Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arabaya bakmak ...

rainfall

Öne çıkan mesajlar

benimki hatun gordumu, direk telefon numarasini aliyor bluetoothtan naberrrr :)

elektronik degince arkadasin projesi akilma gelir

kendisi su ipod falan cikisini radyo frenkasi haline getirip dinleten aletlerden alip, yandaki arabadaki guzel kizin radyosundan onunla tanismayi planliyordu

bende direk merhaba desen demistim :) tabi turk genci karizma girecek :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuda bunlari okuyupta ustune merak edince actim arabanin kitapcigini okumaya basladim. fren balatasi uyarisi varmis. rutin degisim degil kastettigim, onu zaten uyariyor zamani gelince. direk asinmayi kontrol ediyormus. erken asinirsa gereginden fazla uyari veriyormus. sonra baktim bir suru markada var bu kontrol. daha bir suru boyle sensorden bahsediyor.

demekki artik gunumuzde rahat satin alinabilir segmentlerde bir suru elektronik oyuncagi olan tek opel degil, hehe ama servise en cok giden opel. vodan bence bir mazereti kaybediyor yavastan :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bide Namessar insaf et Compact ile Premium Compact'ı aynı kefeye koyuyosunda arada sanırım x1.8 oranında falan fiyat farkı var. :) 35 bin YTL'ye satılıp böyle bi elektronik yapısı olan araba ben bilmiyorum bilen varsa ya şimdi çıksın yada ebediyen sussun :P

Alırken bilmiyodum ama sonradan öğrendim bende.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben şu törkiş kazanovaya cevap verecektim. Tünelde diğer radyo frekansları zaten pasif olduğundan her frekanstan yayın yapmak problem olmaz. Ama açık havada bunu yapamazsın. Ancak jammer kullanırsın frekansları dağıtırsın fakat bu seferde göndereceğin radyo sinyalide etkilenir ve dağılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle söyliyeyim, bende bir adet radyo yayını yapan alet var. Bu zıkkımın görevi usb zottiriğinden aldığı mp3'leri radyo frekansına çevirip radyodan mp3 dinleminizi sağlamak. Şehirlerarası yollarda süper çalışır iken, hatta aynı frekansta iseniz yandaki araba bile dinleyebiliyor iken istanbulda boş frekans bulmak imkansıza yakın. Tabii ki bu alet aynı anda sadece tek bir frekanstan yayın yapıyor ama istanbul gibi son derece kirli bir bölgede (yayın kirliği efendim, çöp kirliliği, insan kirliliği ayrı mevzular) her frekanstan yayın bile yapsanız hiç bir işinize yaramaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlarla uğraşacağınıza geçen ışıklarda gördüğüm türkiş kazanova abi gibi yapsanız? Kıza "Camı aç camı aç" yaptıktan sonra, itinayla bir adet cep telefonunu içeri atıp, "Ben seni arayacağım" dedikten sonra gazlamak...

Artık markası Nokia mıdır, Paramecium'a gelir mi, ne kadar işe yarar bilmiyorum ama gördüm ki yapan var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...