St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Bugün(yazdığım gün :))Geometri sınavım vardı.Hoca hiç bişi öğretemiyor dolayısıyla,kötü bir hoca, iğrenç geçti(ne kadar çalışsamda azami sınır 20)Hocayı sevmiyorum oda beni sevmiyor ben çıkınca kağıdımı alıp sınıfa göstermiş ve demişkisiz ağustos böceği ve karıncanın hikayesini biliyormusunuz işte öttü öttü kağıdı bomboş demiş şimdi buna benzer bişi banada derse apaşıp kalmamak için duruma uygun söz yada hikaye arıyorum ama bulamıyorum sizce ne olabilir p.s.Hocanın işe yaramazlığını kendime dürüst olarak yazdım ama eğer inanmıyorsanızda cevap vercekseniz inanan birine göre cevap verirseniz sevinirim[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 kalk alkışla yaw nolcak sanki laf sokup .. bilmiyorum okul disipliniyle aran nasıldır ama kalk ayağa, alkışla, "yani ?" bu ne şimdi diye sor ?" cevap bekle karşıdan.. Bizim okulda pek sorun olmazdı.[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 hocaya kalkan eller kırılır[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Kapıyıı aç pencereyii aralaa geleceğiim rüyaalarıınaa.. -Freddy allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Bazı hocalar hocalıkdan çıkıyo ama..[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Apache, 02 Nisan 2004 01:10 tarihinde demiş ki: hocaya kalkan eller kırılır hayvana bile kalkan eller kırılır ki ....[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Yooo walla yeri geldiğinde herkese el kalkar kaldırlır :p öle fazla humanist olmayın , görende şuana kadar kimseye vurmadınız sanacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 cık sadece .. müdafaa yaptım diyip kaçar :P ..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 el kaldırmıoz hem laf sokuoz Hem hayvan diye niye aşağılanıyorki? hayvan tamam bazı insanlar kadar yüksek birşey değil ama hayvanları bazı insanlardan yüksek görmüşümdür hep hayvan sıfatı saçma gelir bana Mesela gitsen bi kediyi öldürsen günah ama apoyu öldürsne daha az günah bazı insanlar hayvanlardan daha düşük Hem hayvanlarda şerrefsizlik yada kendi çıkarı için satma gibi sadece insana özel kötü sıfatlar yok sen onu seversen ve o seni severse olay bitmiştir ama insanlarda sevdiğim halde seni seviyormuş gibi yapıp sonradan arkadan vuran kişiler hayvanlardan daha düşük Hiç olmassa hayvanlar yalan söylemiyor Hayvan demeyin hıyar diyin Bakın hıyar Hiçbi halta yaramıyo Kalorisi az doyurmuyorda Tadı da hıyar gibi[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Chemical, 02 Nisan 2004 01:27 tarihinde demiş ki: el kaldırmıoz hem laf sokuoz Hem hayvan diye niye aşağılanıyorki? hayvan tamam bazı insanlar kadar yüksek birşey değil ama hayvanları bazı insanlardan yüksek görmüşümdür hep hayvan sıfatı saçma gelir bana Mesela gitsen bi kediyi öldürsen günah ama apoyu öldürsne daha az günah bazı insanlar hayvanlardan daha düşük Hem hayvanlarda şerrefsizlik yada kendi çıkarı için satma gibi sadece insana özel kötü sıfatlar yok sen onu seversen ve o seni severse olay bitmiştir ama insanlarda sevdiğim halde seni seviyormuş gibi yapıp sonradan arkadan vuran kişiler hayvanlardan daha düşük Hiç olmassa hayvanlar yalan söylemiyor Hayvan demeyin hıyar diyin Bakın hıyar Hiçbi halta yaramıyo Kalorisi az doyurmuyorda Tadı da hıyar gibi hayvan ı yanlış kullanıyorsan sorun olur .. ne diye adlandırabilirim başka ?.. ona bakarsan bitkilerin senden benden fazla yararı var biyosfere ama kıyaslayamıyorlar, tartışamıyorar değil mi ?? .. sakin biraz .. :)[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 olsun:P deniz anası de hiçbi yararı yok bak boyazları mayvediyo motorlara giriyo görüntüyü bozuyo ıhıyyşş evrimine tükürdümün bi yaratıı:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Chemical, 02 Nisan 2004 01:33 tarihinde demiş ki: olsun:P deniz anası de hiçbi yararı yok bak boyazları mayvediyo motorlara giriyo görüntüyü bozuyo ıhıyyşş evrimine tükürdümün bi yaratıı:) olmaz mı yiyen bile var .. ilaç sanayinde de kullanılıyor .. :))[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 kalk ayağa "yaşasın türk eğitim sistemi; geometri öğretemiyor ama ağustos böceği ve karınca masalını çok güzel yutturuyor" de[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 "ÖzgürlüKkk !" diye bağır, en son seni dürtüklerken ...[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 AahaAHAhahahaAaAHa sonuncusu iyiydi ozgurluk iyi cıkmıyo bagırırken freedom diye bagır daha iyi cıkıyo ahahahshasdh...[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hoca öğretemiyor diye bi dersi öğrenmemek bence senin hatan.bence en güzel cevabı bi dahaki sınavda iyi çalışıp 100 alman olacak.aldıktan sonrada siz öğretmediniz ben kendi çabamla öğreendim sizin öğrettiğinizle ancak 20 alabiliyorum demektir.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Fistan, 02 Nisan 2004 12:20 tarihinde demiş ki: hoca öğretemiyor diye bi dersi öğrenmemek bence senin hatan.bence en güzel cevabı bi dahaki sınavda iyi çalışıp 100 alman olacak.aldıktan sonrada siz öğretmediniz ben kendi çabamla öğreendim sizin öğrettiğinizle ancak 20 alabiliyorum demektir. Yaf Fistan kızma da, bu en klasik geyiktir ha. "Hocaya en güzel cevabı sınavda ver" . Bilmiyorum yani, şimdiye kadar hiç yapanı görmedim. Göreceğimi de sanmıyorum. Hayır sınava çalışıp 100 alsa sanki hocanın çok umrunda olucak.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 he sanki hocaya laf soksa hoca kahrından ölür...[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 üstteki mesaj aynen quotelanmaz diyim de tartismaya yeni bir boyut getiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Hoca seni sınıfın önünde rezil ediyor (Ya da en azından ettiğini zannediyo) Eğer karşılık vermek istiyosan, sınıfın ilgisini çekicek bi şekilde vermelisin. Kimse senin Geometri'den 100 alıp almamanla ilgilenmez ama sınfın önünde, birisinin söylediği gibi , ayağa kalkıp alkışlarsan "Neydi şimdi bu?" diyip cevap beklersen, hocayı sınıfa karşı küçük düşürmüş olursun ki, bu kesinlikle hocaya çok fena koyar, emin olabilirsin.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 sirasiyla: "yani ?" "bu ne şimdi?" "yaşasın türk eğitim sistemi; geometri öğretemiyor ama ağustos böceği ve karınca masalını çok güzel yutturuyor" "ÖzgürlüKkk !" sonra siniftan çik git.. hani filmlerde önemli bir konusma sonrasi dialog yapanlar çeken gider ya..[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 asteroth arkadasin amaci sinifta karizma yapmaksa onu bilemem hocayi biraz dusundurmek icin benim yontemdir abi[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Fistan kaç yaşındasın bilmiyorum da, hayatında hiç böyle bir durumda hocayı düşündürebildin mi? Ya da sen böyle bir durumla karşılaşmadıysan, böyle bir durumda hocayı düşündürebilen birisini gördün mü? Öyle biri varsa helal olsun derim.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 21 yaşındayım bu gibi durumlarda 10larca karşılaştım hiçbizamanda hocayla muhattab olmadım.cevapda vermedim lafda sokmadım. ama şlimdi aynı durumla ben karşılaşsam yine hocaya laf sokmaya çalışmam.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 mauhaeauhea[signature][hline]=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Valla açık konuşmak gerekirse böyle bir durumla hiç karşılaşmadım ama adam zaten "Ne karşılık veriyim?" diye sorduğu için cevap veriyorum. Dinleyiceğini bilsem ben de cevap verme derim. (Şayet içine atabilecekse)[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar