karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Kuzenimin nişanı için Ankara'ya gittim üç gün önce. Dün öğlen vakti amcamın Ankara'da girdiği ilginç diyaloğu ( kim bilir belki monoloğu) aktarmak istedim. Amcam arabayı Etlik Aşağı Eğlence mevkinde yolun kenarına çekip dörtlüleri yakar. Bir mağazada beş dakikalık işi vardır. O işini hallederken bir başkası gelip arabayı onunkinin önüne çeker. İşini halledip mağazadan çıkan amcam arabasının önünün kapalı olduğunu görür. On dakika bekler kornaya basar yirmi dakika olur otuz olur kırk olur. . . Sonunda arabanın sahibi gelir. Haliyle kafası atan amcamın arabanın sahibine ettiği ilk cümleyle diyaloğu sizlere aktarıyorum. - Kardeşim arabanı çektiğin yere bak kırk dakikadır seni bekliyorum - Burası dükkan önü çekilmez buraya - Ben buraya park edilemeyeceğine dair bir tabela falan göremiyorum nedir yani dükkan önü ? .?..? - Çok konuşma sen zaten alt tarafı İzmirlisin gavursun. - Senin gibi öküz olacağıma gavur olurum daha iyi. -hererröröröö *Esnaf girer* İşte böyle . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 izmirli bi kızdan kazık yemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 salata, dükkan önü ve 5 dakikalık bir iş için duran arabanınki park değildir. adam 40 dk durduysa onunki parktır. ki bu dükkan sahibi değil belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Öküzün insan formunda dünyaya gelenleri var. Bazısı Ankara'da işte. Denk gelmişsin kaygılanmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ciziverseymis arabayi boydan boya. metal para yada anahtar yokmuymus yaninda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 devletin başındada var bu adamlardan, demokrasinin gözünü seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 izmirli olmak ayrıcalıktır heryerde belli edin grurla elinizden rakınızı eksit etmeyin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kabul ediyorum bunlar gibi müslüman bunlar gibi türk olacağıma gavur olurum.. evet.. izmirliyim.. gavurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 doğru demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 obsesifik said: kabul ediyorum bunlar gibi müslüman bunlar gibi türk olacağıma gavur olurum.. evet.. izmirliyim.. gavurum..anam izmir kızı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 buyrun benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Llama said: izmirli olmak ayrıcalıktır heryerde belli edin grurla elinizden rakınızı eksit etmeyin : ) şimdi rakı içemiorz diye hemşehrilikten mi atılcaz rakı dışında bişi olsa olmaz mı yani.ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 maelstrom said: obsesifik said: kabul ediyorum bunlar gibi müslüman bunlar gibi türk olacağıma gavur olurum.. evet.. izmirliyim.. gavurum..anam izmir kızı :P Güzeldir keisn o hâlde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yaa bi de ankarada izmirli olmak var ki bana dokunmayın bin ah işitirsiniz. çok zor çooooookkk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 cerebralis konyada izmirli olmak daha da zor emin ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 uff onu düşünmemiştim ben hiç:) kolay gelsin kardeş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 @Theridone hala buralarda bir mesaj mı atsak napsak :P ayrıca izmirliciim, konya'da ne isin vardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 okul konyada napalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hayat işte bööle ankaraya,konyaya falan sürüklüyo mektep maksadıyla falan,insanın sabrını ölçüyo bööle bi hayat dersi veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 abi nedir bu izmirlilerin kendini beğenmişliği,nişanlımda izmirli,ben uşaklıyım ama ilginçtirki beynime beynime izmir izmir die empoze ettiği için 1 kere gittiğim ve gezemeden döndüğüm halde kendimi izmirli gibi hissediyorum,İzmirden başka şehri beğenmezler,izmirin havası suyu bile farklıdır,insanları vs..hede hödöö,hakkaten ölemi yaa.Bakalım 22sinde izmirde olucam,test edip onaylıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hakkatten sabır ölçüo ya gerçi alışıosun bi yerden sonra.. ya da alışmaya mecbur bırakılıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 o kendini beğenmişlik diil ya..dışardan bakınca öyle görünüyo olabilir çünkü izmir dışında böyle güzel anlatılabilicek olumlu şehirler yok pek.böyle olunca da bitek izmirliler kendini beğenmiş oluyo. şehir fanatikliğiyle de alakası yok,huzur var izmirde (tabii ki mükemmel diil ama diğer şehirlere nazaran) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben de istanbulluyum. bence istanbuldan guzel sehir yok. izmir neymis peheeeey. bumudur ? saka bi yana 2 kere gittim izmire. guzel bi sehir gercekten, begendim. ama abartanlar cok. her izmirli boyledir demiyorum tabi. adamina bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 çat diye koyardım kafayı orda valla izmir sevsin seni diyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 maelstrom said: @Theridone hala buralarda bir mesaj mı atsak napsak :P ayrıca izmirliciim, konya'da ne isin vardi? Hani aklıma gelmedi değil ha =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar