EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Aynen bende beğenmedim. Ne bilim böle bir alt sınıf marka otomobili gibi olmuş sanki :) said: More Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Selam, U-cu-be. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ac schinitzer baltayı pek tasa vurmaz. ama bu kotu olmus bence de. o arka spoıler olmamıs. japon arabası tadı aldım arabadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yalnız bunun motoru adamı hasta eder 1.35i ise. nefis gidiyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 renk secimi kotu birde siyahta falan gormek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Selam, Siyah hatları kapatacağı için bir nebze daha iyi netice verebilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 arabanın sade hali daha güzel yahu. ayrıca schitzer her arabaya bu jantı koyuyor.jant seçimi kötü.daha farklı bi jantla daha güzel dururdu bence araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 gerçekten kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 1 serisi herhalde BMW nin şimdiye kadar yaptığı en kötü araba olmalı! Bu durumda modifiyeli versiyonuda iş yapmıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 1 serisi sadece hatchback olarak kalsa daha tatlı olurdu şahsen. onun dışında beğeniyorum ben. fotodaki araba olmamış ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Araba resmen ergenlere hitap ediomuş gibi duruo. 20 yaşına kadar kullan at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Selam, zamanında bir denyo demiş ki; said: Selam, U-cu-be. Saygılar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bu arabanın tek önemli sorunu, stopları. Hyundai gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 CoolRider said: 1 serisi herhalde BMW nin şimdiye kadar yaptığı en kötü araba olmalı! Bu durumda modifiyeli versiyonuda iş yapmıyor! açıkcası sportshatch gayet kendine has tarzı olan çok güzel bir araba bence. arabaların aynı modellerin copy paste i haline geldiği günümüzde 2004 yılında çıkmış bir dizayn olmasına karşın hala o kendine has görüntüsünü koruyor. beğenilmese de saygı duyulması gerekli. cesur bir deneme çünkü. o segmentte 50-50 ağırlık dengesini koruyarak arkadan itişli araba yapmak için hakikaten deli olmak lazım. 1.30i ya da 1.35i hatch modelleri turkiye de satılsa koşa koşa alırdım. N5x 3 serisinde kullanılan motorlu 1 serileri turkiye ye gelmiyor. sadece N4x lar geliyor, onlar da e46 kasa 3 serisinden miras motorlar zaten. hatta su anda 1.16 dısında 1 serisi getirmiyor borusan. onu da eskiden 1.20i yi sattığı fahiş fiyata sokuyor. coupe ve cabrio larını ise begenmiyorum. cabrio gene bir seye benziyor biraz da coupe olmamış bir araba zaten. tanrilar kurban istiyor said: one hatch e kalkan eller kırılsın! moderatör, el kırma düğmesi istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 * arabayla konuşur * - çok güzelsin bebeğim bakma sen onlara, git kırmızıya boyan gel ama =) + düt düt !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 SELAM !! paramecium said: Selam, U-cu-be. Saygılar. *kara kaplı mikroskobunu arar* SAYGILAR !! sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 böyle bmw olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bmw ne zaman kasa guncellese bole seyler duyuluyor.. hıhh !! alışıgız biz nasılsa gozler alısınca begenılcek.. 1.35 im benim canım benim, 305 hp ne kurban olayım senin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Hiç sanmıyorum BMW'nin yüz karası modeli olacak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 1 serisi bence de çirkin ama. ki ben BMW sıçsa meydana ona bile bi kılıf bulup savunacak bi adamımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
global Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bu arabanın adı 135i deil, 1.35ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Selam, Savun savun, nereye kadar! Bazen öyle bir halt ediyorlar ki, ı-hhhh edip kala kalıyorsun. Elleri kırılsın o kalemi tutup da çizen herifin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Git gide gene bozmaya başladılar tasarımları BMW dekiler :S 6 serisine sport pack diye bişi yapmışlar, kaputu bi göreceksiniz rezalet... makyajlı 3 serisi de son derece çirkin oldu bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 guzel guzel hepsi cok guzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bildiğin 2000 model Subaru İmpreza bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar