karabocek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Selamlar her seferinde bilgisayarımı acık kapadıgımda ilk explorerı actıgımda sol tarafda büyük bir menü görüyorum arama yeri fln var sonra onu kapatıyorum yaklasık 30-40 saniye sonra hwep bir siteye girior,herhangi bir tusa basınca please wait...page is loading yazısı cıkıyor ama ben ctrl alt delete yapıp anca kapatabılıyorum.Hepde şu adrese giriyor www.searchxl.com/dir.php ne işdir anlamadım.Daha önce bekledim kapatma buttonu gözükti sağ üstte fakat gene cıkıyor gene cıkıyor yukleyince giden bi olay degil napacagım nolur yardım edin...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ad-Aware kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 teşekkürler ama biraz daha açıklayıcı olurmusunuz...Ad aware nedir , nerden indiririm , ne işe yarar ?[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ad aware ve spybot search & destroy iki güzide program bahsettiğin tipteki rahatsız edici reklamlardan en kral trojanlara kadar sistem taraması yapan ve sistemi bunlara karşı bağışıklı hale getiren programlar tavsiye edilir. nerden indireceğim konusuna gelince, klasik iki cevap var: 1. google da "download ad aware" diye aratılır. 2. download.com da "ad aware" diye aratılır. birinden birinde vardır, Spybot S&D için de geçerli aynısı.[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 çok sağolun yükledim yaptım 340 küsür trojan,dialer vs buldu oha demeyin :) Sildirdim hepsini hiçbir sorun yok fakat bilgisayara restart attıgımda cmd32 diye bir olayı bulamadıgını soyledi.Hata verdi bi daha restart attım gene şey hep cıkacak gibi bu ne yapmalıyım ?[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar