Drall Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 vardıysa biri koyabilirmi scanleyip yada okunabilir şekilde fotoğraf çekip acaba? yada ondan önceki hafta varmıydı? :D defalarca aldım hiç yoktu, bugün aldım öyle kapak inanılmaz güzel diyerekten, bide otisabi de iyiydi =P baktım o da ne! aşık memo! en son mayıs ayında rastgeldiydim valla çok sevindim, destan da güzel haftaya devamı var. ama geçen haftanın devamı mı acep bu haftaki? pek öyle devam gibi gelmedi ama soriyim yine de dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 banlanmak istemem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 öm at vardıysa ve elinde varsa lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bulamıyom :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hiç sarmıyo aşık memo nun oldukça düzeysiz şiirleri. komik değil bence. diğeri daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 evet beni de pek sarmıyo. iddaa ediyorum kısmı fena değil. bazen kopartıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 damcık ne güzel bir organ barrak için sanki yorgan herkes damcığa hayran köt fikene şaşırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 düzeysiz müzeysiz ben gülüyorum valla :D tam türk abazasını anlatıyo herif, çok şiirsel bi şekilde, ayrıca çok cürretkarca =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 gelen kutusu bölümüne bak orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 (2-3 güne yayarak okuduğum için) oha umut sarıkaya'nın benim de söyleyeceklerim var köşesinde yazdıkları gerçekmi bu hafta? gerçekse umut hayvanın önde gideniymiş, ama tahminim değildir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar