Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sen İzmirlisin gavursun zaten.

karpuzseven

Öne çıkan mesajlar

Kuzenimin nişanı için Ankara'ya gittim üç gün önce. Dün öğlen vakti amcamın Ankara'da girdiği ilginç diyaloğu ( kim bilir belki monoloğu) aktarmak istedim.

Amcam arabayı Etlik Aşağı Eğlence mevkinde yolun kenarına çekip dörtlüleri yakar. Bir mağazada beş dakikalık işi vardır. O işini hallederken bir başkası gelip arabayı onunkinin önüne çeker.
İşini halledip mağazadan çıkan amcam arabasının önünün kapalı olduğunu görür. On dakika bekler kornaya basar yirmi dakika olur otuz olur kırk olur. . .

Sonunda arabanın sahibi gelir. Haliyle kafası atan amcamın arabanın sahibine ettiği ilk cümleyle diyaloğu sizlere aktarıyorum.

- Kardeşim arabanı çektiğin yere bak kırk dakikadır seni bekliyorum

- Burası dükkan önü çekilmez buraya

- Ben buraya park edilemeyeceğine dair bir tabela falan göremiyorum nedir yani dükkan önü ? .?..?

- Çok konuşma sen zaten alt tarafı İzmirlisin gavursun.

- Senin gibi öküz olacağıma gavur olurum daha iyi.

-hererröröröö

*Esnaf girer*

İşte böyle . . .
Sosyal ağlarda paylaş

abi nedir bu izmirlilerin kendini beğenmişliği,nişanlımda izmirli,ben uşaklıyım ama ilginçtirki beynime beynime izmir izmir die empoze ettiği için 1 kere gittiğim ve gezemeden döndüğüm halde kendimi izmirli gibi hissediyorum,İzmirden başka şehri beğenmezler,izmirin havası suyu bile farklıdır,insanları vs..hede hödöö,hakkaten ölemi yaa.Bakalım 22sinde izmirde olucam,test edip onaylıycam.
Sosyal ağlarda paylaş

o kendini beğenmişlik diil ya..dışardan bakınca öyle görünüyo olabilir çünkü izmir dışında böyle güzel anlatılabilicek olumlu şehirler yok pek.böyle olunca da bitek izmirliler kendini beğenmiş oluyo.
şehir fanatikliğiyle de alakası yok,huzur var izmirde (tabii ki mükemmel diil ama diğer şehirlere nazaran)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...