GEMINIhacked Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Olan var mı? benim CD'ler kayboldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Iron Ingotların domuza dönüşme bug'ı var benim CD'de. Akıllara zarar.[signature][hline]I'm in a world of shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locklear Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ohaa nasıl oluyo o yaA?[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Alexi_Septimus, 01 Nisan 2004 01:54 tarihinde demiş ki: Iron Ingotların domuza dönüşme bug'ı var benim CD'de. Akıllara zarar. offf o bendekinde de vardı ya. Bi yerden sonra kaldı oyun ilerleyemedim zaten.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bende de o domuz bugı vardı ilerleyememiştim zaten çok dandik bi oyundu bıraktım. nerde settlers 1,2 nerde 3. peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 aaaa çok severim setters 3 ü ayrıca bildiğim kadarıyla o bir bug değil oynadığınz bölümün bir özelliğiydi adam çıkarmanıza izin vermiyordu en azından en öyle hatırlıyorum[signature][hline]Ben... Güneşin içindeki karanlıkta Geçmişin gerisinde Olan ama olduğu bilinmeyen yerdeyim Ben Denanmor'dayım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Eh yani. O bir bug. Hatta bazı bölümlerde (tutorial dahil) forester'in diktiği ağaçlar minyatür olarak kalıyordu. İlk patch'de düzeltmişlerdi onu zaten. Yannız patch'ten sonra single oynamak içinde serial istio oyun tek uyuzluğu o.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar