Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Luriel said: belli oldu asteroth-dory-tunca cultist 2 kişide werewolf Tam olarak da bundan bahsediyorum işte, aşırı derecede hızlı karara varıyorsunuz. Ya dediğin gibi olayın şokuyla umutsuzca saldırıyorsun (ki benim umduğum bu), ya da önceden planladığınız şeyler bunlar. Ben biraz daha bekleyeceğim oy vermeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 senin dayanaksız iftiralarına inanmadılar diye nasıl bu kadar çabuk suçlayabiliyorsun ki insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ben asılsız tuncaya dalmadım ki ilk 2 linçimde tuncayaydı çunku adam sadece akıma kapılıp arada kaynıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Luriel said: cunku kurtadamlar 2 kişi tuncayı savunan 2 kişi var +1 kendisi. üstteki mesajım bunaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Game mode: Deathmatch FFA... ne kadar ateslisiniz yahu ahaha son 3 sayfayi takip edemedim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 görünen köy klavuz istemez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 luriel, tespitlerimiz aynı abi, oy neyin gelmiyor. seni asıcak bunlar sonunda. target değiştirip oy mu toplasak. cultist seçtik sanırım, kurtadam seçersek cultistler de yağar. yoksa yine townie ölecek!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 aga nereye oy topluoz 2 masum var kurtadam seçmedikçe 5i bulmaz ya da townie ye 5 bulunur. mantıken ölen kişi ya townie ya kurtadam olacak. ama kurtadamları tespit edemiyorum kesin olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thelegbra said: luriel, tespitlerimiz aynı abi, oy neyin gelmiyor. seni asıcak bunlar sonunda. target değiştirip oy mu toplasak. cultist seçtik sanırım, kurtadam seçersek cultistler de yağar. yoksa yine townie ölecek!!! ahah, olm bu kadar belli etmeyin bari. cuce ben kaypak falan degilim, sadece legbraya uyuz oldum cunku kellemi istiyolar hem luriel hem o kurtadamlar ya da bi 3. var ve cultistler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dory ağzını yırtarım pis katil, hem katil hem yüssüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ahahha efsane kızıştı oyun harbi harbi. Son mesajım da bu olsun bari : ) Bu arada ulan bi hata yaptım hayatımı kaydırdınız adi herifler sizi. Gerçi bana yaptığınız saldırılar yolu ile herşey çok açıktı ama, neyse bakalım. Bayağı eğlenceli oyunmuş azmo şimdiden 3.ye yazıver beni,, intikamım acı olacak. Hadi kasaba halkı güveniyorum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bence dory sende towie olabilirsin bu thelegbra anti-town yancılıkla townie kılıgına girmeye calısıo. ondan sana linç vermiyorum ne kadar tuncaya yancılık yapsanda emin olamadım. yoksa sana verirdim. ama tunca ölüpte anti-town çıkarsa sana kullanırım oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 benim gözlemim dory, tunca, luriel ve asteroth katiller. ama emin olmadan oy vermeyeceğim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 pen-duick senin bi kere townie olmadıgın bariz ilk linçten. ilk linçten önceki msjları okursanız pendikin townie olmadıgını anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 reserv listesi diye birsey yok :P normal kayit acacam tekrar. ama bu sefer ayni anda 2 oyun cevirecez, hatta birinde ben oynicam, spyro yardimci olacak bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 YA BABA MANYAK MISINIZ ben tuncayı korumuyorum hatta listende adam ben dedim ki sebep goster simdi indirelim! sadece acikladiklarin mantikli gelmedi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 tunca öldüğü zaman anti çıkarsa ikinci olarak sen ölürsün dory. aynı gruptansınız ama tuncayı satmazsan sıradaki sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ya basit matematik işte nesi gelmedi. 2 masum var. digerini bilmiyorum sen olabilirsin gibi geliyo. başka townie olabilme ihtimali olan kimse görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ahah birbirinize yakın olduğunuzu belli ettikten ne de güzel diğerini suçladın. bişi yoktur canım aranızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oha ya bu kadar baski gormedim ben hayatımda belki ayni grubuzdur legbra townie? sen de kurtadamsindir KILLI KURT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 tamam verin 4 oyu 5.yi kendime vericem eger ama utanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Luriel said: pen-duick senin bi kere townie olmadıgın bariz ilk linçten. ilk linçten önceki msjları okursanız pendikin townie olmadıgını anlarsınız. ahahha beni de assanıza pls :D nokta atışı yapılıyor resmen baya iyiyiz. bu mantığa göre iyi bir çocuk olabilirsek belki şirinleri bile görebiliriz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ahaha polat alemdar ayagi yapma bana XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 sensin lan kıllı, pis cultist. asteroth cuce pen duick, ne bekliyorsunuz az kişi kaldı zaten. daha ne tartışma görüceksiniz. biraz daha beklerseniz bu dory cultisti gündüz mündüz dinlemicek ayırıcak bizi ortadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ya bırak zaten surda yaşama ihtimalimiz kalmamış. her türlü gece ölecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar