matama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 benimki hatun gordumu, direk telefon numarasini aliyor bluetoothtan naberrrr :) elektronik degince arkadasin projesi akilma gelir kendisi su ipod falan cikisini radyo frenkasi haline getirip dinleten aletlerden alip, yandaki arabadaki guzel kizin radyosundan onunla tanismayi planliyordu bende direk merhaba desen demistim :) tabi turk genci karizma girecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Yannız matama arkadaşın fikri muhteşem. Sinyali bi şekilde güçlendirip, millete radyodan yayın yapacan trafikte. Adama sövecen mesela hangi araba sövdü anlayamayacak bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Abi nerden denk getircen öbür araçtaki frenkansı bütün frenkansları bloklaman lazım! :D En temiz yöntem şu polis megafonlarından taktırcan :D Onla sağa sola laf atıcan işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ya tünellerde falan her frekanstan yayın yapılmıyo mu? O da yapılır bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 AAA eet! Çok mantıklı! Bence araştıralım biz bunu! :P Büyük bir alet gerekebilir ama! Pick-up ta falan kasaya takarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Sanmam. Arabanın radyo antenini verici olarak kullansak yeter sağdaki soldaki arabalara. Olmadı bi taksicilerin taktırdığı 2m lik antenlerden daha takarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bu konuda bunlari okuyupta ustune merak edince actim arabanin kitapcigini okumaya basladim. fren balatasi uyarisi varmis. rutin degisim degil kastettigim, onu zaten uyariyor zamani gelince. direk asinmayi kontrol ediyormus. erken asinirsa gereginden fazla uyari veriyormus. sonra baktim bir suru markada var bu kontrol. daha bir suru boyle sensorden bahsediyor. demekki artik gunumuzde rahat satin alinabilir segmentlerde bir suru elektronik oyuncagi olan tek opel degil, hehe ama servise en cok giden opel. vodan bence bir mazereti kaybediyor yavastan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Benim rastladığım uyarılar, silecek suyu, motor soğutma sıvısı seviyesi, fren lambası düğme, far arıza uyarısı. Fren balatası falan 2000 model Vectrada bile var lafını bile etmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Bide Namessar insaf et Compact ile Premium Compact'ı aynı kefeye koyuyosunda arada sanırım x1.8 oranında falan fiyat farkı var. :) 35 bin YTL'ye satılıp böyle bi elektronik yapısı olan araba ben bilmiyorum bilen varsa ya şimdi çıksın yada ebediyen sussun :P Alırken bilmiyodum ama sonradan öğrendim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ya ben şu törkiş kazanovaya cevap verecektim. Tünelde diğer radyo frekansları zaten pasif olduğundan her frekanstan yayın yapmak problem olmaz. Ama açık havada bunu yapamazsın. Ancak jammer kullanırsın frekansları dağıtırsın fakat bu seferde göndereceğin radyo sinyalide etkilenir ve dağılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Radyo kulesi kadar kuvvetli olmaz arabadaki yayın da... yanındaki arabaya radyo kulesinden daha güçlü gider sinyal senin yayınını alır heralde... denemeden bilemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Cık almaz iki sinyali üst üste bindirir. Fantastik bişey ama radyodan gelen yayını gürültü klasmanına sokup Jammer ile filtre etmeyi başarabilirsen belki diyeceğim ama yine olmaz çünkü yayını azda olsa önce alabilmen gerekir. Olmaz yani ele bişiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Selam, Yüklenirsin bagaja sağlam vericiyi, yaparsın en güçlüsünden ve baskınından yayınını. 3 seneye kadar da kanser olur, pencereden el sallarsın o hatunlara :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Şöyle söyliyeyim, bende bir adet radyo yayını yapan alet var. Bu zıkkımın görevi usb zottiriğinden aldığı mp3'leri radyo frekansına çevirip radyodan mp3 dinleminizi sağlamak. Şehirlerarası yollarda süper çalışır iken, hatta aynı frekansta iseniz yandaki araba bile dinleyebiliyor iken istanbulda boş frekans bulmak imkansıza yakın. Tabii ki bu alet aynı anda sadece tek bir frekanstan yayın yapıyor ama istanbul gibi son derece kirli bir bölgede (yayın kirliği efendim, çöp kirliliği, insan kirliliği ayrı mevzular) her frekanstan yayın bile yapsanız hiç bir işinize yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Bunlarla uğraşacağınıza geçen ışıklarda gördüğüm türkiş kazanova abi gibi yapsanız? Kıza "Camı aç camı aç" yaptıktan sonra, itinayla bir adet cep telefonunu içeri atıp, "Ben seni arayacağım" dedikten sonra gazlamak... Artık markası Nokia mıdır, Paramecium'a gelir mi, ne kadar işe yarar bilmiyorum ama gördüm ki yapan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 CoolRider said: Abi nerden denk getircen öbür araçtaki frenkansı bütün frenkansları bloklaman lazım! :D En temiz yöntem şu polis megafonlarından taktırcan :D Onla sağa sola laf atıcan işte :D her izleyişimde taksiciye gülüyorum h ttp://www.youtube.com/watch?v=aDRhGW2nMeE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar