Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nbl gibi bi server kurmak istiyorum eğlence amaçlı ama beceremedim bi turlu. tek dosya halinde bulabilirmiyim nblnın scriptlerini. sadece onu yukleyeceğim ve girip oynayacağım ole bi dosya varmı?? yardımcı olursanız sevinirim...
Mesaj tarihi:
said:
Rotweiler, 31 Mart 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
Buyrun...
muahahhahah :D bir nbl clone daha doğuyor :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Kerhuzad, 02 Nisan 2004 11:32 tarihinde demiş ki:
brronx iiki dağıtmış scpleri ne güzel türkiyede server tekeline son verdi

Bronx hayrina dagitmadi scriptleri, emin olabilirsin :) Kaldi ki henuz tekel kalkmis falan degil, Nebula kalitesinde hizmet veren bir sphere serveri yok henuz bence, hersey script degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
Ehem kehem 2 senedir açığız sanırım nebuladan sonra en üzün süre ayakta kanal shardız :P
ama kalite anlamında konuşursak göreceli bir kavramdır
ultima online shardı için henüz belirli bir kiriterler oluşturulmuş değil bu nedenle kalite açısından kişisel bir durum orataya çıkar.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 02 Nisan 2004 16:13 tarihinde demiş ki:
said:
Kerhuzad, 02 Nisan 2004 11:32 tarihinde demiş ki:
brronx iiki dağıtmış scpleri ne güzel türkiyede server tekeline son verdi

Bronx hayrina dagitmadi scriptleri, emin olabilirsin :) Kaldi ki henuz tekel kalkmis falan degil, Nebula kalitesinde hizmet veren bir sphere serveri yok henuz bence, hersey script degil.

Sylveria'ya baktınmı ?
Mesaj tarihi:
sylveria ya tabiki baktım ilk açıldığı zmanaalr günde 6-7 saat online oluyorsum sylveriada ve faturalar 100 100 geliyodu neyse ama artık sylverianın tadı kalmamış arqas a gelince bilmiyom valla o kadar güzel gelmedi bana çok sıkıcı bir server üstelik nebuladan sonra en uzun ayakta kalan serverda exile heralde herşey sponsorla bitiyor kim ne derse desin ne projeler var sponsor olmadığından rafta kalıyor hey be Türkiye
Mesaj tarihi:
said:
Kerhuzad, 02 Nisan 2004 20:42 tarihinde demiş ki:
artık sylverianın tadı kalmamış
tad sence nedir ? oyundan zevk almakmı ? bir serverı eğlenceli yapan playerlarıdır , dostluklarıdır . Eğer sende bunlar yoksa zaten tad alamazsın .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...