi durum şu SI olsun olmasın herkes gelebilsin Bi yarari olsun zevkli olsun Hun lar için Raid olsun Aslında son dartmoor raidi iyi gidiyordu ama Hunların ortada olmamasından yaralanıp relic'i çaldı adi midler :P Raid de maymun oldu ama guzel gidiyordu Ve hatta raidden 1-2 resim post ediim bu post'un devamına az sonra..[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Bence bi quest duzenleyelim , kazanana gazoz kapaandan madalya verelim..Questin konusuda Anchorite i Golestandin magrasindan kurtarmak olsun! ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Dartmoor tekrarlanabilir..(kaçırdım geçen sefer :P) gerçi levelım biraz düşük ama öylesine de olsa gelebilirim... [Bu mesaj feiticiera tarafından 27 Mart 2003 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Deamien abi aklımda direk treasure hunt var aslında Bööle puzzle lar felan tum albionda bisiler ariicaklar ve odulu 1p felan olucak alliance icinde felan olsuın istiyorum ve hatta o cok ayrintili bi konu ama...[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Bende hep dusundum ama oyunun sistemi musait degilki..Yani bir cok kisiyi quest elemani yapip onlara rp yaptirmak lazm , zor ish..bi PvP turnuvasi falan olabilir ama para , item odullu..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 yav bi gun de roleplay yapsinlar yeni sapkalar felan eglenceli olur cidden şekil de yapariz yani ben temelini yaziim sna PM lerim Bu arada RAID için fikir beklemekteyim hala[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Ben DF yi tercih ederim eger dogru durust 2-3fg kurabilirsek , ama olmadi barfog olabilir item camp yapmish oluruz..Green Knight var aklImda birde..Onuda kesebiliriz hem yakIn :-)Yada sIrf eylence amachlI fensalir raid olabilir... [Bu mesaj DamienThorne tarafından 27 Mart 2003 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Sentry raid olmaz SI lazım herkese. Benim şu an için tek derdim 50 olmak. Bunun için isteğim doğal olarak chain pull yapıp en iyi XP alabileceğimiz bir yere gitmek olur. Mümkünse tabii.[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar