Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Bi kere daha olmuştu 3 5 resetten sonra düzelmişti ama bu sefer olmuyo da. Dün saatlerce virüs scan yaptım falan tam düzeldi dedim bugün yine aynı sorun. Şimdi garip bi şekilde klavyemdeki tuşların işlevi değişti. Virüs değil de ne bu? Şöyle ki: Harfler gayet güzel ve normal çalışıyor. Numpad de öyle. Ama harflerin üstündeki basınca aynı anda iki tuşa basmışım gibi oluyo Mesela 1 e basınca "1 çıkıyor. 2ye basınca 2 +F2 yapıyor. 3 3+F3, 4 ya da 5e basınca 54, 6 veya 7 ye basınca 67, 8e basınca -8... Aynı şekilde ctrl tuşunun da ayrı bi işlevi var ama daha çözemedim pek. En kötüsü de "del"e basınca bilgisayar kapanıyo. Bildiğin kapatıyo yani kendini. Nedir bu nasıl temizlenir? Sadece windowsta değil bu, oyunlarda programlarda falan da böyle. Bağımsız olarak ek sorun: Ne zaman virüs ya da adware scan yaptırsam bilgisayara yarıda tıkanıyor. Genelde tıkandığı yer: c:windowsmsagentintl altındaki dll ler, ama bazen başka yerlerde de tıkanıyor. Bu klasörleri tek başına scan ettirdiğimde sorun yok ama genel taramada pörtlüyo. (Yılmaz Özdil tarzı yazdım mesajı garip oldu eho)
funq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 klavyen bozulmasın acep? ihtimal var mı? kısa devre falan bazında? ama del bilgisayarı nasıl kapatacak hmm... belki onda da elektrik kaçağı oluyodur güç kesiyodur sigorta, hmm... çok kurgu oldu bu da :) yardımcı olamadım.
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 en basit şekil olarak, başka bir klavye denedin mi?
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Denedim tabii onda da aynı sorun.
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 başka bir klavye daha denemeliydin. teoriden kurtarabilmen için. :D
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 evde 2 tane vardı 3. yü şeyetmim dedim. Gerçi şimdi bi reset daha attım güzel gibi şu anda Yine de yarın öbür gün tekrar pörtleyebilir tabii sorun Bi de şeyi sorucam yukarda da yazmıştım. Ad aware olsun Avast olsun Antivir olsun hepsinde c:Windowsmsagentintl klasörünün içindeki dll leri scan ederken tıkanıyo. Hani sırf onları etsem sorun çıkmıyo ama C yi komple taratınca böyle oluyo. Nedendir bu?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Reset atınca düzeliyosa, statik elektrikle ilgili bi mallama olabilir. Anakartında klavyeyi nereye takıyosan orası arızalanmış da olabilir. Söliim sana, bu virüs deil bence, direkt donanım derdi. Böle anlamsız virüs görmedim yoksa :P
Öne çıkan mesajlar