Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Aradım da bulamadım neyse , işte böle şarkının bi kıtasını , melodisini hatırlayıp bulamayıp da içinde ükte olanlar için açtım burayı :D tek bir konuda toplansın diye neyse gelelim benim şarkıma... ya böle korsan şarkısı gibi fln boston celtics maçlarındada duydum , ama pek fazla bişi bilmiyorum şarkı hakkında , bilen varsa yardım etsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ya benim de var bi şarkı..sözlerini küçükken ezberlediğim için sallmasyon ingilizcesi ile kaldı aklımda,şarkının ismini ve kimin olduğunu anlayan varsa söylesin: "ivan sanşaaynn lesmiiiinoooo..(dımm dımm dımm)..nirostoonalmeşniiiişnoooo..(dımm dımm dımm)..ivan şansaynn lemilooooğoo..inooonis goonunuveyy,enitaaay şigoziveyyy..(dımmmmm dımm dımm dımm)...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dfdfsdfd O.o ne bu be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 şansayn dediğin kısım san şayn olacak heralde hani ingilizce olabilecek tek kısım orası gerisi rusça gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 sarki aint no sunshine da, arkadas dalga geciyo sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 anytime she goes away hmm doru lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ilk sorunun cevabi da kanimca shipping up to boston olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hala ingilizce bilmiyorsa gerçekten şarkıyı çıkaramamış olabilir garipsemeyelim hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ad3m said: anytime she goes away hmm doru lan :P doğru doğru,biz bunu küçükken öyle söylerdik,biliyorum ingilizce(heh and heh):P fakat parçaya dair tek çözebildiğim kısım alıntı yaptığım kısımdır..ama size çocukluğumdaki haliyle yazmak istedim..aym nat kiding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar