Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 abi oluyorum her baktigimda sen nesin oyle yaaahttp://www.greenexpander.com/2008/08/07/antares-newest-attraction-for-the-berlin-zoo/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yavrulari cok seker oluyor gercektende. las vegas'daki mirage otelinde beyaz kaplanlari gormustum. yavru olanlari inanilmaz tatliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 halam bana o beyz kaplanların peluşlarından getrmişti.. masmavi gözleri vardı.. ilizyonistlerle birlikte mi ne çıkıolarmış yanlış hatırlamıyorsam.. fotolarından biliorum felaket tatlılardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 hep istemişimdir yavru bi kaplan veya aslan alıp büyütmeyi. hala da isterim, ve gerçekleştirmeyi düşünüyorum ileride. eve pek yabancı gelmemesi lazım ama ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Köpek kadar iyi evcilleştirilebilse kaplanlar bende isterdim bi tane. Ne heybetli olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 evet, o beyaz kaplanlardan biri adami yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 obsesifik said: halam bana o beyz kaplanların peluşlarından getrmişti.. masmavi gözleri vardı.. ilizyonistlerle birlikte mi ne çıkıolarmış yanlış hatırlamıyorsam.. fotolarından biliorum felaket tatlılardı evet, gozleri masmavi gercekten inanilmaz tatli oluyor yavrulari. halanin dedigi gibi belirli saatlerde sovlar duzenliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 mirageda iki tane uyuz aslan var, boyna yatiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Panter beslemek istiyorum ben çok. İnanılmaz güzel bir hayvan. Karşı evlerden birinde aslan besliyor biri kafeste ama çok pahalıymış bildiğin 1 2 koyun gidiyormuş günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 aha boyle yatiyolar hep http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/DSC00191.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 abaııvv.. tutup sıkısıkı sarılasım geliyor şunlara... tabi yavru olanlara. dünya tatlısı oluyor bunlar yavruyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 aquila said: mirageda iki tane uyuz aslan var, boyna yatiyolar. yok abi onlar mgm'de ki aslanlar mirage'da beyaz kaplanlar ve dolphin showlari var. mgm'de 2 tane aslan yokmus aslinda daha fazla aslan varmis. berirli saatlerde aslanlari degistiriyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bunlardan beslemek istiyorum. beyaz kaplan olursa daha bi güzel tabi şöyle mesela http://www.tribuneindia.com/2003/20031209/w2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar