Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Geçen sene rahat rahat teras a çıkıp ayakları uzatıp klimanın yanında mis gibi sigara içiyoduk ama bu sene dersanede sigara içmek yasak. Haliyle ders sırasında ellrim titriyo ve konsantre olamıyorum denemeler falan hep zayıf gelliyo bu nikotin sakızı denilen zımbırta ne kadar işe yarıyor ve kullanan varmı? tenk yu oll of dı badiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dershane femmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oha resmen gaziosmanpaşa fem dershanesi olmalı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 fen bilimleri suadiye (özel şube) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ee çık dershaneden dışarıda iç.Onadamı izin vermiyorlar yoksa 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 terasta sigara içmeyi genelde milletin kafasına izmarit atıldıktan sonra yasaklıyolar dershanelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 5 saat boyunca dersaneden çıkmak YASSAAHK hemşerim diyo müdür. Ne yapayım şimdi kafamı atıyım adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 sigara özgürlüğü engellenmemeli sigara odaları yapılmalı !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Müdüre anlat derdini, eğer anlamazsa güzel tatlı bir dil ile : Dershane çalışlanlarının elinde bir tane sigara göreyim gelip ütünüze sokmazsam banada Privhunter demesinler falan de. Anlar zaten arıza bi tip oldugunu salar dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ben kullandım o sakızı ırenc bı tadı var .bende ıse yaramadı. sanırım bıraz pıskolojık bos kaldınmı yakıyosun yada bı aksılıkk. ıradeelı bırıyım dıyosan bırakırsın bence. bende ramazanda bırakmayı dusunuyorum ... kımse baslamasın ırencc .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ailen biliyosa sigara ictigini cik kapinin onune ic bisey yapamazlar yok bilmiyosa zaten bu durumda zor yane en iyi ihtimal kapidaki guvenlik abiyi kafalayip oglen uzun tenefuste bi 5 dakka kacizlayip bi sigara tutturup geri donmek ama kafan calisiyosa bunu kimseye solememek ki ne guvenlik isinden ne sen luksunden ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bizde güvenlik yok kapıda müdürün odası direk kapıya bakıyo (duvar yok tamamen cam olduğundan kim girip çıkıyo görüyo) dün aldım bi nikotin sakızı harbi iğrenç bi tadı var bide acayip tükürük yapıyo(bööööögh).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar