Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 http://img522.imageshack.us/img522/4907/lolzh7.png ilk gördüğümde hadi canım sende çektim. Gerçekmiş :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Çok geç kaldılar bunun için. Çok değil 2-3 sene önce ülke olarak seçemiyodun bile Türkiye'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Eskiden Türkiye'yi seçince co.uk'e yolluyordu. Hadi böyle milyar dolarlık site olmasa anlayacağım da koskoca Yahoo'nun lokalizasyonunun bu kadar sürmesi inanılır gibi değil. Beni sevmeyeni ben de sevmem :P forza google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Bence de cok gec kalmis bir hareket, bu büyük isme hic yakismadi, simdi yapsan ne olur yapmasan ne olur vazgeceli yillar olmus senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bu ülkede en yamyamından en nerdüne kadar herkes gugılı biliyor kullanıyor, biri bunu yahoo'ya açıklamalı sanırım, hiç kasmasınlar bile bu saatten sonra yahoo'ya neden dönelim ki, herkese bi cumhuriyet altını falan vermedikten sonra olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ymail'i çıkarttılar ya şimdi bunun piyasasını yapmak gerek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 komur dagitsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ama abartmışsınız eleştirileri biraz. bence de yahoo geç kaldı da.. kim acele etti ki? nitekim yahoo tüm ülkelere hizmet verdi de en son türkiye'yi seçti diye bir şey de yok.. zaten 40 ülkede falan ofisi var toplamda.. onlardan biriyiz. bu arada 1-2 gün önce google news hizmeti türkiye'ye girdi. bence bu adımda da yahoo'nun türkiye'ye girmesinin parmağı var. en azından çalışmaları hızlandırmıştır. ama google hep iyi çocuk. diğerlerinin eleştirilecek bir yanı var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ahmedinejad haberine bakayım dedim, ntvmsnbcye yönlendirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Baktım şimdide dizaynı amma dandik olmuş! Sanki yıl 96! Biraz özenselermiş bari! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 oha evet siteye baktimda rezalet geldi dizayn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yahoo'yu bi turlu sevemedim nedense. sadece mailini ıvır zıvırlara uye olmak icin falan kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dantelli reklam imba olmuş.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 internette ilk gördüğüm site yahoo'ydu benim :) O yüzden olsa gerek her zaman bir sempatim olmuştur yahoo'ya karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 evet internet aleminin en eski sitelerindendir, ama ben hic sempati duymadım. daha fazla gelismelerini beklerdim acıkcası. bizim mynet gibi bisey yahoo. ikisini de hic sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 oy oy mynet yahoo benzetmesine de ikisini de sevmem'e de +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yahoo halen var mı :) açıkcası kullanmayalı yıllar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 pek basarili olmamis daha gelismesi gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Turkiye'de web kulturunun, ekonomisinin gelisiyor olduguna ve gelisecegine dair iyi bir sinyal olarak alabilirsiniz en azindan.. Ayrica ne google ne yahoo 2 gunde, 2 ayda bisi yapamazlar, sirket icinde 50 tane onaydan gececek, hissedarlarini uzmeyecek falan, buyuk isler bunlar.. Cok zaman ve kaynak meselesi. Senin sirket acip 50 bin dolara 2 ayda cikardigin projenin maliyeti onlara belki de 1 yil 200 bin dolar salliyorum.. o yuzden start-up lar is yapiyor ya, youtube lar google lar ve bilimum basari hikayeleri cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar