MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Zaten spekülatif bi biçimde dolanıyodu ps leri nette, spyshotları çekilmiş yeni. Yapacaklar yani böyle bi versiyonunu.Detaylar daha çok foto falan Kişisel yorumum: Bu ne len? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 olmamış r8 i beğenmiştim ama cabrio olmamıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bumu olmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 anam. gallardo'nun aynı tavanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ben beğendim fakat beni orda rahatsız eden, WorldCarFans sitesinde ki "Targa" kelimesi oldu. Porsche targa ki gibiyse tavan sistemi çok tercih ediliceğini zannetmiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Porsche targa dediğin açılabilen cam tavan. Dev bi sunroof gibi. Bunda bariz kumaş tavan var cabrio yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 targanın olayı tavanın rijidite sağlayan önemli bi kısmının kalırken, büyük bi bölümünün açılması. Bi de T-top var aynısı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 İşte onu diyorum zaten! Bu spyshot olduğu için! Belki kapatmışlardır kumaşla! Çünkü tavan kumaşının gövde ile birleştiği yeri takip et o bölüm metalik ve oynuyormuş gibi durmuyor! Birde Targa diye isimlendirmişler modeli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Güzel nan niye beğenmediniz? Güzel de R8 saçma bi araba gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yok be light gallardo işte. güzel alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bence bu photoshop hic sanmiyorum cabrioyu bu kadar kamuflajsiz ortaliga sunacaklarini ama yok buysa cidden icine etmisler dingiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Selam, Cabrio yapmak hata... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 gozuken o ki gercektende audi r8 nin cabrio su bu hala resmi aciklama yok bizim komsuda audi tt cabrio var daha guzel yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 PS olduğunu sanmıyorum, hem gayet sorunsuz fotolar hem de bi sürü değişik pozu var nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 tt diye bi modelin varken r8e cabrio yapmak ve beğenilmek zor iş.bu halde çıkarırlarsa çok kötü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 TT ayrı kulvar R8 ayrı kulvar ama şimdi... Lamborghini gallardo nun da cabrio su var murcielago nun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 tt ile r8 ayri kulvar canim yani yanyana gelmez ama tip olarak tt cabrio daha hos bence ama suda var R8 de kulvarsiz bir araba yap sen o kadar teknoloji design vs vs ama arabaya yurumeyen motor koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 karşılaştırma süper yanlız R8 nere tt nere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Selam, Matama motor deme, içim sızlıyor :((( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Geliyo motor R8 e ya merak etmeyin. hayvan gibi dizeli gelecek o kadar laf etmiştik eski topiclerde. Bi de V10 turbolu motor düşünüyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Selam, Mr.Marv konumunu bil! Siz söversiniz, ben savunurum. Ne oluyor öyle ufaktan hakkını vermeler falan. Lütfen ama :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bu kadar güçlü bir arabaya soft-top tavan yapacaklarını da sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ne alaka ya guclu arabalar hep soft top olurki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 v10 dizel de gene yetersiz bence, eger 500hp 1000nm halini direk koyucaklarsa. sen git yıllar yılı bitane super car yap, anca 500hp olsun, cıx cıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 paramecium said: Selam, Mr.Marv konumunu bil! Siz söversiniz, ben savunurum. Ne oluyor öyle ufaktan hakkını vermeler falan. Lütfen ama :P Saygılar. ayıpsın para onu da yaparız. sizel motorlu süper spor mu olurmuş? 4.500 devirde nefesi kesilen 250.000 euroluk arabayı napiim ben?! Ayrıca Audi Turbo benazinli motoru denerken kaç tane prototip alev aldı eridi gitti. Bu mu kaliteli araba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar