rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ahanda resim http://www.loa.com.vn/image/speaker/z5500/z5500.jpg bundan almayı düşünüyorum eve normal araba subwoofer amfi fln almayı düşündümde akü ile çalışıyormuş adaptörleride pahalı ve sakat el yapımı oldugu için bunu almamı önerdiler , evi iyi sallar titretir cam pencereyi diyolar kullanan gören deneyen varmı nasıldır? 20 metre karelik odayı sallarmı 505 w toplam rms 200 watt subwoofer rmsi var. 520 peşin ytl fiyat verdiler electroworldde alayımmı ? öneriler neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 z5500 en iyi şeydir. yoruma gerek yok. al hayrını gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 valla herkez iyi diyor bide onboard ses kartıylada performans alırsın diyorlar degiştirmekte fayda var birde kaliteli ve ucuz bir ses kartı önerisi plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 xfi xtrememusic al, çok ucuz değil ama xfi serisinin en ucuz kartı o. iyi performans alırsın, full vista desteği de var ilerisini düşünürsen (ne kullandigini bilmiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 creative ses kartları iyi fiyat/performans açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 çok güzel bir mobil cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sorma omzuma alıp dışarı cıkıyorum ben aküde var sırt çantamda sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 thelegbra said: xfi xtrememusic al X-Fi Xtreme Music'de gerçek X-Fi işlemcisi yok bildiğim kadarıyla, en ucuzu olmasının sebebi de bu :) Xtreme Gamer almak lazım almışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 rApbOyZ said: ahanda resim http://www.loa.com.vn/image/speaker/z5500/z5500.jpg bundan almayı düşünüyorum eve normal araba subwoofer amfi fln almayı düşündümde akü ile çalışıyormuş adaptörleride pahalı ve sakat el yapımı oldugu için bunu almamı önerdiler , evi iyi sallar titretir cam pencereyi diyolar kullanan gören deneyen varmı nasıldır? 20 metre karelik odayı sallarmı 505 w toplam rms 200 watt subwoofer rmsi var. 520 peşin ytl fiyat verdiler electroworldde alayımmı ? öneriler neler ben kullanıyorum 1 seneyi aşkın bi süredir inanılmaz memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum. Coax dan plazmaya, optikle macbook proma, 3lü jak girişiyle de diğer laptopuma bağlı. Aynı anda 3 aygıt bağlayabilirsin. Sesinden hiç kuşkun olmasın çok düzgün ses veriyor.Aktif subwoofer ı var. 5 uydusu da iyi kaliteli ses veriyor.Center uydusu yatay duruyor. Paneli çok şık.Kumandası da iyi.Kurması da kullanması da çok basit.Tek sorun kutuyu ilk açtığında karşına çıkan kağıt. Subwoofer yaydığı manyetik dalgalardan ötürü elektronik cihazlarınızı bozabilir en az 60cm uzakta olması gerekiyor diye. Ona göre ayarlamalar yapman lazım. ama kesinlikle almanı tavsiye ederim fiyatı da düşmüş.Ben 690 a almıştım bimeksten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben bass hastalarıdanım eve araba subwooferi taktıracaktım 3 tane 38cmlik ama akü ile calısıyor ve aküyüde 1 saate yiyor.. subwooferi nasıl iş yapıyormu sallıyabiliyorsa alacam dinledim ama büyük alandaydı pek bişi anlamadım oda 20 metrekare fln zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 valla çok daha ucuza harmann kardon'un sound stick II sini almanı tavsiye ederim 2+1 ama çok kaliteli ama harici bir ses kartıyla kullanılmasında fayda var b.sayar eskiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 2+1 fail, kralı olsa da fail, gieff more watt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 o konuda haklısınız kesinlikle ama kalite olarak harmann daha iyidir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 onların subwooferler kücük rms degerleri az 150 200 watt rms + lazım en az beni tatmin etmesi icin sadece wooferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 çok param olsun evime sinemalardaki dolby digital 423+91 ses sistemlerinden kurdurcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar