di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Yakindaki borekciden buram buram geliyor valla. Aciktirdi da. Su boregi olsa da guzelinden yesek ama bu yakindaki yer yapamiyoki. Bohu. En son ordan birsey yedigimde hastanelik olmustum. Ne koyuyosa serefsiz.
ZaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 son kullanma tarihi geçmiş bozulmuş peynir koyuyolardır.süt ürünlerinde kalitesiz olunca cırcır olursun bak yeme rezil olma :D
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben de tam olarak o karikatürü bekledim
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Çıktım su böreği aldım sabah sabah. Mükemmeldi. Daha yeni bitti =P Yarım kilo alsanız 4 kişi falan yersiniz kahvaltıda. Mado'nun yan sokağındaki ekinciler fırınında 7 lira yarım kilosu.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Hangi Mado bu abi, Ukrayna'da falan bile olabilir yani, öyle belirsiz =)
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Eheh pardon ya. Ilk mesajda yaziyo saniyorum, baska bi ilk mesaj ile karistirmisim =P Caddebostan Mado ile Akbank arasinda kalan sokaktan donunce biraz ilerde. CKM tabelasini gecince solda. Ekinciler Istasyon caddesi ustunde de var sanirim ama ordan herhangi birsey almadim henuz.
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 @di patidesin ve msnde yoksun ve 2,3gündür yoksun ne iş?? engel???
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Overseer said: sniff ahahaha bi anı; lisede bende özel okuldaydım. Devlet okullarından gelen cocukalr ana bacı kuku pipi saydırırlardı bizde Okulumuzun marşından başka bişi söleyemezdik. taki ben lise sona gelene kadar, bi sagara bi bira kurtar bizi erhan baba dememle takımda devr değişti.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben de böbrek okumuştum, geçti sen de takma fazla. üzme kendini.
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 asinanyavuz said: ben de böbrek okumuştum, geçti sen de takma fazla. üzme kendini. oha bi saattir ben de böbrek diye okuyorum.
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 darkness87 said: @di patidesin ve msnde yoksun ve 2,3gündür yoksun ne iş?? engel??? evet. hemen engelledim. cok psikopatim hic acimam. engellemedim kimseyi. yok oyle huylarim. ama daha once yaptigin gibi ozel mesajla sorsan daha guzel olmaz miydi ? olurdu pek tabi.
Öne çıkan mesajlar