maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kendime olan güvenden bahsetmiyorum burada zaten. hangi sebeplerden ötürü güvenmiyor olabilirler bunu belirlemek için sordum. muhalif olmaya ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Sevdiğine güvenemiyordur belki. Yada sadakatine güvenemiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 anam gerginmişiz geri aldım muhalifliğimi. o zmana gayet samimim fikirlerimi sunayım paticik tebaasına: karşındaki insana da olsa güvensizliğin ilk sebebi kendine olan güvensizliktir,bu kaddar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dory said: bi insan bi insana neden guvensin ki?soyle bi editleme ihtiyacı hissettim.. Bu dusunceye katılıyorum ama tabi guvendigim insanlar war hayatımda yoksa bayar yaf guvenmek guzel sey.. Biri sana guveniyorsa sen birine guveniyorsan ne guzel ama guvenmiyorsa da neden guvenmedigini bulmak icin onu zorlamak bence gereksiz..Guven zamanla olusur bazen kucuk kırıklar olusur ustunde sora onları duzeltmek gerekir falan ugraslı iş guven =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Öf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bendede var o güven problemi. ama benden kaynaklanıyo kesinlikle. karşımdaki insan gerçekten seven cok sadık bi sevgili. bence önceki ilişkilerinde umutsuz vaka yaşayan bütün kızların kişiliğine yer ediyo bu güven problemi. dünyanın en sadık erkeğini getir bu sefer kediden bile kıskanıp sadakat triplerine girebiliriz. of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Kızlar ve hayalleri...Eğer hayalinde size diktiği kılıfa uyamadıysanız yol verin gitsin efenim.Güvenmiyorum lafı falan bahane.Madem güvenmiyordun ne işin var bu çocukla?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dory said: zaman guvenme zamani degil ki babana bile guvenmeme zamani. Şimdi yazıcağım şeyi yazmışsın.Ki ben artık babamada güvenmiyorum. Edit:Hayatta güvendiğim insanların bi elin parmaklarını geçmemesine rağmen,benim için yapamıyıcakları şey yoktur,elbette benimde onlar için yapamıyıcağım şey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 maelstrom said: kız arkadaşım bana güvenmiyor, nedenini bulamıyorum, söylemiyor da... En azından kız arkadaşın var iyi yanından bak bide olaya. Sana güvenmediğini söylüyormu,oturup konuştunmu,mesela hangi davranışlarından hoşlanmayıp kıskanıyor,en azından bilirsen sende ona göre hareket edersin.Öünkü kız milleti pireden nem kapar.Eğrisi doğrusu belli olmaz. Ama sen yinede konuş ciddi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bende fazla güvenilir geliyorum galiba o yüzden hiç bi baltaya sap olamıyorum :D biçok salak liseli kız hayatlarında entrika istiyo hocam yok işte bende o. aldatmam bi kere kız bundan 2. gün emin olur sevmediğim işler yani güvensizliğe yol açıcak hiçbi davranışımda olmadı olmaz olamaz e bunlar olmayıncada olmaz olmaz bu iş olamaz die şarkılar söleniyo... benim işim zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bir sonraki postta belirttiğim üzre, arkadaş olarak kalmak istediğini söyledi. çok geç oldu ama neyse. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 arkadaş olarak kalmak istemek=senle işim olmaz. bundan sonra da pek konuşmam artık. sen yoluna ben yoluma demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oper said: arkadaş olarak kalmak istemek=senle işim olmaz. bundan sonra da pek konuşmam artık. sen yoluna ben yoluma demek. Oha aklıma direk şarkı geldi. İnsafsızlık etmiyim full sözleri koyayım Kapılar kapandı bak işte Yüreğim sıkıştı hüzünle Sevincim içimde buz oldu Kalakaldım öyle sessizce Tanıdık yalnızlık oysa Haklısın belki yolunda Hazırdım bu kez mutluluğa Nereden çıktı şimdi ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir hefesle Gözümün önünde durma ne olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm inşallah Sen biten günün ardında Bir başına kalma inşallah Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm inşallah Sen biten günün ardında Bir başına kalma inşallah edit:bold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 buna benzer bi başlık bende açmıştım sonuç : sürekli ilgilenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 güven zamanla oturur, iliskin nekadarlık bilmiyorum ama zaten oturmamısken bide uzun mesafe girerse imkansız saglamlasması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kızı kıllandırmışsın amaan bi sürü şey olabilir bakma sen kızlara yaa onlar herşeyden güvensizlik çıkarırlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 güven kişinin kendisiyle alakalıdır genelde. kendin güvenilmeyecek birşeyler düşünüosan direk karşındakine yansıtıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 -birşeyler soylerken gözlerini kacırıyor olmandan -yaptıklarınla soylediklerin arasında belki tutarsızlık oldugundan -korktugundan -güvenmek istemiyor oldugundan -kuyruk acısı oldugundan -ayrılmak istediğinden -öylesine bir ilişki gözüyle baktıgından -seni ya da başka birini adattıgından -gözü dısarda oldugundan dolayı senin de oyle oldugunu dusundugu için -paranoyak olabileceği için gibi gibi gibi .... bu böyle uzar gider.kendine güven duydurmaya kasma bırak zamana herşeyi gerçekten seviyorsan eğer biraz düşünceli davran , korumacı ol (kıskanclık ya da sahiplenme vahabında değil) yanındayken rahat ol aynada kendi kendinle oldugun gibi ve ona ihtiyacın oldugunu onun sana ihtiyacı oldugunu hissettir gerçekten seviyorsan asıksan eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 c_a_p_t_a_i_n said: Kızlar ve hayalleri...Eğer hayalinde size diktiği kılıfa uyamadıysanız yol verin gitsin efenim.Güvenmiyorum lafı falan bahane.Madem güvenmiyordun ne işin var bu çocukla?! bitirmiş kaptan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Güvenmeyen kız ya yalan söylüyodur yeni birisini bulduğu için, yada haribden güvensiz birisindir nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 oper said: arkadaş olarak kalmak istemek=senle işim olmaz. bundan sonra da pek konuşmam artık. sen yoluna ben yoluma demek. oper saygı duydum sana.. Cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 oper said: arkadaş olarak kalmak istemek=senle işim olmaz. bundan sonra da pek konuşmam artık. sen yoluna ben yoluma demek. Nooldu kalamadın da canın mı yandı? Hastayım böyle genellemelere ya. Çok da rahat arkadaş kalınır, şimdi de kardeşim gibi sevdiğim bi exim var o da beni o şekilde seviyor. Beceremiyorsanız yada istemiyorsanız yalan söylemeyin işim olmaz diyin işte direk. Ama her arkadaş kalmak isteyen kalamaz diye bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 insanları default olarak kötü ve güvenilmez gören kişileri hayatım boyunca anlayamayacağım. en azından nötr gör arkadaşım! bi de; hayat size çok zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 nileppezdel said: oper said: arkadaş olarak kalmak istemek=senle işim olmaz. bundan sonra da pek konuşmam artık. sen yoluna ben yoluma demek. Nooldu kalamadın da canın mı yandı? Hastayım böyle genellemelere ya. Çok da rahat arkadaş kalınır, şimdi de kardeşim gibi sevdiğim bi exim var o da beni o şekilde seviyor. Beceremiyorsanız yada istemiyorsanız yalan söylemeyin işim olmaz diyin işte direk. Ama her arkadaş kalmak isteyen kalamaz diye bir durum yok. ben de onu diyorum zaten. arkadaş kalalım derler ama aslınd arkadaş kalmak istedikleri falan yoktur. sadece o an karşıdakini daha fazla üzmemek için söylenir. sana istisnalar denk gelmiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Güvenmiyorsan niye berabersin? Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar