funq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yoruyo zorluyo denebilir ama en güven veren kaspersky bence...
huun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 anlamak mümkün değil, bir kişi de çıkıp "konu virüklerden korunmaksa, olay mcafee'dir" dememiş. pek çok büyük firmanın sistemleri mcafee ürünlerine emanettir, hatırlatmak isterim. anti-virük=mcafee gidin çekin yukardaki linkten istediğiniz programın 30 günlük deneme sürümünü, "orası olmamış, şusu kötü, busu dandik" diyecek bir kişi çıksın dişimi kırarım.
funq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ilk bilinçli kullandığım zamanlarda mcaffee var idi bende, sonra arkadaşım kaspersky iyidir demişti, mcaffee kaldırıp kaspersky kurunca bilisearımda meğerse yığınla vürüz dolandığını görmüştüm, mcaffee'nin çok haberi yokmuştu onlardan. kısa bir süre nod'a döndüm, bir süre de bitdefender, ama hiçbiri kav'ın güvenilirliğini hissettirmedi.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Lanet olsun adamım, federallerden daha mı iyi biliyorsun? :D McAfee is a trusted security advisor to federal government, understanding the challenges of fulfilling mandates for national security and mission-critical operations while protecting vital network interests at home and abroad.
funq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 heuehuehu kaspersky'nin de nasa ile ilgili böyle bir muhabbeti vardı :D ya ben bu konuda bilmişlik yapamam, yaşadığımı ve çıkarımımı söyledim :)
throine Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 3 Senedir NOD 32 kullanıyorum çokta memnunum bu zamana kadar hiç trojan/virüs sorunum olmadı. Ama korsan kullanıyorum, Çinli bi site buldum günlük username ve key veriyor onu kullanıyorum.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yavu nod32 51. VB100 ödülünü aldı diyorum. başka da alabilen yok bu kadar VB100. hala mcoffee kasparov falan diyonuz :D
karhan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Avast +1 diyorum. Uzun donem nod32 ve Kaspersky kullandım. Arayuz olarka avast biraz vasat olsada islev bakımından oldukca basarılı. Ustelik Home surumu bedava.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kaspersky dunyanın en rezil anti virüs yazılımıdır. cok uzun suredir nod32 kullanıyorum, hic yamugunu gormedim.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 güncellenmeye devam ettikçe avg7.5 sonra ne yaparım bilinmez.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Kaspersky en iyidir. Evet biraz kastırır ama iyi güvenlik için olsun o kadar. Ayrıca az kasılması için mutlaka bikere full system scan yapmak gerekir. Kaspersky ile kesinlikle güvenlikte oluyorsunuz ve bilgisayarınıza hiçbir virüs giremiyor. Windowsu ölene kadar kullanırsınız wallaha.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 valla ben nod32 yukledikten sonra hic virus ile ugrastıgımı hatırlamıyorum. kaspersky'den memory harcama dısında virus bulamama gibi sıkıntıları yuzunden sikayet eden insanlar gordum. zaten o memory'yi harcadıgı anda benim icin bitmisti olay. nod32 ile mutluyum, huzurluyum.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 nod32 ile virüs giriyor belki ama sen göremiyorsun anlamıyor çünkü :) Ben nod32'li makinalara kaspersky kurduktan sonra full scan yaptığımda çok kez birsürü virüs ile karşılaştım. Ama haberin bile olmuyor. Ha belki virüs kritik bir virüs değildir ama olsun girmesin bilgisayara.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 virüs beni rahatsız etmiyorsa virüs değildir zaten. ne baglantımda bir yavaslama, ne de sapıtma olmadı yani anlamsız bi sekilde. hersey normal oldugu surece benim icin bir problem yok.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Bana göre benim bilgim dışında bilgisayara giren her türlü 3. parti hazılım virüstür :)
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 onun da kolayı var. arada online scan yaptırıverin. benim ram'ler çok az şimdi. dolayısı ile kaspersky kurmam demek her şeyin bullettime'da ilerlemesi demek. onun için nod 32 tercih ediyorum bunda. ama online scan yaptırırım her ayda bir. sorun çıkarsa temizlenir zaten. bir de fprot'un kampanyasında indirdiğim bir versiyonu (bayaa uzun süreli) ve zonealarmlar var. nod32'yi disable edip onları kurup, update edip onlarla da bi search ettiriyorum arasıra.. hem orijinal beleş programlar hem de kasmayan, temiz, korunmuş bir bilgisayar..
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Online scanların gerçekten kaliteli derecede tarama yapabileceklerine inanmıyorum.
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 vivavale said: avast! tan şaşma derim. evden 2 ay uzak kalmam sonucu pc ye avast yuklesmiler. ki cok fazla nete girilmemesine ragmen 4 tane virus buldu kaspersky online scanner..daha da tarıyor. ne avasttan sasmayın yahu
di Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Brigand said: Online scanların gerçekten kaliteli derecede tarama yapabileceklerine inanmıyorum. Ya bazen sasiriyorsunuz cidden. Yani herseye bok atiyorsunuz gibi geliyor. Bilgisayarindaki anti-virus kadar saglam tarama yapabilir. Sadece real-time protection beklemek sacma olur. Virus dediginiz seylerin imzasi bulunur ve sizin web taramayi yapacak web sitesi ustunden izin verdiginiz ufak client dosyalarinizi tarayip bu imza kisminin uygunluguna bakabilir. Supheni gidermis olayim bu sekilde. Ha uc nokta nedir ? Dosya read icin bile acilamaz, kitlendmistir. O dosyayi okuyamaz. Ama onu windows altinda calisan anti-virus programin da okuyamaz. Anca boot time scan'de belli olur o.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 barbu said: vivavale said: avast! tan şaşma derim. evden 2 ay uzak kalmam sonucu pc ye avast yuklesmiler. ki cok fazla nete girilmemesine ragmen 4 tane virus buldu kaspersky online scanner..daha da tarıyor. ne avasttan sasmayın yahu Kasperskydan şaşmayın dicektin heralde :)
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 di said: Brigand said: Online scanların gerçekten kaliteli derecede tarama yapabileceklerine inanmıyorum. Ya bazen sasiriyorsunuz cidden. Yani herseye bok atiyorsunuz gibi geliyor. Bilgisayarindaki anti-virus kadar saglam tarama yapabilir. Sadece real-time protection beklemek sacma olur. Virus dediginiz seylerin imzasi bulunur ve sizin web taramayi yapacak web sitesi ustunden izin verdiginiz ufak client dosyalarinizi tarayip bu imza kisminin uygunluguna bakabilir. Supheni gidermis olayim bu sekilde. Ha uc nokta nedir ? Dosya read icin bile acilamaz, kitlendmistir. O dosyayi okuyamaz. Ama onu windows altinda calisan anti-virus programin da okuyamaz. Anca boot time scan'de belli olur o. O online scannerlar java ile yazılır. Java diline browserdan izin verdin mi çalıştırılan appletler normal bir program gibi bilgisayarında herşeye erişebilir her türlü taramayı yapabilir. Evet teknik olarak mümkündür bu bunu da biliyorum merak etme iyi biliyorum hemde. Ama mantık olarak mümkün değildir. Her yıl antivirus yapımcıları kendi programlarını yeniliyorlar yeni özellikler katıyorlar. Mesela şu sıralar heuristic analyzer özellikleri ön plana çıkmaya başladı. Hangi online scannerda böyle özellikler var? Hangi firma ana programı geliştiren mühendislerden bazılarını alıp bedava olan online scannerı geliştirmesi için kullanır? Kullansa bile ne kadar üzerine düşerler? Onların çoğunu gösteriş olarak düşünüyorum ben. Ama hiçbir akıllı firma online scanner üzerine fazla düşmez.
di Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Farkinda misin sen olasiliklar ustune konusuyorsun ben de bilinen neyse onu yaziyorum. Hic devam etmeyelim o yuzden.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Açtın adamların appletlerini inceledin dimi.
Öne çıkan mesajlar