cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Masteis said: Llama said: çok mutluyuz... ben, bilgisayarım ve elizabeth off ya süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bu topic kurtulamaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Böjeek said: Llama said: çok mutluyuz... bunun hakkındaki Tutorialî sabırsızlıkla isteriz. ben neden mutlu olamıyorum yaa ewt ewt çok dogru demiş arkadaş llama yap bi güzelik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bilgisayarlarımı seviyorum.hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 cerebralis beni bırakıp gitti artık öğretileri tek başıma yapıcam oda biraz zorlanıcak ama bu konuda cerebralis lıyız mutlaka olmalıydı yanimdaki öğreti yapalım : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bende seviyorum bilgisayarımı. istediğim zaman istediğim kadına dönüşebiliyo ister tam ekran ister ufak. istersen bağırmamasını engelleyebiliyosun istersen komşulara inat. ruh halime göre istediğim şekli seçebiliyorum bilgisayarımda. benden hiç bi beklentisi yok. bazen sonlara dğru bilmemne dat kom diye bi siteyi ziyaret etmemi söylüyor gülümseyerek o da kadı kızında da olur. benden daha sosyel. ne haber dediğimde direk güncel başıkları verebiliyor. daha çok yazardım da yemeğe gidicem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 çok zavallı geliyo bana böyle mutlluğunu gösterme hareketleri falan. biri gider msnde öpüştüğünün yalaştığının resmini koyar avatarına, biri gider iletisine yazar. biri gelir buraya yazar. biri gider orda burda yapışık gibi dolaşır sevgilisiyle, onu her arkadaş ortamında yanında taşır, onsuz yapamaz gibi davranır falan... nedir bu tavırlar beyler bayanlar? vallahi baydım. alttarafı bedensel, zihinsel orgazmlar peşindesiniz, beni bağlayan bişey yok. dışa vurumcu hallerinizi bi zaptedin piliz. postum çok alakasız oldu ama harbiden benim gibi insanlar da var, sıkıldık ve rahatsız oluyoruz artık şu hareketlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ben sevgilim bilgisayarım diye konu baslıgı gorunce aklıma ilk gelen fazla bilgisayarla oynayıp sevgili tarafından - sen bilgisayarını benden daha cok seviyosun... yada - sen artık bilgisayarınla ilgilendigin kadar benimle ilgilenmiyosun gibi sozler geldi. ben bu konudan cok cektim ama ondan heralde. bi TİŞÖRT vardı compasutra die uzerinde 1 adam ve birde laptop ve baya bi çeşit pozisyon barındırıyo. bide aklııma bu geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 her seferinde şu başlığı "benim sevgili bilgisayarım" diye okuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Den öyle diyene kadar,ben hala öyle okuyodum... ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hehe, farkli bir bakis acisi olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ben sevgilim ps3üm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 allahım hiçbir topik garbışa gitmesin lütfen.yazamıyorum ben ordan atıldım.süphaneke.dinimiz.amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Xoo said: ben sevgilim ps3üm bunun üstüne bişiler eklemek istiom ben sevgilim wiim ben sevgilim pspem ben sevgilim bilgisayarım gayet ii geçinioz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Benim sevgilim salağın teki , napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 erkek adamin erkek sevgilisi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben de sevgilime gunaydin demeden solugu pcde aliyodum, simdi farkettim yoksa? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar