Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güvenmeme sebebi

maelstrom

Öne çıkan mesajlar

dory said:
bi insan bi insana neden guvensin ki?
soyle bi editleme ihtiyacı hissettim.. Bu dusunceye katılıyorum ama tabi guvendigim insanlar war hayatımda yoksa bayar yaf guvenmek guzel sey..

Biri sana guveniyorsa sen birine guveniyorsan ne guzel ama guvenmiyorsa da neden guvenmedigini bulmak icin onu zorlamak bence gereksiz..Guven zamanla olusur bazen kucuk kırıklar olusur ustunde sora onları duzeltmek gerekir falan ugraslı iş guven =))
Sosyal ağlarda paylaş

bendede var o güven problemi.
ama benden kaynaklanıyo kesinlikle.
karşımdaki insan gerçekten seven cok sadık bi sevgili.

bence önceki ilişkilerinde umutsuz vaka yaşayan bütün kızların kişiliğine yer ediyo bu güven problemi.
dünyanın en sadık erkeğini getir bu sefer kediden bile kıskanıp sadakat triplerine girebiliriz.
of of.
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
zaman guvenme zamani degil ki
babana bile guvenmeme zamani.

Şimdi yazıcağım şeyi yazmışsın.Ki ben artık babamada güvenmiyorum.

Edit:Hayatta güvendiğim insanların bi elin parmaklarını geçmemesine rağmen,benim için yapamıyıcakları şey yoktur,elbette benimde onlar için yapamıyıcağım şey yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

maelstrom said:

kız arkadaşım bana güvenmiyor, nedenini bulamıyorum, söylemiyor da...

En azından kız arkadaşın var iyi yanından bak bide olaya.

Sana güvenmediğini söylüyormu,oturup konuştunmu,mesela hangi davranışlarından hoşlanmayıp kıskanıyor,en azından bilirsen sende ona göre hareket edersin.Öünkü kız milleti pireden nem kapar.Eğrisi doğrusu belli olmaz.

Ama sen yinede konuş ciddi olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende fazla güvenilir geliyorum galiba o yüzden hiç bi baltaya sap olamıyorum :D biçok salak liseli kız hayatlarında entrika istiyo hocam yok işte bende o. aldatmam bi kere kız bundan 2. gün emin olur sevmediğim işler yani güvensizliğe yol açıcak hiçbi davranışımda olmadı olmaz olamaz e bunlar olmayıncada olmaz olmaz bu iş olamaz die şarkılar söleniyo...
benim işim zor :D
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
arkadaş olarak kalmak istemek=senle işim olmaz. bundan sonra da pek konuşmam artık. sen yoluna ben yoluma demek.

Oha aklıma direk şarkı geldi.

İnsafsızlık etmiyim full sözleri koyayım

Kapılar kapandı bak işte
Yüreğim sıkıştı hüzünle
Sevincim içimde buz oldu
Kalakaldım öyle sessizce

Tanıdık yalnızlık oysa
Haklısın belki yolunda
Hazırdım bu kez mutluluğa
Nereden çıktı şimdi ayrılık

Öyle boş öyle boş ki bu dünya
Güneşim sandım seni oysa
Girdabın içinde yaşarken
Yakamoz yakamoz çakar aklıma

Susadım sana tek bir nefeste
Yaşadım aşkımı bir hefesle
Gözümün önünde durma ne olur
Yaşamak öyle zor ki bu bedende

Hadi yoluna eyvallah
Mutlu ol gülüm inşallah
Sen biten günün ardında
Bir başına kalma inşallah

Hadi yoluna eyvallah
Mutlu ol gülüm inşallah
Sen biten günün ardında
Bir başına kalma inşallah

edit:bold
Sosyal ağlarda paylaş

-birşeyler soylerken gözlerini kacırıyor olmandan

-yaptıklarınla soylediklerin arasında belki tutarsızlık oldugundan

-korktugundan

-güvenmek istemiyor oldugundan

-kuyruk acısı oldugundan

-ayrılmak istediğinden

-öylesine bir ilişki gözüyle baktıgından

-seni ya da başka birini adattıgından

-gözü dısarda oldugundan dolayı senin de oyle oldugunu dusundugu için

-paranoyak olabileceği için

gibi gibi gibi ....

bu böyle uzar gider.kendine güven duydurmaya kasma bırak zamana herşeyi gerçekten seviyorsan eğer biraz düşünceli davran , korumacı ol (kıskanclık ya da sahiplenme vahabında değil) yanındayken rahat ol aynada kendi kendinle oldugun gibi ve ona ihtiyacın oldugunu onun sana ihtiyacı oldugunu hissettir gerçekten seviyorsan asıksan eğer.
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
arkadaş olarak kalmak istemek=senle işim olmaz. bundan sonra da pek konuşmam artık. sen yoluna ben yoluma demek.

Nooldu kalamadın da canın mı yandı?

Hastayım böyle genellemelere ya. Çok da rahat arkadaş kalınır, şimdi de kardeşim gibi sevdiğim bi exim var o da beni o şekilde seviyor. Beceremiyorsanız yada istemiyorsanız yalan söylemeyin işim olmaz diyin işte direk. Ama her arkadaş kalmak isteyen kalamaz diye bir durum yok.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
oper said:

Nooldu kalamadın da canın mı yandı?

Hastayım böyle genellemelere ya. Çok da rahat arkadaş kalınır, şimdi de kardeşim gibi sevdiğim bi exim var o da beni o şekilde seviyor. Beceremiyorsanız yada istemiyorsanız yalan söylemeyin işim olmaz diyin işte direk. Ama her arkadaş kalmak isteyen kalamaz diye bir durum yok.

ben de onu diyorum zaten. arkadaş kalalım derler ama aslınd arkadaş kalmak istedikleri falan yoktur. sadece o an karşıdakini daha fazla üzmemek için söylenir. sana istisnalar denk gelmiş demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...