di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Yakindaki borekciden buram buram geliyor valla. Aciktirdi da. Su boregi olsa da guzelinden yesek ama bu yakindaki yer yapamiyoki. Bohu. En son ordan birsey yedigimde hastanelik olmustum. Ne koyuyosa serefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sniff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 son kullanma tarihi geçmiş bozulmuş peynir koyuyolardır.süt ürünlerinde kalitesiz olunca cırcır olursun bak yeme rezil olma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Böbrek okudum, canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben de tam olarak o karikatürü bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Çıktım su böreği aldım sabah sabah. Mükemmeldi. Daha yeni bitti =P Yarım kilo alsanız 4 kişi falan yersiniz kahvaltıda. Mado'nun yan sokağındaki ekinciler fırınında 7 lira yarım kilosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Hangi Mado bu abi, Ukrayna'da falan bile olabilir yani, öyle belirsiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Eheh pardon ya. Ilk mesajda yaziyo saniyorum, baska bi ilk mesaj ile karistirmisim =P Caddebostan Mado ile Akbank arasinda kalan sokaktan donunce biraz ilerde. CKM tabelasini gecince solda. Ekinciler Istasyon caddesi ustunde de var sanirim ama ordan herhangi birsey almadim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 @di patidesin ve msnde yoksun ve 2,3gündür yoksun ne iş?? engel??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 oo msnde block var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Overseer said: sniff ahahaha bi anı; lisede bende özel okuldaydım. Devlet okullarından gelen cocukalr ana bacı kuku pipi saydırırlardı bizde Okulumuzun marşından başka bişi söleyemezdik. taki ben lise sona gelene kadar, bi sagara bi bira kurtar bizi erhan baba dememle takımda devr değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 oha böcek okudum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben de böbrek okumuştum, geçti sen de takma fazla. üzme kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 açım allah cezanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 asinanyavuz said: ben de böbrek okumuştum, geçti sen de takma fazla. üzme kendini. oha bi saattir ben de böbrek diye okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 darkness87 said: @di patidesin ve msnde yoksun ve 2,3gündür yoksun ne iş?? engel??? evet. hemen engelledim. cok psikopatim hic acimam. engellemedim kimseyi. yok oyle huylarim. ama daha once yaptigin gibi ozel mesajla sorsan daha guzel olmaz miydi ? olurdu pek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar