Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla fena mı deil mi bilmem ama gamespot half-life tan sonra cıkan en iyi single player first person shooter yorumunu yapmis artik gerisi size kalmis[signature][hline]i hate love, i love hate.
Mesaj tarihi:
eh gamespot'taki yorumu ve ss'teki minigun'ı görünce makinemi yenileyince almam gerekenler listesine ekledim..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Mesaj tarihi:
dün bitirdim bence halflife ın yanına yaklaşamaz. iyi oyun eyvallah da çok abartıldı.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Mesaj tarihi:
bence grafikler bomba..yanlız konusu çok boş..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Mesaj tarihi:
Crytek is an interactive entertainment development company founded in 1999 by Cevat, Avni and Faruk Yerli and is located in Coburg, Germany.

helal olsun adamlara, çok takdir ettim valla..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Mesaj tarihi:
said:
-MrBomb-, 27 Mart 2004 14:20 tarihinde demiş ki:
oyunu 64mb geforce2 mx 400 ile oynayabilen war mı? warsa ben de alıcam da. çünkü aşmış grafikleri olduğu sölenio

Oynasan bile o aşmış grafikeleri b kartta göremessin:)
Mesaj tarihi:
loadingler çok uzun,iyi bir ekran kartı istiyorum geforce FX5200 ekran kartım bende bile en düşük grafikte çalışıyor :).sanki çok iyi ekran kartım :-P.[signature][hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler, Oysa bugünler, dünlerin yarınları değil mi?
Mesaj tarihi:
o kartla oynarsın ama kendini kandırırsın..ben demoyu gf2 mx le oynadığımı sandım sonra 9600 üm geldikten sonra başka bi oyun oynadığımın farkına vardım..:)[signature][hline]Only in silence the word,
only in dark the light,
only in dying life:
bright the hawk's flight
on the empty sky.
Creation of Ea
  • Yeni Oluştur...